Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jinak všem co ještě bojují držím palecky, upřímně jsem ráda ze vidím ze v tom nejsem sama, všem přeji brzké uzdravení a více úsměvů ![]()
Když sem četla tuhle diskuzi potěšila né vaše (všech ) upřímnost ze si to dokážete přiznat a podporovat se ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den měla bych dotaz, dříve jsem brala AD - zoloft50 mg na depresivní poruchu
Pak sem ho vysadila a přestala jsem docházet k psychiatrovi, myslela sem si ze sem naprosto v pořádku tou dobou jsem byla ještě dítě jenže Deprese se mi vrací a kolikrát mam takové horší období sem hodně citlivá prostě se mi chce brečet atd…a mam o sebe strach - že nebudu mit dost síly s tim něco delat je to velice nepříjemné a nikdo z mých blízkých to neví, ráda bych to řekla svému přítelovi ale to je krok číslo dvě první bych potřebovala poradit co proti tomu jak se zatím nijak účinně bránit?
Děkuji moc za odpovědi
Objednat se k psychiatrovi a na psychoterapii. ![]()
No - alespoň víš, že je blbost vysazovat léky a přestat se léčit jen tak podle vlastního uvážení.
To že jsi v pohodě ti nalhlala deprese, aby zničila veškerou tvou snahu se jí zbavit. A povedlo se jí to.
Máš tu výhodu, že máš zkušenost, že i jen samotné léky ti uleví. Takže se objednej zpátky k psychiatrovi - nebude na tebe protivnej, tuhle chybu, co si udělala zkusí každej druhej pacient, vydrž než za berou léky a mezi tím se objednej na psychoterapii a kromě léků se také začni učit zacházet sama se sebou, aby si depresivní vzorce chování neudržovala a příště si jí nenaletěla, až ti zase bude chtít nalhat něco, co jí udrží u moci.
Plus si pořiď tuhle knížku
Dobrý den měla bych dotaz, dříve jsem brala AD - zoloft50 mg na depresivní poruchu
Pak sem ho vysadila a přestala jsem docházet k psychiatrovi, myslela sem si ze sem naprosto v pořádku tou dobou jsem byla ještě dítě jenže Deprese se mi vrací a kolikrát mam takové horší období sem hodně citlivá prostě se mi chce brečet atd…a mam o sebe strach - že nebudu mit dost síly s tim něco delat je to velice nepříjemné a nikdo z mých blízkých to neví, ráda bych to řekla svému přítelovi ale to je krok číslo dvě první bych potřebovala poradit co proti tomu jak se zatím nijak účinně bránit?
Děkuji moc za odpovědi