Zhroucený život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
757
3.7.15 11:34

@Ali-Ali
No, ona je kineziologie a kineziologie :)
Jedno je vyloženě „fyzická“ terapie, kdy se pracuje se svaly, v tom druhém slova smyslu jde o takovou trochu metodu „mezi nebem a zemí“, terapeut pokládá otázky a sleduje reakce těla, minimální změny napětí ve svalech apod.
Má to schopnost odblokovat staré věci, pročistit minulost… až jsem se sama divila, na co moje tělo reagovalo, všechno to dávalo smysl a docvaklo mi spoustu věcí… ale hlavně se mi neskutečně ulevilo, úplně mi spadla tíha z prsou. I kdyby tam nefungovalo to „něco“ a šlo prostě jen o práci s podvědomím a terapeutický rozhovor, tak mi to pomohlo úžasně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.7.15 12:12

@Fireangel jo přesně to mám na mysli! Slyším na to samé skvěle ohlasy!!! Děkuju, teď ještě dovolat se terapeutické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.7.15 12:19

@allluck ja si myslim ze u mě to je tím ze sihledám typy co nedávají lásku na jevo, ke všemu jsem nikdy neměla štěstí v lásce, až teď mám konečně někoho koho miluju a on má rád mě ale nějak nemůžu uveritbtomu že by mě mohl mit někdo rád, zní to hrozně já vím. No a teď vše mám a nějak to nezvladam, bojím se ze přijde něco co mi toveme a skrz to mě napadají hlouposti a upinam se na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí