Svědění místa na dlani

Anonymní
2.7.15 10:19

Svědění místa na dlani

Omlouvám se, ale musím to založit anonymně, protože si tak trochu připadám jak blázen a komukoliv to řeknu, tak se na mne jako na cvoka dívá. :mrgreen:
Už několik dní, mě trápí svědění jednoho místa na levé dlani, přichází to v určitých intervalech, ale pak se můžu udrbat. Na kůži vůbec nic nemám, vypadá normálně, je to jako kdyby to svědilo pod kůží. :nevim:
Místo jsem vyznačila na obrázku. Nevíte, co to může být? Není tam třeba nějaký akupunkturní bod? Nebo už mi fakt hrabe? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
2.7.15 10:29
@Anonymní píše:
Omlouvám se, ale musím to založit anonymně, protože si tak trochu připadám jak blázen a komukoliv to řeknu, tak se na mne jako na cvoka dívá. :mrgreen:
Už několik dní, mě trápí svědění jednoho místa na levé dlani, přichází to v určitých intervalech, ale pak se můžu udrbat. Na kůži vůbec nic nemám, vypadá normálně, je to jako kdyby to svědilo pod kůží. :nevim:
Místo jsem vyznačila na obrázku. Nevíte, co to může být? Není tam třeba nějaký akupunkturní bod? Nebo už mi fakt hrabe? :mrgreen:

mám to taky, v tom samém místě, ale jen občas. nevím co to je, popravdě mě nenapadlo to řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.15 10:39

@atominnka
Já to řeším, protože momentálně se drbu skoro nepřetržitě… :( Včera jsem kvůli tomu ani nemohla usnout.

• Citovat
  • Upravit
22614
2.7.15 10:43
@Anonymní píše:
@atominnka
Já to řeším, protože momentálně se drbu skoro nepřetržitě… :( Včera jsem kvůli tomu ani nemohla usnout.

já to nemyslela zle ;) mě to v tu chvíli vždycky taky s.re :zed: jsem zvěděvá, jestli nám někdo něco poví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.7.15 10:44

Našla sjem tohle http://fotky-foto.cz/…ody-na-dlani(40724058)/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.15 10:46

@atominnka
Ne v pohodě, ono to totiž vážně zní jako totální blbost. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.15 11:00
@atominnka píše:
Našla sjem tohle http://fotky-foto.cz/…ody-na-dlani(40724058)/

Co má být prosím tě v tom odkazu? Našlo mi to jen tu stránku fotky foto.

• Citovat
  • Upravit
22614
2.7.15 11:05

Byly tam akupunkturní body na dlani
tam jak to svědí byla slinivka a ledviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
2.7.15 11:13

U nás se říká, že když svědí dlan, přijdou peníze. Mně když svědí levá, tak přijdou nečekané peníze - třeba přeplatek za plyn, peníze z pojistky atd. Zatím to je celkem spolehlivé. Když jsem dědila tak mě ruka málem upadla, jak jsem jí dřela a škrabala. Tak třeba zbohatneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.7.15 11:38

@olousek35 já chci, aby mě taky svědila levá ruka :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
2.7.15 11:46

Také to občas mám, drbu to, pak se mi tam udělá i červený flíček, druhý den to zmizí a nesvědí.
Nějak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.25 00:07

Ty jo, mám úplně to samé… Přišel někdo na něco? Mě přijde, že to svědí pod kůží. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
10.5.25 00:11

Těm akupunkturním bodům dost věřím. Ted naposledy úplně absurdní svědění prstu u nohy, dva dny. No vygooglila jsem si to a byl to bod pro oko - a ja zrovna měla zánět spojivek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11938
10.5.25 07:08

Zrovna mi to opět dělá a nepřemýšlím nad tím. Jak to začalo, tak to skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí