Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Omlouvám se, ale musím to založit anonymně, protože si tak trochu připadám jak blázen a komukoliv to řeknu, tak se na mne jako na cvoka dívá.
Už několik dní, mě trápí svědění jednoho místa na levé dlani, přichází to v určitých intervalech, ale pak se můžu udrbat. Na kůži vůbec nic nemám, vypadá normálně, je to jako kdyby to svědilo pod kůží.
Místo jsem vyznačila na obrázku. Nevíte, co to může být? Není tam třeba nějaký akupunkturní bod? Nebo už mi fakt hrabe?
mám to taky, v tom samém místě, ale jen občas. nevím co to je, popravdě mě nenapadlo to řešit ![]()
@atominnka
Já to řeším, protože momentálně se drbu skoro nepřetržitě…
Včera jsem kvůli tomu ani nemohla usnout.
@Anonymní píše:
@atominnka
Já to řeším, protože momentálně se drbu skoro nepřetržitě…Včera jsem kvůli tomu ani nemohla usnout.
já to nemyslela zle
mě to v tu chvíli vždycky taky s.re
jsem zvěděvá, jestli nám někdo něco poví
Našla sjem tohle http://fotky-foto.cz/…ody-na-dlani(40724058)/
@atominnka píše:
Našla sjem tohle http://fotky-foto.cz/…ody-na-dlani(40724058)/
Co má být prosím tě v tom odkazu? Našlo mi to jen tu stránku fotky foto.
Byly tam akupunkturní body na dlani
tam jak to svědí byla slinivka a ledviny
U nás se říká, že když svědí dlan, přijdou peníze. Mně když svědí levá, tak přijdou nečekané peníze - třeba přeplatek za plyn, peníze z pojistky atd. Zatím to je celkem spolehlivé. Když jsem dědila tak mě ruka málem upadla, jak jsem jí dřela a škrabala. Tak třeba zbohatneš.
Také to občas mám, drbu to, pak se mi tam udělá i červený flíček, druhý den to zmizí a nesvědí.
Nějak to neřeším.
Ty jo, mám úplně to samé… Přišel někdo na něco? Mě přijde, že to svědí pod kůží. ![]()
Těm akupunkturním bodům dost věřím. Ted naposledy úplně absurdní svědění prstu u nohy, dva dny. No vygooglila jsem si to a byl to bod pro oko - a ja zrovna měla zánět spojivek.
Zrovna mi to opět dělá a nepřemýšlím nad tím. Jak to začalo, tak to skončí.
Omlouvám se, ale musím to založit anonymně, protože si tak trochu připadám jak blázen a komukoliv to řeknu, tak se na mne jako na cvoka dívá.

Už několik dní, mě trápí svědění jednoho místa na levé dlani, přichází to v určitých intervalech, ale pak se můžu udrbat. Na kůži vůbec nic nemám, vypadá normálně, je to jako kdyby to svědilo pod kůží.
Místo jsem vyznačila na obrázku. Nevíte, co to může být? Není tam třeba nějaký akupunkturní bod? Nebo už mi fakt hrabe?