Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, hledám rodiče, kteří také žijí bud trvale nebo dlouhodoběji v USA.
Taky se hlasim jako relativni novacek
Kdyz si budes chtit popovidat, budu jen rada ![]()
ahoj, ty jseš ve státech natrvalo? jak máš ty staré děti a dívku nebo chlapce?
Ahoj, natrvalo. Mam triletou holcicku. A co ty? Kde presne zijete? Ja jsem tu osum mesicu, takze cerstve ![]()
Respektive natrvalo…clovek nikdy nevi, kazdopadne manzel by rad zustal zit tady- zil tu hodne let jeste predtim nez jsme se poznali. Pak jsme spolu zili par let v Cesku, ale tahlo ho to zpatky, tak uvidime no ![]()
já tady jsem dlouhodoběji pracovně. Žijeme u seattlu. já mám syna a dceru. mužu se tě zeptat jaký máš názor a třeba i zkušenost s americkým zvykem obřezávat chlapce
Tak to je gol. My jsme taky v Seattlu- Ballard
Sarko, s obrizkou nemam vubec zadnou zkusenost. Jak rikam, mam holcicku a narodila se v Cesku…
A jestli se ptas na muj subjektivni nazor, tak kdybych mela syna, tak bych ho obrezat nenechala.
mužu se zeptat proč ne? a ani když by to chtěl sám jako větší dítko?
Pokud by chtel on sam, tak bych mu samozrejme nebranila. Chapu, ze z hygienickych duvodu to muze byt vyhoda, ale pokud neni nejaka zdravotni indikace- treba zkracena uzdicka a pri dusledne provadeny hygiene to ja osobne povazuju za zbytecnej zakrok.
já to ted řeším u románka, je mezi kamarády jediný s předkožkou tak uvažuju že mu to nechám udělat aby byl jak ostatní kluci
je už docela veliký školák na počátku puberty
řešíme to spolu jako i by to chtěl ale zároven se toho bojí. Ty když už tak bys nechal udělat při jednom vše? a volila bys těsnou nebo volnou obřízku a s jizvičkou pod žaludem nebo dále od žaludu? uzdičku bys mu necha la nebo dala odstranit také?