Žijete v USA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sepi
17.4.11 21:23

Tak pokud bych se pro syna rozhodla pro obrizku, tak bych asi volila ten vysokej zpusob obrizky a odstranit i uzdicku, aby pozdeji nedochazelo ke krabateni kuze nad zaludem.

• Citovat
  • Upravit
sepi
17.4.11 21:24

Pardon, ne vysokou ale tesnou obrizku jsem chtela rict :-)

• Citovat
  • Upravit
sepi
17.4.11 21:32

A jeste dotaz. Jak dlouho uz tu zijete? A jak je stara holcicka?

• Citovat
  • Upravit
16
17.4.11 21:37

tak necelý rok zatím. taky uvažuju zatím spíš o té těsné a asi i uzdičku. Tvuj muž je obřezaný a jestli ano tak jakou má a je stím spokojený? myslíš že je pravda že když se to udělá těsné a i uzdička komplet takže děti pak v pubertě tolik nemasturbují?
nemáš email je takové blbé to tu psát otevřeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
multik
24.4.11 08:24

My zijeme v Massachusetts, mame triletou holcicku.

• Citovat
  • Upravit
16
24.4.11 10:34

ahoj, jak dlouho už jsi zde? máš manžela američana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
multik
24.4.11 23:52

Zijeme tu od roku 2003, manzel je taky Cech, mame zelene karty pres zamestavatele. Dcera ma dvoji obcanstvi, mluvi lip cesky, ale anglictina ji staci na normalni akce s detmi.

• Citovat
  • Upravit
2036
28.4.11 21:40

Taky se hlasim. Ovsem z Chicaga. Zajimave, o prestehovani do Seattlu jsme jeste ne tak dlouho zpatky uvazovali. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJO
29.4.11 17:51

Ahoj z Ohia

Ahoj, já žiju v USA už dvanáct let, z toho deset let v Ohiu. Pokud budete chtít, ozvěte se, každopádně zdravím! :-)

• Citovat
  • Upravit
16
4.5.11 14:00

Ahoj všem nově příchozím.

Chci se zeptat jaký máte názor na přízpůsobení se zdejším zvyklostem u dětí? Řešili by jste u syna obřízku, aby nebyl na trénnincích jiný než ostatní? V kolika letech o tom už muže podle vás sám rozhodnout?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2036
4.5.11 16:41
sarka-mm píše:

Chci se zeptat jaký máte názor na přízpůsobení se zdejším zvyklostem u dětí? Řešili by jste u syna obřízku, aby nebyl na trénnincích jiný než ostatní? V kolika letech o tom už muže podle vás sám rozhodnout?

Díky

Ja osobne si myslim, ze neni nutne se prizpusobit vsem zvyklostem, obzvlast ne tem, ktere souvisi s upravou tela. Kdybych mela syna, obrizku bych na 100% nenechala udelat, z mnoha duvodu. Kdyby byl starsi, snazila bych se mu vysvetlit, ze neni nutne, aby vypadal jako ostatni a ze s tim souvisi urcita zdravotni hlediska. Ja nevim, chapu, ze nechce byt jiny, ale snazila bych se mu zvysit sebevedomi jinou cestou, aby ho tohle netrapilo. Ale jak rikam, kluka nemam, takze se do situace mozna neumim uplne vcitit. Kazdopadne, obrizka mi pripada zbytecna, pokud k ni nevedou zavazne zdravotni duvody. Jsem proti automaticke obrizce malych chlapecku. :nevim: Priroda nas urcitym zpusobem ‚stvorila‘ a verim, ze k tomu mela duvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJO
5.5.11 16:20
sarka-mm píše:

Díky

Ahoj Šárko, já mám šestiletého chlapečka. V porodnici mě pediatr „tlačil“ do obřízky, ale já ho vytrvale odmítala, takže syn obřezaný není. Mám v podstatě stejný názor jako Boomer. Syna už některé děti zlobí teď, že je odlišný, ale zatím nikoli kvůli obřízce. Co když se tvůj kluk třeba rozhodne vrátit do Evropy? Tam by zase byl s obřízkou v menšině. Já bych se na to „vybodla“. Občas je to tvrdé, být jiný než ostatní, ale když vydržíš, získáš si respekt - i sám před sebou.

• Citovat
  • Upravit
JJJO
5.5.11 16:37
sarka-mm píše:

Díky
Šárko, ještě jsem si vzpomněla - tvůj syn má právo být takový, jaký je, stejně jako na to mají právo ti, kteří se mu třeba smějí… Ptala jsem se na názor manžela /Čech/, taky si myslí, že obřízka je zbytečná. Prý až bude kluk dospělý, ať si dělá, co chce, ale kdyby to chtěl teď, má smůlu :-)
  • Citovat
  • Upravit
131
16.5.11 14:22

Ahoj JJJO,
byvala bych Ti napsala SZ, ale nenasla jsem Tvuj email. Pises, ze zijes v Ohiu, jak se vam tam zije, jake jsou tam skoly /ZS/, jake je tam pocasi......

Prosim, muzes mi napsat, nevadi-li ti to , SZ, jak jsi spokojena a s cim si alespon zpocatku v Ohiu zapasila? Pokud ovsem mas americkeho muze/rodinu, tak spoustu veci jsi mela zrejme vyreseno.

Dekuji.

Lucys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
1.6.11 07:37

Holky není někdo z Vás na Floridě,miami konkrétně,díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek