Zima - co oblékat batoleti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
836
31.7.10 09:30

Zima-co oblékat batoleti

Ahoj všem :-) .Prosím o radu.Co oblékáte na zimu batoleti?Malý počítám,že už bude chodit :lol: (15m)..Bundičky bych měla,ale nevím co za kalhoty.Nějaké oteplovačky nebo dáváte teplejší kalhoty?Co je praktičtější? :-D Kalhoty klasické mám,ale nevím zda bude stačit mít jen punčocháčky.Hlavně už teď je k neudržení,takže počítám,že bude lítat jako ďas a asi i padat :-D .Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
31.7.10 09:36

Ahoj.v zimě jsem malýmu dávala kombinézu,pod to punčocháče,kamaše.byla výhoda,že mu nelezly záda a bylo mu teplo.na letošek musíme koupit novou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
31.7.10 09:38

Tak já mám taky kombinézu,a pak vyteplené kalhoty s bundou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.7.10 09:39

Ahoj,já dávala malýmu kombinézu nebo bundu a oteplený kalhoty.Pod to punčocháče,když byla obr kosa tak nějaký tepláčky :wink: A praktičtější je určo ta kombinéza,nelezou záda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
31.7.10 09:49

Já v tomto věku dávala teplejší kalhoty a na to voděodolný kalhoty od Tchiba, jsou laclový, takže zádal nelezou a výhoda byla v tom, že když jsme někam přišli, stáhla jsem svrchní kalhoty a mohl zůstat uvnitř v normálních.

• Citovat
  • Upravit
50725
31.7.10 10:13

Já se s dovolením svezu - a jaké boty? (19 m) Můžou být už nějaké sněhule, přestože tam není zpevněný kotník atd. apod.? :lol: Spíš počítám, že budem víc bobovat, než korzovat po městě :mrgreen: Tak mi přijdou vysoké sněhule praktičtější, než nějaké zavazovací vystajlované polobotky :lol: Ale nevím, jak je to s tou nožkou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
31.7.10 10:19

J8 také kombinézku je to lepší bundu a kalhoty měl třeba když jsme jeli někam na návštěvu nebo tak ale ven kombinézku.Po dní normálně punčochy ,spodní prádlo triko a světr či mikču a nikdy zmrzlej nebyl.Ale nekupuju šmejdský kombinézky no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
31.7.10 10:21
Angua píše:
Já se s dovolením svezu - a jaké boty? (19 m) Můžou být už nějaké sněhule, přestože tam není zpevněný kotník atd. apod.? :lol: Spíš počítám, že budem víc bobovat, než korzovat po městě :mrgreen: Tak mi přijdou vysoké sněhule praktičtější, než nějaké zavazovací vystajlované polobotky :lol: Ale nevím, jak je to s tou nožkou… :think:

J8 sněhule nedala malému na nohu ani tu poslední zimu to mu byly už 2 roky.Nevím nepřijdou mi tak kvalitní.Koupili jsem vyšší botyk s goretexem za 1200 a byly perfektní na botkách fakt nešetřím,ale letos už asi budem muset nějaký sněhule koupit protože už bduem ve školce.Ale rozhodně nekoupím šmejdky ale co nejkvalitnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
31.7.10 12:17

Ahojky,my mame oteplovacky a zimni bundicky a pod to mu urcite jeste dam puncochacky a jeste musime koupit kombinezu,ta je taky bezva na sankovani hlavne.Jinak bydlime na vesnici takze kombinezku a oteplovaky bude mit na ven a do mesta bych mu dala spis vyteplene kalhoty nebo i manzestraky teplejsi.Ja myslim,ze si poradite.Ja zase resim boticky jake bude potrebovat,urcite huculky nejaky a zimni boticky,ale nevim jestli by mel mit o cislo vetsi kdyz mu do toho dam teplejsi ponozky.Poradite mi? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.10 13:11

Tak my na zimu určitě budeme mít kombinézu na střídačku s teplými kalhotami a zimní bundou. Chodíme ven hodně, takže možná koupím i kombinézky dvě. Jsou praktičtější.

Na nohy určo bude mít zimní botky, sněhule uvidíme dle situace. Nebála bych se toho, však v nich nebude celé odpoledne,ne? Doma teď taky občas nosí gumovky, když je mokro.

• Citovat
  • Upravit
50725
31.7.10 13:25

Madi, no já si taky říkám, že v tom bude chvilku, než se zluchá a ještě půl času prosedí na bobách :lol: A do města teda pořídíme nějaké „normální“… I když stejně nevím, jestli mi to už ujde - tam a zpět 5 km, půlka cesty do kopce + chození po městě… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.10 13:34
Angua píše:
Madi, no já si taky říkám, že v tom bude chvilku, než se zluchá a ještě půl času prosedí na bobách :lol: A do města teda pořídíme nějaké „normální“… I když stejně nevím, jestli mi to už ujde - tam a zpět 5 km, půlka cesty do kopce + chození po městě… 8-o

Angu, u nás to bude vypadat tak, že už po půl hodině bude mokrej a myš a budeme muset jít domů sušit :mrgreen:
Tak 5 km tedy nevím, leda že byste s sebou vzali sáňky. My malého docela trénujeme, už od roka na procházce capká, kočárek nebereme, ale tolik by tedy neušel.

• Citovat
  • Upravit
50725
31.7.10 13:51

Madi, myslím, že u nás to bude podobné :lol: Jestli teda bude vlastně sníh, že… :think:

Tak to asi bude ještě dlouho s asistencí kočáru - Samík začal chodit minulý týden a ujde asi tak 10 metrů - když chce. Většinou nechce (nebo chce jinam, než jdeme) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.10 13:57
Angua píše:
Madi, myslím, že u nás to bude podobné :lol: Jestli teda bude vlastně sníh, že… :think:Tak to asi bude ještě dlouho s asistencí kočáru - Samík začal chodit minulý týden a ujde asi tak 10 metrů - když chce. Většinou nechce (nebo chce jinam, než jdeme) :mrgreen:

Uvidíš, do zimy daleko :mrgreen: Sníh určitě bude, manžel je silničář, při našem štěstí bude sníh celou zimu. Letos bychom potřebovali, aby byl jenom tak zlehounka, protože musíme máknout na stavbě.. No uvidíme.
Malý běhá od roku jako drak, ujde na jeho věk hodně. Dvouletý synovec většinou jede celou trasu, co ujde náš, v kočáru :mrgreen:
On se rozchodí rychle. Zrovna nedávno jsme na tohle období prvních Adámkovo krůčků vzpomínali, jak to bylo roztomilé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
31.7.10 14:02

Tak hlavně ať není muž zaskočen :mrgreen:

No on teď chodí hrozně srandovně, říkám mu Žofré :lol: Ani nevím, jestli to tak má být, já jsem ty děti vždycky viděla už takové víc rozejíté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí