Zimní sněhulky, jaké?

45
7.10.10 10:16

Zimní sněhulky, jaké?

Ahojda maminky, chtěla jsem se pozeptat, jaké kupujete dětem sněhulky? Dostala jsem od majitelky obuvi tip na tuto značku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , prý je mezi maminkami žádaná a ona jí i nabízí. Jen mi teda příjdou docela drahé. Jaké kupujete vy? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
7.10.10 10:33

Na zimu kupuju normální kožené kotníkové boty s kožíškem, letos chci i ty sněhule na bobovačku a válení ve sněhu na dvorku a asi koupím nějaké obyčejné levné. Záleží, jak je hodláte používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.10.10 13:38

Ahoj, ja loni taky koupila kvalitni (a drazsi) kozene kotnikove boty s koziskem na chozeni, cesty do centra a do detskych center a tak, proste kdyz neni snih nebo moc snehu. No a pak levnejsi snehule, bud v Deichmanovi nebo u Bati, ted uz nevim, vysly me asi na 400 nebo 500 Kc.
Udelala jsem to ale proto, ze Domca byl jeste docela maly, pesky zase tolik nechodil, na hory jsme jeli jen na tyden a i kdyz byla zima bohata na snih, tak zase tolik se v nem tady v Praze nevalel.
Pokud bych bydlela nekde na horach, nebo na vesnici, tak bych asi investovala vic do nejakych goratexovych botek nebo snehulek, asi to uz letos udelam, ale nevim, musim se rozmyslet :wink: Je fakt, ze ted uz bude vsude vlastne chodit pesky, protoze mam v kocaru miminko..
Ale zase ani v tech levnejsich nebyl nejak zvlast promoceny, po 3 hodinovem bobovani… :nevim:

Takze je na tobe, kolikery botky chces koupit a jake maji mit vlastnosti, co v nich planujete delat, nevidim ti metrik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.10.10 20:47

Doktoři je moc nedoporučují. Lepší jsou s membránou a kožíškem. My kupovali od Bati. Do prvních nám ke konci sezóny teklo při vyložené plískanici, minulý rok vydržely i tu. Je to sázka do loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí