Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu, jak řešíte v zimě culíky kontra čepice. Malá má už celkem delší vlásky, v culíku (nebo dvou) to vypadá líp, jenže pod čepicí se jí vždycky rozcuchají. Učesala bych jí je až ve školce, ale vodí jí tam manžel a ten je neumí učesat. Co s tím, jak to děláte vy? Ostříhat jí neplánuji.
Zkusit leda čelenku, ale ta zakryje jen uši. Nebo větší čepice…nemám konkrétně zkušenost, tak až tak přesně nevím
![]()
ZuzaM, tak jedině poprosit p. učitelku, jestli by nebyla tak moc hodná a malou trošku upravila ve školce. U nás to jde, p. uč. je ochotná.
a nebo copánky, ty lépe přiléhají k hlavě, když se upletou rovně dolů ![]()
Taky mě napdaly copánky,já nosila do školky jen copy
Nebo taky ten provlečený culík.
Manžela to nauč,je dobré aby to uměl
Udělat jednoduchý culík je hračka ne
![]()
a nebo takový ten šátek,vypadá jak čepice,ale vrch jako šátek,my jich máme několik a je to v poho…
copanky,pokud uz ma dcerka dost dlouhe vlasy. Ty holcickam moc slusi. Ale ty culiky by manzel mohl zvladnout,ne?
lucie.t píše:
copanky,pokud uz ma dcerka dost dlouhe vlasy. Ty holcickam moc slusi. Ale ty culiky by manzel mohl zvladnout,ne?
Ted se smeju
Ne vazne, mame stejnou potiz. Holka nosi copanky, ale delany z culiku. I po operaci s cepici vypada celkem prijatelne, aspon ve srovnani s vytvorem tatinka
Takze ja poradim jen dukladny zasponkovani a ve skolce odsponkovat.
Satek je dobrej, taky davam, i zavazovaci…ale do mrazu to neni. Oni nejsou takovy problem ani tenky cepice, horsi je to s tema zimnima. ![]()
Díky. Na copánky vlásky ještě nejsou dost dlouhé, s manželem to vidím bledě, s paní učitelkou ještě hůř.:-)))
Stejně mě teď napadlo, že by s nima nemohla po obědě ležet a nejspíš by dorazila bez gumiček a sponek.
Malá dřív chodila do soukromé školky, tam to nebyl problém, paní učitelka udělala pro děti cokoliv, tady je problém vše.:-(
Holt bude pořád chodit prostovlasá.:-)