Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
prosím poraďte-dcera přišla a povídá mi-nechápu jak mi Ježíšek může donýst dárky když je mrtvej ![]()
A právě proto, že je mrtvej, tak může tajně nosit dárečky pod stromeček všem dětem na světě, no ne? To by přece nikdo živej nezvládl ![]()
Ewule0712 píše:
A právě proto, že je mrtvej, tak může tajně nosit dárečky pod stromeček všem dětem na světě, no ne? To by přece nikdo živej nezvládl
no nevím jestli to pobere…zrovna včera jsem jí vykládala o zoubkové víle protože se bojí jít na trhání zubu
Jak dosla k tomu ze je mrtvy? Kdybych to vzala do dusledku, tak ano, zemrel, ale taky pote vstal z mrtvych, takze ty darky nosit klidne muze ![]()
doriang píše:
Jak dosla k tomu ze je mrtvy? Kdybych to vzala do dusledku, tak ano, zemrel, ale taky pote vstal z mrtvych, takze ty darky nosit klidne muze
ona nechápe to zmrtvýchvstání
promin, jsem se ted musela smát s čím vším ty děti nepřijdou domů… ![]()
Já bych jí to vysvětlila tak nějak, že prostě ježíšek umřel a je z něj andílek. Takže ježíšek jakože andílek nosí dárky …
nebo je to blbost ?
![]()
doriang píše:
Jak dosla k tomu ze je mrtvy? Kdybych to vzala do dusledku, tak ano, zemrel, ale taky pote vstal z mrtvych, takze ty darky nosit klidne muze
no asi ve školce se o tom bavili,jinak nevím
marcelka88 píše:![]()
![]()
promin, jsem se ted musela smát s čím vším ty děti nepřijdou domů…
![]()
Já bych jí to vysvětlila tak nějak, že prostě ježíšek umřel a je z něj andílek. Takže ježíšek jakože andílek nosí dárky …
nebo je to blbost ?![]()
no asi to zkusím,mě stejně nic lepšího nenapadá,uvidím co mi chytrýho na to řekne,to zas bude ![]()
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivo
a Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj ![]()
Njn a pockej az Ti prijde s tim,ze nechape,jak muze Jezisek roznaset darky,kdyz je vlastne miminko.
Nevim sice kolik male je,ale kdyz uz dokaze uvazovat nad temahle vecma a ma takovyhle otazky,tak je mozna uz zrala i na to rict ji proste pravdu.
Deti pak chytaji velke pochyby hlavne ve skole,kde uz je informujou jinne deti,ze pravda je jinna
a pak uz je taky velkej problem ji to vyvracet a nalhavat ji neco dal.
Je to krasne drzet deti v takove „pravde“ Ale hold jsou rok od roku chytrejsi a lehce se dopiiidiii ![]()
verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivoa Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj
![]()
![]()
![]()
Řekla bych jí, že dárky nosí přece Ježíšek miminko - andílek… ten Ježíš co umřel a zmrtvých vstal byl dospělej
… to je blbost, pak se zas bude ptát, jaktože se z něho stalo miminko
, no máš to blbý Dzarunko ![]()
dzarunka píše:verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivoa Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj
![]()
![]()
![]()
verenika píše: