Ježíšek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
29.9.10 19:45

Ježíšek

prosím poraďte-dcera přišla a povídá mi-nechápu jak mi Ježíšek může donýst dárky když je mrtvej 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
29.9.10 19:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TAK TO TI NEPORADÍM,TO BY MĚ TAKY VYNDALA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
29.9.10 19:50

A právě proto, že je mrtvej, tak může tajně nosit dárečky pod stromeček všem dětem na světě, no ne? To by přece nikdo živej nezvládl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 19:52
Ewule0712 píše:
A právě proto, že je mrtvej, tak může tajně nosit dárečky pod stromeček všem dětem na světě, no ne? To by přece nikdo živej nezvládl :lol:

no nevím jestli to pobere…zrovna včera jsem jí vykládala o zoubkové víle protože se bojí jít na trhání zubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
29.9.10 19:53

Jak dosla k tomu ze je mrtvy? Kdybych to vzala do dusledku, tak ano, zemrel, ale taky pote vstal z mrtvych, takze ty darky nosit klidne muze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 19:55
doriang píše:
Jak dosla k tomu ze je mrtvy? Kdybych to vzala do dusledku, tak ano, zemrel, ale taky pote vstal z mrtvych, takze ty darky nosit klidne muze :nevim:

ona nechápe to zmrtvýchvstání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 19:55

:lol: :lol: :lol: promin, jsem se ted musela smát s čím vším ty děti nepřijdou domů… :mrgreen:

Já bych jí to vysvětlila tak nějak, že prostě ježíšek umřel a je z něj andílek. Takže ježíšek jakože andílek nosí dárky …

nebo je to blbost ? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 19:56
doriang píše:
Jak dosla k tomu ze je mrtvy? Kdybych to vzala do dusledku, tak ano, zemrel, ale taky pote vstal z mrtvych, takze ty darky nosit klidne muze :nevim:

no asi ve školce se o tom bavili,jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 19:57
marcelka88 píše: :lol: :lol: :lol: promin, jsem se ted musela smát s čím vším ty děti nepřijdou domů… :mrgreen:

Já bych jí to vysvětlila tak nějak, že prostě ježíšek umřel a je z něj andílek. Takže ježíšek jakože andílek nosí dárky …

nebo je to blbost ? :mrgreen: :mrgreen:

no asi to zkusím,mě stejně nic lepšího nenapadá,uvidím co mi chytrýho na to řekne,to zas bude 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.10 19:58

To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivo :roll: a Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.9.10 19:59

Njn a pockej az Ti prijde s tim,ze nechape,jak muze Jezisek roznaset darky,kdyz je vlastne miminko.
Nevim sice kolik male je,ale kdyz uz dokaze uvazovat nad temahle vecma a ma takovyhle otazky,tak je mozna uz zrala i na to rict ji proste pravdu.
Deti pak chytaji velke pochyby hlavne ve skole,kde uz je informujou jinne deti,ze pravda je jinna :roll: a pak uz je taky velkej problem ji to vyvracet a nalhavat ji neco dal.
Je to krasne drzet deti v takove „pravde“ Ale hold jsou rok od roku chytrejsi a lehce se dopiiidiii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 19:59
verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivo :roll: a Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
29.9.10 20:00

Řekla bych jí, že dárky nosí přece Ježíšek miminko - andílek… ten Ježíš co umřel a zmrtvých vstal byl dospělej :-)… to je blbost, pak se zas bude ptát, jaktože se z něho stalo miminko :mrgreen: , no máš to blbý Dzarunko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:00
dzarunka píše:
verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivo :roll: a Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 20:01
verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivo :roll: a Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Noo tak bych řekla, že ten Ježišek ty dárky přijímá aby neurazil, ale nepije ho :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí