Ježíšek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12735
29.9.10 20:22

Největší blbost je to, že se říká co chceš od ježíška, když se nosily dárky ježíškovi, že? Ale asi bych to uhrála tak, že bych řekla, že se kdysi nosili dárky ježíškovi a on teď za to nosí dárečky ostatním hodným lidem. A dala bych teda toho andílka, proto obdaruje všechny po světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.9.10 20:23

no být tebou bych se na to připravila, sice né hned, ale přijde to :jazyk: taky se na to připravuji, ale já to mám vymyšlený pošlu ho za tatínkem :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:27
šóšannáh píše:
no být tebou bych se na to připravila, sice né hned, ale přijde to :jazyk: taky se na to připravuji, ale já to mám vymyšlený pošlu ho za tatínkem :pankac: :mrgreen:

no za tatínkem radši ne-to je exot.....dcera se s ním koupala a říká-fůůůůj tati co ti to tam plave a on na ní-no ty to tam nemáš taky zrovna nejkrásnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.9.10 20:29
dzarunka píše:
šóšannáh píše:
no být tebou bych se na to připravila, sice né hned, ale přijde to :jazyk: taky se na to připravuji, ale já to mám vymyšlený pošlu ho za tatínkem :pankac: :mrgreen:
no za tatínkem radši ne-to je exot.....dcera se s ním koupala a říká-fůůůůj tati co ti to tam plave a on na ní-no ty to tam nemáš taky zrovna nejkrásnější
šmarjááááááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holka ty to nemáš jednoduchý :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.9.10 20:32

tak to jsou nějaké erupce na slunci či co :think: Náš Mára dnes odpoledne pronesl úplně to samý „Já vím, že dárky nenosí Ježíšek. Jak by je mohl nosit, když je mrtvý.“
No, začla jsem žvatlat něco o zmrtvýchvstání a jak teď všem pomáhá a tak… Já - neznaboh - a poučuju skoro osmiletýho o Ježíškovi :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 20:33
dzarunka píše:
šóšannáh píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak ted jsem se fakt zasmála :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.9.10 20:43

Holky taky v tom nemam uplne na 100pro jasno,ale Jezisek je prece to mimco co se narodilo v Betlemne a Jezis je ten co sel krizovou cestu a to prece neni von co noci darky.
Aspon mne to doma vysvetlovali tak,ze je nosi Jezisek (miminko).
Kdyz sem se ptala,jak to stihne behem vecera obehnout vsechny deti a jak to muze nosit,kdyz je miminko,tak mi doma rekli,ze je to kouzelne miminko a vsem ty darky pod stromecek vykouzli najednou a pritom si dal lezi v jeslickach. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 20:45
Jenny911 píše:
Holky taky v tom nemam uplne na 100pro jasno,ale Jezisek je prece to mimco co se narodilo v Betlemne a Jezis je ten co sel krizovou cestu a to prece neni von co noci darky.
Kdyz sem se ptala,jak to stihne behem vecera obehnout vsechny deti a jak to muze nosit,kdyz je miminko,tak mi doma rekli,ze je to kouzelne miminko a vsem ty darky pod stromecek vykouzli najednou a pritom si dal lezi v jeslickach. :palec:

Nooo to je hezké… to se mi líbí … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:45
Jenny911 píše:
Kdyz sem se ptala,jak to stihne behem vecera obehnout vsechny deti a jak to muze nosit,kdyz je miminko,tak mi doma rekli,ze je to kouzelne miminko a vsem ty darky pod stromecek vykouzli najednou a pritom si dal lezi v jeslickach. :palec:

to je jeden a ten samej chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.9.10 20:50
dzarunka píše:
Jenny911 píše:
to je jeden a ten samej chlap :mrgreen:

Jeden a ten samej?hups :oops: tim sem si nebyla jista,ale to uz deti resit hadam nebudou :-D
Nevim nako mne tyhle veci skrz boha a Jezise atd nezajimaly,tak nevim presne.Ale hold,darky nosi Jezisek a ten je malinkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 21:09

právě že ona to řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 21:11

ona ví že se narodilo miminko Ježíšek a že mu lidi nosili do betléma dárečky a pak když vyrostl tak na něj byli některý lidi zlí a on umřel.....a ted řeší kdo jí teda nosí dárky když je mrtvej......asi skončím u dědy mráze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 21:13
verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivo :roll: a Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj :mrgreen:

ježíš ještě pivo dávat za okno,jakoby nestačilo že tam ted budem dávat zuby pro zoubkovou vílu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.9.10 21:22
dzarunka píše:
ježíš ještě pivo dávat za okno,jakoby nestačilo že tam ted budem dávat zuby pro zoubkovou vílu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tý jo to je taky výmysl, my jsme cpali zuby do krabičky na památku a né nějaké víle :roll: už vidim, jak budou chtít za chvilku cpát skřítkovi Drápkovi ostříhané nehty :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 21:22
dzarunka píše:
verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivo :roll: a Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj :mrgreen:
ježíš ještě pivo dávat za okno,jakoby nestačilo že tam ted budem dávat zuby pro zoubkovou vílu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já slyšela, že zuby se dávají pod polštář :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect