Ježíšek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3209
29.9.10 20:02

Ahojky, není to sice odpověď na tvou otázku, ale úplně se mi to vybavilo :-) : Nás se takhle malej bráška ptal, jak to, že Ježíšek každej rok přinese stromeček se stejnejma ozdobičkama (zdobíme stromek v noci a „nosí“ ho Ježíšek).. Tak jediný co nás napadlo, že jsme mu řeki, že se nám tyhle tak zalíbily, že jsme si je u Ježíška zamluvili napořád :-D!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:03

no včera s tou zoubkovou vílou to fakt bylo jednodušší a pobrala to bez argumentů a neustálých ale,ale,ale.....ten Ježuch bude horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
29.9.10 20:03

No vidíte a já si vždycky myslela, že Ježíšek je to malé miminko-andílek… si to budu taky muset ujasnit, dcera přichází k rozumu, tak se třeba bude zanedlouho taky ptát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 20:04

A Ježíšek snad neni to malé miminko ??? :think: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:09
marcelka88 píše:
A Ježíšek snad neni to malé miminko ??? :think: :mrgreen: :mrgreen:

no asi je ale to taky měla připomínky jak jí může nosit mimino dárky…myslím že to máme s těma Vánocema my češi nějak nedořešené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:11

zlatej Santa,prostě hodnej děda co nosí dárky a je to.....ale nechci jí cpát hlavu americkejma zvyklostma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 20:12
dzarunka píše:
marcelka88 píše:
no asi je ale to taky měla připomínky jak jí může nosit mimino dárky…myslím že to máme s těma Vánocema my češi nějak nedořešené

To asi ano, proto furt říkám, že v Americe mají Santu a mají klid…
Noo tak to zkus tak, že z toho Ježíška se stal andílek a ten nosí dárky … Však to už nějak okecáš :mrgreen: Docela se těšim až mě malej bude pokládat takovéto otázky záludné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:12

a ještě dobrej foorek,jsem narozena 24.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.9.10 20:13

ahoj
asi bych řekla, že Ježíšek a Ježíš je někdo jinej, že Ježíšek je kouzelná bytost … ale asi podle věku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 20:13
dzarunka píše:
zlatej Santa,prostě hodnej děda co nosí dárky a je to.....ale nechci jí cpát hlavu americkejma zvyklostma…
:pankac: :pankac: Hlavně Santu mají dořešeného, ví se kde bydlí, jak rozdává dárky (myslim tim, že létá se soby) a tak … U nás je snad jen to, že je to Ježišek a dává dárky a to je vše … :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 20:14
dzarunka píše:
a ještě dobrej foorek,jsem narozena 24.12.

dobrýýýýý :potlesk: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:14
marcelka88 píše:
dzarunka píše:
marcelka88 píše:
To asi ano, proto furt říkám, že v Americe mají Santu a mají klid…
Noo tak to zkus tak, že z toho Ježíška se stal andílek a ten nosí dárky … Však to už nějak okecáš :mrgreen: Docela se těšim až mě malej bude pokládat takovéto otázky záludné :mrgreen: :mrgreen:

no abych pravdu řekla tak já sama v tom mám celkem nejasno,vždyt lidé nosili dárky Ježíškovi tak kde se vzalo že je nosí Ježuch nám,fakt nedomyšleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:17
šóšannáh píše:
ahoj
asi bych řekla, že Ježíšek a Ježíš je někdo jinej, že Ježíšek je kouzelná bytost … ale asi podle věku :nevim:

no asi tak nějak-prostě Ježíš je o něčem jiným než ježíšek andílek a basta.....to je hrozný jak člověk večer místo aby čuměl na bednu vymejšlí argumenty pro dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.9.10 20:19
dzarunka píše:
šóšannáh píše:
ahoj
asi bych řekla, že Ježíšek a Ježíš je někdo jinej, že Ježíšek je kouzelná bytost … ale asi podle věku :nevim:
no asi tak nějak-prostě Ježíš je o něčem jiným než ježíšek andílek a basta.....to je hrozný jak člověk večer místo aby čuměl na bednu vymejšlí argumenty pro dceru

ale zase můžeš být ráda, že máš tak zvídavou dcerku :wink: :-D počkej až přijde s otázkami ohledně sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 20:21
šóšannáh píše:
dzarunka píše:
šóšannáh píše:
ahoj
no asi tak nějak-prostě Ježíš je o něčem jiným než ježíšek andílek a basta.....to je hrozný jak člověk večer místo aby čuměl na bednu vymejšlí argumenty pro dceru
ale zase můžeš být ráda, že máš tak zvídavou dcerku :wink: :-D počkej až přijde s otázkami ohledně sexu :mrgreen:

jen to ne,alespoň pár let,stačily otázky kolem těhotenství a porodu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect