Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, není to sice odpověď na tvou otázku, ale úplně se mi to vybavilo
: Nás se takhle malej bráška ptal, jak to, že Ježíšek každej rok přinese stromeček se stejnejma ozdobičkama (zdobíme stromek v noci a „nosí“ ho Ježíšek).. Tak jediný co nás napadlo, že jsme mu řeki, že se nám tyhle tak zalíbily, že jsme si je u Ježíška zamluvili napořád
!!!
no včera s tou zoubkovou vílou to fakt bylo jednodušší a pobrala to bez argumentů a neustálých ale,ale,ale.....ten Ježuch bude horší
No vidíte a já si vždycky myslela, že Ježíšek je to malé miminko-andílek… si to budu taky muset ujasnit, dcera přichází k rozumu, tak se třeba bude zanedlouho taky ptát ![]()
marcelka88 píše:
A Ježíšek snad neni to malé miminko ???![]()
![]()
no asi je ale to taky měla připomínky jak jí může nosit mimino dárky…myslím že to máme s těma Vánocema my češi nějak nedořešené
zlatej Santa,prostě hodnej děda co nosí dárky a je to.....ale nechci jí cpát hlavu americkejma zvyklostma…
dzarunka píše:marcelka88 píše:no asi je ale to taky měla připomínky jak jí může nosit mimino dárky…myslím že to máme s těma Vánocema my češi nějak nedořešené
![]()
To asi ano, proto furt říkám, že v Americe mají Santu a mají klid…
Noo tak to zkus tak, že z toho Ježíška se stal andílek a ten nosí dárky … Však to už nějak okecáš
Docela se těšim až mě malej bude pokládat takovéto otázky záludné
![]()
ahoj
asi bych řekla, že Ježíšek a Ježíš je někdo jinej, že Ježíšek je kouzelná bytost … ale asi podle věku ![]()
dzarunka píše:
zlatej Santa,prostě hodnej děda co nosí dárky a je to.....ale nechci jí cpát hlavu americkejma zvyklostma…
dzarunka píše:
a ještě dobrej foorek,jsem narozena 24.12.
dobrýýýýý
![]()
marcelka88 píše:dzarunka píše:To asi ano, proto furt říkám, že v Americe mají Santu a mají klid…marcelka88 píše:no asi je ale to taky měla připomínky jak jí může nosit mimino dárky…myslím že to máme s těma Vánocema my češi nějak nedořešené
![]()
Noo tak to zkus tak, že z toho Ježíška se stal andílek a ten nosí dárky … Však to už nějak okecášDocela se těšim až mě malej bude pokládat takovéto otázky záludné
![]()
no abych pravdu řekla tak já sama v tom mám celkem nejasno,vždyt lidé nosili dárky Ježíškovi tak kde se vzalo že je nosí Ježuch nám,fakt nedomyšleno
šóšannáh píše:
ahoj
asi bych řekla, že Ježíšek a Ježíš je někdo jinej, že Ježíšek je kouzelná bytost … ale asi podle věku
no asi tak nějak-prostě Ježíš je o něčem jiným než ježíšek andílek a basta.....to je hrozný jak člověk večer místo aby čuměl na bednu vymejšlí argumenty pro dceru
dzarunka píše:šóšannáh píše:no asi tak nějak-prostě Ježíš je o něčem jiným než ježíšek andílek a basta.....to je hrozný jak člověk večer místo aby čuměl na bednu vymejšlí argumenty pro dceru
ahoj
asi bych řekla, že Ježíšek a Ježíš je někdo jinej, že Ježíšek je kouzelná bytost … ale asi podle věku
ale zase můžeš být ráda, že máš tak zvídavou dcerku
počkej až přijde s otázkami ohledně sexu ![]()
šóšannáh píše:dzarunka píše:ale zase můžeš být ráda, že máš tak zvídavou dcerkušóšannáh píše:no asi tak nějak-prostě Ježíš je o něčem jiným než ježíšek andílek a basta.....to je hrozný jak člověk večer místo aby čuměl na bednu vymejšlí argumenty pro dceru
ahoj
asi bych řekla, že Ježíšek a Ježíš je někdo jinej, že Ježíšek je kouzelná bytost … ale asi podle věku![]()
počkej až přijde s otázkami ohledně sexu
jen to ne,alespoň pár let,stačily otázky kolem těhotenství a porodu ![]()