Zimnice a horečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
15.7.14 21:34

@St. Estephe ježišmarjá. takže mě jen utěšoval :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
3683
16.7.14 23:41

Prej muz 3× denne pulku 5mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.7.14 18:31

@madi Tak proste, nekomplikovane krece nebezpecne nebyvaji… Jenze to je ono, nikdo ti predem nerekne, jake krece prave tvoje dite prodela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.16 13:08

Dobrý den syn 4roky bojujeme už pátý den s horečkama, atb máme. Syn prodělal loni i febrilní křeče-nic hezkého, kolem dvou minut nedýchal, tudíž podávám i diazepam při horečce 38,5 každou noc se horečka vyšplhá skoro na 40 jsem už bezradná. Dělám zábaly, sprchuji vlažnou vodou..Nevím co víc pro něj můžu udělat. Atb má od neděle v úterý jsme byli u dr.nic konkrétního neřekla..do toho rýma a hýkavý kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
8.12.16 13:15

@Pavla Pepča atb by meli od nedele uz zabrat. Delala dr stery? CRP? Nekdy je nutne zmenit typ atb na jiny, ktery zabere na tu kterou potvoru a to diky vyterum. CRP ukaze, zda je to virova nebo bakterialni infekce a u virove atb nezaberou, nemaji na co. Kazdopadne 5 dni je dost na to, aby dr hledala pricinu a zmenila lecbu. Ani tak dlouhe horecky ani dlouhe podavani diazepanu neni dobre. Zkusila bych jeste dnes bud dr nebo nemocnici /pohotovost nebo detske/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.16 13:25

@Halamka to jsem si právě myslela, že mu udělají výtěr ale nic..žádné vyšetření nemá. Teď už zase horečka stoupá má skoro 38 jdu zkusit volat.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 09:05

Tak jsme od včerejška v nemocnici. Noc opět beze spánku, už to aspoň nejsou 40cítky horečky ale 39.. ale měření po půl hodině celou noc+zábaly. Budeme mít hlavně veškeré vyšetření, hned včera rtg plic výtěry, odběry. Dnes na ORL+snímek dutin+ultrazvuk bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí