zip - rozevírá se

88
27.11.09 17:23

zip - rozevírá se

Ahoj holky, prosím mooooc o radu. Na bundě se mi začal rozevírat kovový zip, nevíte některá, jak by se to dalo spravit, kromě úplné výměny? Četla jsem, že může pomoct přejet ho voskem nebo tuhým mýdlem, ale to nepomohlo. Předem dík za jakýkoli nápad. Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
27.11.09 17:45

Musíš klestičkama smačknout patku jezdce, je tam moc velka škvíra a nepřitlačí ti dobře k sobě obě řady zubů. Snad je to pro tebe pochopitelny popis, i kdyz ja bych z toho asi moc nepobrala, no kdyztak pozdeji upresnim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.11.09 17:48

Tak to znám, nechápu jak to dělám, ale pokaždý se mi pokazí takhle zip u mých oblíbených džín (asi proto, že je tahám přes 5 let :mrgreen: ) Na nějakou dobu mi pomohlo toho jezdce zipu CITLIVĚ :!: secvaknout kleštěma. Všimni si u jiných zipů, že jakmile dáš to „držátko“ u jezdce nahoru, je tam vidět takový zobáček a když dáš držátko dolů, zobáček zapadne a drží jezdce na místě. Jestli je ten zobáček jen trochu „ojebaný“ tak to secvaknutí na chvíli pomůže, jestli už tam není vůbec, výměna zipu tě nemine :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.11.09 17:49

Jé Fidla byla rychlejší, jojo, přesně tak myslím to secvaknutí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.11.09 20:40

Gino - provleč tou úchytkou malou zavařovací gumičku a takhle napůl přeloženou zahákni za knoflík 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.11.09 08:34

Na rozevírání asi gumička nepomůže, tak jen pokud by se zip sám zase rozjížděl.
Na to rozevírání už zapnutého zipu jedině secvaknout kleštičkama, ale fakt opatrně. Nebo vyměnit jezdec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.11.09 09:00

Ahá, nepochopení pojmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.11.09 15:17

holky díky všem za radu, nakonec jsem rovnou vyměnila jezdec a pomohlo to. Mám velkou radost Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat