Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdo jste se ucastnil zirafi hadanky, co si myslite o odpovedi?
Nemohu se spokojit s tim, ze je odpoved OCI, podle me jedina jasne vyplyvajici odpoved jsou DVERE.
Podle mě teda taky, nikde není psáno, že v ty tři ráno spím přeci ![]()
A proč bych měla ve 3 ráno někomu otvírat? To jako rodiče jdou z kalby a chtějí se u mě nasnídat? Podle mě celá hádanka je blbost a žirafy jsou ovce.
@LadyTommy ja taky napsala dvere. Logicky jsem to brala jako manualni cinnost. Hlavne daj tisic navrhu co otevrit a stejne je to uplne mimo ![]()
Je víc verzí : domluvil ses s vašima že příjdou na snídani, zvoněj, ten zvonek tě vzbudí, máš v kuchyni jen med, víno, chleba, nevim..ještě pár věcí..a otázka je, co otevřeš jako první…
Ae jako první jsem četla tu ve 3 ráno přijdou.. tam jsem taky napsala dveře ![]()
Hádanku jsem nehádala, jsem lovec žiraf
.
Ale takhle diskuse mně definitivně dneska zničila
.
Manžel u jiné verze řekl marmeládu - protože byla napsaná první v seznamu jídel, co máš doma.
![]()
@Klementyna píše:
O co jde?
Na FC koluje hádanka a za špatnou odpověď je trest. Musí být žirafa v profilovce ![]()
@zulitvi píše:
Je víc verzí : domluvil ses s vašima že příjdou na snídani, zvoněj, ten zvonek tě vzbudí, máš v kuchyni jen med, víno, chleba, nevim..ještě pár věcí..a otázka je, co otevřeš jako první…Ae jako první jsem četla tu ve 3 ráno přijdou.. tam jsem taky napsala dveře
Tak konečně mi to dává nějaký smysl, tady koluje jen ta druhá verze a vůbec to nechápu, proč by měli chodit ve 3 na snídani a proč já musím ve 3 spát.
No mne logicky prijde, ze mam u hadanky vychazet z toho, co je psano. A logicky musim byt vzhuru, abych zjistila, ze za dvermi jsou rodice, tudiz pocitam, ze ve chvili, o ktere mluvi hadanka, mam oci otevrene, tudiz za me je jsou to ty dvere.
@martina1988 píše:
Na FC koluje hádanka a za špatnou odpověď je trest. Musí být žirafa v profilovce
Diky, snad to ke mne taky dokoluje, jsem baba zvedava ![]()