Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na zítřejší oběd jsem si koupila 35 dkg kuřecích křidýlek, že si je ogriluju v troubě. V 5 odpoledne jsem sežrala 2 plátky tlačenky a 1 a půl bagetky z Lidlu, v 6 jsem si ty křidýlka naložila a dala do lednice. V 7 jsem uspala dítě a otevřela lednici. Co tam nebylo
křidýlka. Hmmm, já bych si jich pár dala, tak je ogriluju teď a nechám si na zítra k obědu. No co myslíte-sežrala jsem je všechny
A jak si při sobotním osamělém večeru vyžíráte vy? ![]()
Ještě že nejsem sama nenažraná
. Mám hroznou chuť na langoše. ![]()
K obedu jsem mela McDonalda
, a ted cekam, az malej pujde spat a u televize do sebe natlacim Magnum Espresso.
To je cely ![]()
Prase nejsi, neni to zas tak moc jidla
35dkg
to me rozesmalo, ja jsem schopna sezrat i kilo kridelek, vsak tam nic neni
![]()
Ja ted sezrala palacinku s tvarohem, mam udelanou vajecnou tlacenku
a piju vino. Dnes mam taky praseci den a vis co? je mi to u pr.dele. ![]()
@Tiger-lily píše:
Ještě že nejsem sama nenažraná. Mám hroznou chuť na langoše.
Byla jsem s rodinkou na výlovu - mandličky, marcipán, langoš, rybí specialitky smažené, kofolka, vata, tur med, sýr, pendrek…No a pak se divím ![]()
@blorchi píše:LANGOSEEEEEE. MNAM.
jdu zadělat
. Pěkně s česnekem, tatarkou a sejrem.
Tak přeju všem dobrou chuť, hlavně zakladatelce, ať křidýlka chutnají ![]()
@blorchi mě je taky u pr.ele, že sežeru co vidím, to je jen pro pobavení-kdo je jak nenažranej a na co má chuť
Dala bych si pizzu ![]()
@Tiger-lily píše:
jdu zadělat. Pěkně s česnekem, tatarkou a sejrem.
NEPROVOKUJ
uplne citim ten cesnek s tou tatarkou ![]()
@slavuska1 píše:
Tak přeju všem dobrou chuť, hlavně zakladatelce, ať křidýlka chutnají
nezbylo ![]()
@máma0 píše:
Byla jsem s rodinkou na výlovu - mandličky, marcipán, langoš, rybí specialitky smažené, kofolka, vata, tur med, sýr, pendrek…No a pak se divím
Hmmm ![]()
@rerere Křidýlka jsou ještě docela dietní jídlo. Jak jsi zmínila vyžírání, tak mě začala napadat samé chuťovky, jako třeba topinky s játrovou směsí…