Jsem prase :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
19.10.13 20:19
@Tiger-lily píše:
Nugetu by si někdo nedal?

Dal, ale nééni :,( Po tom langošovi by se šikla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@Tiger-lily píše:

Ne to já nerada. Chutná Vám někomu burákové máslo? To je taková brutalita, že vůbec nechápu jak to někdo může jíst 8o. Ale oblíbila jsem si teď toto (viz foto), milovníkům sušenek ke kávě vřele doporučuji, nicméně upozorňuji, že je to silně návykové :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5724
@Lithien píše:
K snídani dvě topinky s česnekem, krupicová kaše, následovaly křupky, jablko, sušenka, zeleninka na másle a zakončeno půl pytlíkem piškotů s nápní do vosích hnízd (jako náhražka za chuť na máslový dort :D )

Taky dobrý. :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
@Tiger-lily píše:

celou sklinku :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4396
19.10.13 20:20

No holky!! Že já sem vlezla! Už mi zase jede huba šejdrem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
19.10.13 20:20

@rerere Dala bych si takovou tu klasickou arašídovou nugetu. Do té jak dám lžičku, tak nemá šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.10.13 20:21
@N. evill píše:
Ne to já nerada. Chutná Vám někomu burákové máslo? To je taková brutalita, že vůbec nechápu jak to někdo může jíst 8o. Ale oblíbila jsem si teď toto (viz foto), milovníkům sušenek ke kávě vřele doporučuji, nicméně upozorňuji, že je to silně návykové :mrgreen:

Koupila jsem a je to humus, hnije ve skříňce :?
Co to je na tý fotce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@sad 1 píše:
hýbu se až až, jinak bych těch 30 kilo nezhubla, ale opravdu to nestačí - myslet si, že budu žrát jak prase a cvičit, a bude to ok. To není jen o jídle, ale o celkovém životním stylu. A taky o zdraví. Žrát sádlo, hromady tlačenek, sladkého, cvičit, a myslet si, že jsme zdravá, protože jsme hubená, nic pro mě. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho :lol: :lol: :lol:

Měla jsem na mysli občasné obžérství jako spořádání krabice marlenky. Jinak je má strava v pořádku. Jsem trenér, takže pohybu mám dosti jiné dávky než běžná populace :lol:

• Citovat
  • Upravit
35438
@N. evill píše:
Ne to já nerada. Chutná Vám někomu burákové máslo? To je taková brutalita, že vůbec nechápu jak to někdo může jíst 8o. Ale oblíbila jsem si teď toto (viz foto), milovníkům sušenek ke kávě vřele doporučuji, nicméně upozorňuji, že je to silně návykové :mrgreen:

Mňam, miluju sladké burákové máslo, slané ne. Dělám si ho sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657

Já si před hodinkou pěkně na oleji osmahla čerstvou jitrničku, mnam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.10.13 20:23

@Clarkia jsem dobrý čuně už, ale fakt to jinak nešlo, první varianta byla jen oslazené máslo, ale to už mi přišlo moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@Katchus píše:
Koupila jsem a je to humus, hnije ve skříňce :?
Co to je na tý fotce?

To ti je udělaná „pomazánka“ z takových těch sušenčiček karamelových, které dávají ke kávě (viz foto). Můžeš si koupit buď křupavou nebo jemně pomletou. Ta křupavá je boží :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
35438
@berry4 píše:
Neprasečím. Nechci jak prase vypadat :*
:think: Nemáš občas chuť na něco dobrého?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.10.13 20:24
@N. evill píše:
To ti je udělaná „pomazánka“ z takových těch sušenčiček karamelových, které dávají ke kávě (viz foto). Můžeš si koupit buď křupavou nebo jemně pomletou. Ta křupavá je boží :jazyk:

Tak tohle totálně zbožňuju!!! 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.10.13 20:25
@Tiger-lily píše: :lol: :lol: Koukám, že na emiminu budu muset založit rychlé občerstvení s langošema :D

a hodně rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky