Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tiger-lily píše:
Nugetu by si někdo nedal?
Dal, ale nééni
Po tom langošovi by se šikla ![]()
@Tiger-lily píše:
Nugetu by si někdo nedal?
Ne to já nerada. Chutná Vám někomu burákové máslo? To je taková brutalita, že vůbec nechápu jak to někdo může jíst
. Ale oblíbila jsem si teď toto (viz foto), milovníkům sušenek ke kávě vřele doporučuji, nicméně upozorňuji, že je to silně návykové ![]()
@Lithien píše:
K snídani dvě topinky s česnekem, krupicová kaše, následovaly křupky, jablko, sušenka, zeleninka na másle a zakončeno půl pytlíkem piškotů s nápní do vosích hnízd (jako náhražka za chuť na máslový dort)
Taky dobrý.
![]()
@rerere Dala bych si takovou tu klasickou arašídovou nugetu. Do té jak dám lžičku, tak nemá šanci.
@N. evill píše:
Ne to já nerada. Chutná Vám někomu burákové máslo? To je taková brutalita, že vůbec nechápu jak to někdo může jíst. Ale oblíbila jsem si teď toto (viz foto), milovníkům sušenek ke kávě vřele doporučuji, nicméně upozorňuji, že je to silně návykové
Koupila jsem a je to humus, hnije ve skříňce ![]()
Co to je na tý fotce?
@sad 1 píše:
hýbu se až až, jinak bych těch 30 kilo nezhubla, ale opravdu to nestačí - myslet si, že budu žrát jak prase a cvičit, a bude to ok. To není jen o jídle, ale o celkovém životním stylu. A taky o zdraví. Žrát sádlo, hromady tlačenek, sladkého, cvičit, a myslet si, že jsme zdravá, protože jsme hubená, nic pro mě. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho![]()
![]()
Měla jsem na mysli občasné obžérství jako spořádání krabice marlenky. Jinak je má strava v pořádku. Jsem trenér, takže pohybu mám dosti jiné dávky než běžná populace ![]()
@N. evill píše:
Ne to já nerada. Chutná Vám někomu burákové máslo? To je taková brutalita, že vůbec nechápu jak to někdo může jíst. Ale oblíbila jsem si teď toto (viz foto), milovníkům sušenek ke kávě vřele doporučuji, nicméně upozorňuji, že je to silně návykové
Mňam, miluju sladké burákové máslo, slané ne. Dělám si ho sama. ![]()
Já si před hodinkou pěkně na oleji osmahla čerstvou jitrničku, mnam ![]()
@Clarkia jsem dobrý čuně už, ale fakt to jinak nešlo, první varianta byla jen oslazené máslo, ale to už mi přišlo moc ![]()
@Katchus píše:
Koupila jsem a je to humus, hnije ve skříňce
Co to je na tý fotce?
To ti je udělaná „pomazánka“ z takových těch sušenčiček karamelových, které dávají ke kávě (viz foto). Můžeš si koupit buď křupavou nebo jemně pomletou. Ta křupavá je boží ![]()
@berry4 píše:
Neprasečím. Nechci jak prase vypadat
@N. evill píše:
To ti je udělaná „pomazánka“ z takových těch sušenčiček karamelových, které dávají ke kávě (viz foto). Můžeš si koupit buď křupavou nebo jemně pomletou. Ta křupavá je boží
Tak tohle totálně zbožňuju!!!
![]()
@Tiger-lily píše:![]()
Koukám, že na emiminu budu muset založit rychlé občerstvení s langošema
a hodně rychle ![]()