Jsem prase :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
19.10.13 20:35
@berry4 píše:
Neprasečím. Nechci jak prase vypadat :*

souhlasím, já taky ne ;)

• Citovat
  • Upravit
35438
@Týna K. píše:
A pak má člověk hubnout :D

zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@blorchi píše:
35dkg :lol: to me rozesmalo, ja jsem schopna sezrat i kilo kridelek, vsak tam nic neni :P :P :mrgreen:Ja ted sezrala palacinku s tvarohem, mam udelanou vajecnou tlacenku :think: :think: a piju vino. Dnes mam taky praseci den a vis co? je mi to u pr.dele. :jazyk:

rozhlédla jsem se kolem sebe :mrgreen: miska od polévky, druhá od špaget (dva druhy),hrnek od kafe a palířek od buchty :mrgreen: u toho ležím v posteli, koukám na polraicha, na klíně noťas a jedu emimino.

• Citovat
  • Upravit
12272
19.10.13 20:36
@K-Black píše:
souhlasím, já taky ne ;)

Když ty tvoje fotky u nicku jsou tak inspirativní  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.10.13 20:37
@kolozubka píše:
Když ty tvoje fotky u nicku jsou tak inspirativní :mrgreen:

děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5724
@kolozubka píše:
Tak já mám dnes taky žravou. :mrgreen: Manžel dělal k obědu domácí sekanou. Koupil maso, namlel, upekl, takže je luxusní. Tak k obědu jsem si nandala… Pak jsem jí odpoledne uklízela do lednice, tak jsem si zase ukrojila a jelikož mi pořád straší ta sekaná v hlavě, tak jsem si jí dala i kvečeři. Jen tak bez ničeho. :oops: :mrgreen:

Hlavně tam ta sekačka musí vonět, při každém otevření ledničky. Mňam, takové věci miluju. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@berry4 píše:

jsou tací co můžou prasit a vypadají stále krásně  :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
35438
19.10.13 20:38
@K-Black píše:
souhlasím, já taky ne ;)

To je vidět, že držíš nějakou spešl dietu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
19.10.13 20:39
@berry4 píše:

Nejsem si jistá, jestli všechny ženy v této diskuzi vypadají jako prasata. :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.10.13 20:39
@Clarkia píše:
Hlavně tam ta sekačka musí vonět, při každém otevření ledničky. Mňam, takové věci miluju. :oops: ;)

No právě, tak jsem to vyřešila aromalampou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
19.10.13 20:40
@Tiger-lily píše:
jdu zadělat ;). Pěkně s česnekem, tatarkou a sejrem.

Zavařeninu navrch.

• Citovat
  • Upravit
n. evill
19.10.13 20:40
@sad 1 píše:
no já si to taky nedokážu představit, včera jsme taky měla návštěvu, a dojídala jsem ještě do večera :oops: :oops: :oops: ale dneska už jsem se snažila zase jíst rozumně. U mě je nejhorší jezdit na nákupy, prostě ty věci vidět. jako takovému nakládanému hermoši a čokošce nelze odolat :lol: :lol: :lol: Mám to taky tak, že prasím tak 2-3 x do měsíce, a většinou to trvá 2 dny, a pak se zase srovnám :lol: :lol: :lol:

Ale teď nevím jestli si dobře rozumíme :lol:. Já třeba sýr a víno neberu jako nějaké hřešení. Sýr jím skoro každý den..Víno si taky klidně dám kdykoliv. Hřešením mám na mysli takové ty fakt prasečinky :lol:. Nakládaný hermoš bych si dala :jazyk:. Ty nakládám doma jednou za rok, letos už byly :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
35438
19.10.13 20:41
@Larr píše:
Zavařeninu navrch.

až potom :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.10.13 20:43
@N. evill píše:
Ale teď nevím jestli si dobře rozumíme :lol:. Já třeba sýr a víno neberu jako nějaké hřešení. Sýr jím skoro každý den..Víno si taky klidně dám kdykoliv. Hřešením mám na mysli takové ty fakt prasečinky :lol:. Nakládaný hermoš bych si dala :jazyk:. Ty nakládám doma jednou za rok, letos už byly :roll: :lol:

sýr a víno měla berry :lol: já ne :mrgreen: Já měla včera při návštěvě buchty, pomazánky, bagetky, no a večer jsme pokračovala, a vínko k tomu necelou sedmičku. Stačí? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10075
19.10.13 20:49

Mnaaaaaam proč ja čtu tyhle diskuze…mimochodem taky dnesk perlim s jidlem…žeru pate přes devate a do toho bych si dala ty langošeeeeeeeeee klidně s nugetou a tatarkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí