Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@martas22 píše:
Nevim, ale přijde mi, že posledni dobou žeru jen sladkea ta žravka bude dle mě celoplošná diky upl%nku…na něco se vymluvit musime
Přesně tak! úplněk za to může!
![]()
Velehora těstovinovýho salátu (nic jinýho fakt není) a až po snědení jsem si uvědomila, že tam nemám vejce
a je mi těžko a potřebuju pověsit prádlo.. ![]()
Tak snad nebude uplněk celej měsíc jelikož se snažim shodit dala jsem dolu par kileček pár myslim dvě
, tak bych si to nechtěla už kazit čokoškama ![]()
Tak jsem si dala aspoň 3dcl pivka. Aspoň jsem trochu zaplacla žaludek.
@martas22 píše:
Nevim, ale přijde mi, že posledni dobou žeru jen sladkea ta žravka bude dle mě celoplošná diky upl%nku…na něco se vymluvit musime
Uplnek je hrozna svine ![]()
@Clarkia píše:
Já radši CHIPS.
Ty vždycky střískám celý a pak mě bolí bříško.
Ale teď mě stejně bolí
a jdu se léčit kafem se čtyřmi cukry a štamprlí rumu.
@ankasz píše:
Tak jsem si dala aspoň 3dcl pivka. Aspoň jsem trochu zaplacla žaludek.
Tak já si před chvilkou otevřela konzervu salka a po lžičkách olizuji mnaammm. Miluji i pikao
Za chvilku budu u dna ![]()
Já teď sežrala čokoládu, kterou jsem dala manželovi včera k svátku ![]()
Nejhorší je, že kdyz jsem mu ji včera dávala, říkal, že mu ji stejně sním ![]()
A já přísahala, že NÉÉÉ.
A teď mě tak na ni honila mlsná, že jsem tu tak dlouho fňukala, že tu nic není a já mám hlad a chuť, že mi ji sám nabídl a já hrála komedii, že ji nechci a ještě jsem se nechala přemlouvat ![]()
@78mamina mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam salkooooooooooo tak já dvě lizatka od 17 nejim, tak tohle a ten sekt
zitra si kupim salko
před vanoci tady založim diskuzi jak mám shodit ze 100 kil ![]()
Děláme mi chutě
Já dnes byla na slavnosti stromů, takže kromě toho, že jsem kouřila jehličí, jsem se nacpala grilovanejma švestkama ve slanině a grilovaným hermelínem. Teď děti konečně spí, tak dělá manžel svařák ![]()
@ACU taky u nás padli dva kozlíci
bohužel je vysál přítel, mě čeká za chvíli kojení tak jsem jen usrkla ![]()
@Nicolink píše:
@ACU taky u nás padli dva kozlícibohužel je vysál přítel, mě čeká za chvíli kojení tak jsem jen usrkla
No já nekojím chvilku a dva kozlící mě dovedou pěkně trknout
![]()