Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak ste ma navnadili, chlap mi siel kupit krupcovu kasi a dam si so skoricou ![]()
joo a este by som si docela dala domacu zabijackovu kapustnicu.. ![]()
@N. evill píše:
To ti je udělaná „pomazánka“ z takových těch sušenčiček karamelových, které dávají ke kávě (viz foto). Můžeš si koupit buď křupavou nebo jemně pomletou. Ta křupavá je boží
To se na něco maže? Já si to totiž nějak nedokážu představit
Ty sušenky miluju, ale bolí mě z nich zuby
Dneska bych to spráskala celý. Ještě, že mám do obchodu daleko ![]()
@Tiger-lily píše:
Mňam, miluju sladké burákové máslo, slané ne. Dělám si ho sama.
Měla jsem jen slané, sladké jsem ani nezkoušela, slyším burákové máslo a otřepu se ![]()
@Tiger-lily píše:Nemáš občas chuť na něco dobrého?
Já bych skoro řekla, že toto jsou nějaké psychické bloky lidí, kteří třeba někdy byli tlustí, že si myslí, že nemohou sníst ani deko navíc jinak budou zase tlustí. Takové přehnané hlídání váhy je k ničemu, nic si nedopřát a pořád si něco odpírat musí být asi nic moc. Ale třeba se mýlím a někdo je opravdu tak disciplinovaný, že nemá nikdy na nic chuť… ![]()
@Katchus píše:
To se na něco maže? Já si to totiž nějak nedokážu představitTy sušenky miluju, ale bolí mě z nich zuby
Dneska bych to spráskala celý. Ještě, že mám do obchodu daleko
No když přijde na věc tak to dlabu třeba jen lžičkou
- ale to stačí trocha a jsem okamžitě přeslazena. Většinou to mažu na tence nakrájené bagetky jako takové kanapky.
@N. evill píše:
Já bych skoro řekla, že toto jsou nějaké psychické bloky lidí, kteří třeba někdy byli tlustí, že si myslí, že nemohou sníst ani deko navíc jinak budou zase tlustí. Takové přehnané hlídání váhy je k ničemu, nic si nedopřát a pořád si něco odpírat musí být asi nic moc. Ale třeba se mýlím a někdo je opravdu tak disciplinovaný, že nemá nikdy na nic chuť…
a to já jsme přiznala, chutí mám až až, a taky prostě občas sežeru celou studenstkou pečeť nebo jiné věci, ale prostě pokud chce člověk trochu vypadat, a být aspoň v rámco možností zdravý, nejde to dělat denně, a už vůbec ne v průběhu celého dne.
@Tiger-lily
mám, ted ˇchřoupu tvrdý sýr. Na ten mám chutˇ. A zapíjím bílým vajnem.
Ale vím, že zítra to vyběhám a ještě budu v deficitu ![]()
N. evill Občas si teda vyčítám, že toho hodně sním a pak třeba další den se omezuju (trochu)
. Ale prostě mám chuť jíst. ![]()
Dneska diskuze přesně na tělo.
Během poslední hodiny jsem sežrala 2 placky tortilly nasucho, broskev, misku brambůrek, vajíčko natvrdo a řecký jahodový jogurt. Piju kafe a přemýšlím jestli mám chuť spíš na ledový kaštany nebo na zbytek brambůrků. ![]()
No ale holky, je úplněk, takže je to pochopitelné. Tak si tu v klidu sedím a prasečím si a vymlouvám se na ten měsíc. ![]()
@berry4 Mňam, to bych si taky dala.
Asi to taky budu muset vyběhat. ![]()
@sad 1 píše:
a to já jsme přiznala, chutí mám až až, a taky prostě občas sežeru celou studenstkou pečeť nebo jiné věci, ale prostě pokud chce člověk trochu vypadat, a být aspoň v rámco možností zdravý, nejde to dělat denně, a už vůbec ne v průběhu celého dne.
No jasně, že každý den nee e. Já mám takové stavy obžérství tak jednou za měsíc (max dvakrát, když se sejde támhle svatba, támhle křtiny, támhle narozeniny..
) Každý den by to opravdu nešlo
. Mě spíš zarazí, že někdo nikdy nehřeší. Připadá mi to jako sci-fi.
Tak já mám dnes taky žravou.
Manžel dělal k obědu domácí sekanou. Koupil maso, namlel, upekl, takže je luxusní. Tak k obědu jsem si nandala… Pak jsem jí odpoledne uklízela do lednice, tak jsem si zase ukrojila a jelikož mi pořád straší ta sekaná v hlavě, tak jsem si jí dala i kvečeři. Jen tak bez ničeho.
![]()
@N. evill píše:
No jasně, že každý den nee e. Já mám takové stavy obžérství tak jednou za měsíc (max dvakrát, když se sejde támhle svatba, támhle křtiny, támhle narozeniny..) Každý den by to opravdu nešlo
. Mě spíš zarazí, že někdo nikdy nehřeší. Připadá mi to jako sci-fi.
no já si to taky nedokážu představit, včera jsme taky měla návštěvu, a dojídala jsem ještě do večera
ale dneska už jsem se snažila zase jíst rozumně. U mě je nejhorší jezdit na nákupy, prostě ty věci vidět. jako takovému nakládanému hermoši a čokošce nelze odolat
Mám to taky tak, že prasím tak 2-3 x do měsíce, a většinou to trvá 2 dny, a pak se zase srovnám
![]()