Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera jsem byla s kámoškou v KFC a ve dvou jsme snědly ten největší kyblík. Za hodinu jsem dostala hlad a musela si koupit ve stánku hambáče. A to všechno po desáté večer ![]()
@martas22 píše:
Nevim, ale přijde mi, že posledni dobou žeru jen sladkea ta žravka bude dle mě celoplošná diky upl%nku…na něco se vymluvit musime
mozna to bylo mysleno ze srandy, ale ja kolem uplnku zeru taky daleko vic nez normalne.fakt! ![]()
@Larr píše:
@78mamina a celou noc nezamhouříš oko,
tolik cukru.
Spala jsem jak zabitá
Cukr neřeším, sladkosti miluji a musím se pochlubit po 3dětech mám stále váhu jako v 15l
165cm 62kg možná nejsem 90,60.90 ale neřeším to. Po takovém salku je i sex nádherná věc ![]()
@78mamina píše:
Spala jsem jak zabitáCukr neřeším, sladkosti miluji a musím se pochlubit po 3dětech mám stále váhu jako v 15l
165cm 62kg možná nejsem 90,60.90 ale neřeším to. Po takovém salku je i sex nádherná věc
Tiše i nahlas závidím.
![]()
@78mamina píše:
Spala jsem jak zabitáCukr neřeším, sladkosti miluji a musím se pochlubit po 3dětech mám stále váhu jako v 15l
165cm 62kg možná nejsem 90,60.90 ale neřeším to. Po takovém salku je i sex nádherná věc
jeste 10 kilo zhubnout a budu je mit zase taky ![]()
@ksafnika píše:
jeste 10 kilo zhubnout a budu je mit zase taky
to dáš, já se dostala na hranici 102kg při prvnim dítěti, jako opravdu měly jsme 60 tky futra do koupelny a já chodila s pupíkem bokem, jinak bych neprošla
![]()
@78mamina ja byla na konci druhyho tehotenstvi na 90…hruza, takze si myslim ze tech poslednich 10 uz dam taky ![]()
@ksafnika píše:
@78mamina ja byla na konci druhyho tehotenstvi na 90…hruza, takze si myslim ze tech poslednich 10 uz dam taky
neboj dáš…a to i když občas zhřešíš, já jsem takhle ulítlá na salku
Ale je jasné že ho nemám denně
![]()
@ksafnika píše:
jeste 10 kilo zhubnout a budu je mit zase taky
já takyyyyyyyyyyy
a kolik nas tady je krasnych žen s krasnymi těly ![]()
@ACU věřím, mi stačí ten lok
až pak budu moct tak budu napraná z jedné flanděry piva