Jsem prase :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
19.10.13 20:12

Na večeři jsme měla kousek chleba s topinkovou pomazánkou, teď jsem dojedla mrkev…trapný co? Já vím, ale já chci prostě váhu už udržet, a dál i zhubnout. V těhotenství jsem přibrala 25 kilo, zhubla 30 kilo, a chci pokračovat ještě 5 kilo. Já vím, nehodíms se sem :lol: Ale dala bych si všechno - tatarák, langoše, minule jsme snědla celou Studentskou pečeť, ale chtělo s emi pak zvracet, fakt to bylo moc.

• Citovat
  • Upravit

@blorchi jsem na tom naprosto stejně. Jen občas sama sebe překvapím co se s toho „h…a“ dá vytvořit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

@Sidsel :mrgreen: Hlavně je potřeba to žraní nějak omluvit a vysvětlit. Dneska jsem celé odpoledne jedla jenom šípky a jablka, takže teď to můžu rozjet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.10.13 20:13
@blorchi píše:
Ja mam jedinou vyhodu, ze bydlim tam kde bydlim. Obchod jen jeden a jeste tam nic neni, dovazkova sluzba neexistuje a tak s emusim spolehnout co dum dá a jelikoz je pred nakupem tak da tak ho.vno :mrgreen: :lol:

to Ti závidím, já mám pod okny večerku :pocitac: někdy je to fakt šílené, kor když vím, že dneska jim dovezly zákusky atd.. uááááááááááááááá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.10.13 20:14

Celej den přemejšlím, že žeru jako pra.se :zed: :mrgreen: Mám PMS a jsem nezastavitelná :poblion:
Oběd, pak tvaroh, croissant, kousek masa, chleba s vysočinou, zase kousek masa a teď mně mlátí huba, bože dala bych si ten langoš :pocitac:
ještě, že jsme byli na procházce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.10.13 20:15

Neprasečím. Nechci jak prase vypadat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@sad 1 píše:
Na večeři jsme měla kousek chleba s topinkovou pomazánkou, teď jsem dojedla mrkev…trapný co? Já vím, ale já chci prostě váhu už udržet, a dál i zhubnout. V těhotenství jsem přibrala 25 kilo, zhubla 30 kilo, a chci pokračovat ještě 5 kilo. Já vím, nehodíms se sem :lol: Ale dala bych si všechno - tatarák, langoše, minule jsme snědla celou Studentskou pečeť, ale chtělo s emi pak zvracet, fakt to bylo moc.

Ale to klidně můžeš, akorát musíš přidat pohýýýb. Já i přes svoje občasné obžérství vážím pět deka i s klíčema :P

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

Ja vcera sporadala na posezeni madarskou klobasu, ctyri nugatovy koblihy, dve nejaky cokoladovy plundry, jogurt a kysely rybicky. A bylo mi brutalne soufl. :) Kdyz na me padne chut, tak je to se mnou tezky.

• Citovat
  • Upravit
12658
19.10.13 20:16

Tak to ja mam opacny problem, nic mi nechuti, ale som par dni pred porodom :-D ale na tatarak mam chut uz dlho, no na ten sa este nacakam :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
@Tiger-lily píše:
Ještě že nejsem sama nenažraná :D. Mám hroznou chuť na langoše. :P
ááááá 8o 8o 8o s česnekem, kečupem a sýrem :palec: :palec:

Příspěvek upraven 19.10.13 v 20:16

• Citovat
  • Upravit
35438

Nugetu by si někdo nedal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396

K snídani dvě topinky s česnekem, krupicová kaše, následovaly křupky, jablko, sušenka, zeleninka na másle a zakončeno půl pytlíkem piškotů s nápní do vosích hnízd (jako náhražka za chuť na máslový dort :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
19.10.13 20:17

:lol: :lol: Koukám, že na emiminu budu muset založit rychlé občerstvení s langošema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
19.10.13 20:18

A už žeru tu čokoládu :lol: Nugeta by byla lepší, ta duo ve skleničce, ale buhužel nemám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.10.13 20:18
@N. evill píše:
Ale to klidně můžeš, akorát musíš přidat pohýýýb. Já i přes svoje občasné obžérství vážím pět deka i s klíčema :P

hýbu se až až, jinak bych těch 30 kilo nezhubla, ale opravdu to nestačí - myslet si, že budu žrát jak prase a cvičit, a bude to ok. To není jen o jídle, ale o celkovém životním stylu. A taky o zdraví. Žrát sádlo, hromady tlačenek, sladkého, cvičit, a myslet si, že jsme zdravá, protože jsme hubená, nic pro mě. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak