Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Napiste, cim vas deti pobavirozcili nebo rozesmejo, vse stoji za sdeleni a pobaveni ostatnich ps: pisnu taky ale az po vas
Když byly dceři tři roky, byli jsme spolu na chalupě (máme roubenku)…Dcera dělá chytrou a povídá: „Maminko, víš jak se jmenuje ten brouček, co nám ožírá chaloupku???“ (Myslela červotoče)…Já povídám, že nevím..??? Eliška bystře odpoví: „No přece ožrala!!!“:
Vyprskla jsem tehdy smíchy kafe z pusy…
@wtfff píše:
Tatí vyliž mi pdél cituji 6letého kloucka
ty jo a co na to tatinek
@sedanka píše:
No maminko ty to jako nevis jo
No já čekala, co z ní vypadne za moudro…a tohle mě dostalo…čeština je vůbec úžasná… ![]()
@sedanka píše:
Napiste, cim vas deti pobavirozcili nebo rozesmejo, vse stoji za sdeleni a pobaveni ostatnich ps: pisnu taky ale az po vas
muj syn 2 roky jel se mnou autobusem a zrovna kdyz jsme popojizdeli v zacpe zarval na cely autobus ridici neplcej se s tim nebo to nestihnu k babicce
byla jsem ruda jako rak
@dani24687 píše:
@sedanka dobreeej
NO NASTESTI JSEM V AUTOBUSE NIKOHO NEZNALA, ale vubec nevim kde to slysel
Jo tak se dnes prezentuje on sam stoupne si pred zrcadlo a vola na me mamkooo divej se ja sem flajer i kdyz je tre jen v pyzamku
Tohle je naprosto běžná otázka třeba od mého 7-leťáka, ale vzledem k tomu, že menší 2,5 roku je fakt ještě malý, ale opičí se, tak nedávno, když jsem mu cosi vytýkala, tak se na mě přes ty brejličky podívá a povídá:„Co jsem jako udělal?“
![]()
Mimo jiné onehdá vyřkl hodně sprosté slovo:„Jeď ty pí.. "
a vzhledem k tomu, že jsem se zlobila a natruc to furt opakoval, tak jako alternativu vzal na milost " Jeď pipinko“
Můj syn 3.5 roku cca před půl hodinou. Starší přišel z venku a malej na něj „Dádo, ty si kouřil?“ jo, kouřil. „no tak o tom si musíme promluvit“ odhodil pastelky a šel za ním do jeho pokoje. „Dádo, kde jsi kouřil?“ venku „kde si kupoval cigarety?“ v trafice. „víš že je to sprostý? nekuř!“
Zbytek rodiny jsme leželi mrtvý ![]()