Perličky našich dětiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148291
12.11.13 08:34

Máma šla nakupovat, a po nákupu jí uteklo-no pětistovka je v prde. i,a člověk pomalu nic nemá. Naše malá nic, jako kdyby nic neslyšela.
Po nějaké době loudila po mě zmrzlinu. Nechtěla jsem aby nastydla, byla zima a ona byla po nemoci. Nenapadlo mě nic chytřejšího, než jí říct-víš já ted nemám penízky. Ona na to okamžitě-maminko, řekni si babičce, ta jich má plnou prd. l!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
12.11.13 10:17

Už jsem to někde psala, ale snad to nevadí. Telefonovala jsem se známých synátorem (4r): Malej: a teto proč už si za mnou dlouho nepřišla? Já: Ale zlatíčko, víš že mám hodně práce, musím chodit do školy, na tancování a mám i jiné starosti a tak…no chvíli pauza a pak malej dodal: teto já už jsem to vymyslel: já si Tě zasvatbuju a budeš jenom moje!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2028
12.11.13 10:39

Včera jsem byla nějaká přešlá na návštěvě u bratra, tak se rozmáchnul, „boxnul“ mě do ramene a říká: No tááák, ségra. Než jsem na to stačila zareagovat, tak se moje tříletá dcera rozeběhla, kopla mě do holeně a říká: No tááák, mámo!!! :mrgreen: Bylo po smutku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
19.11.13 09:13

Syn má ve škole už pár let velkou lásku :mrgreen: Spolužačku Aničku. Když byl asi ve druhé třídě, přišel ze školy a s vážnou tváří mi povídá-maminko my jsme se dneska s Aničkou rozhodli že budeme mít dvě nebo tři děti! Protože jedno je málo víš! Ale osum jo, to už by bylo moc!! :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.11.13 09:15

@Anna766 aspoň v tom má jasno :)

• Citovat
  • Upravit
148291
19.11.13 09:18
@MarkétkaBeruška píše:
@Anna766 aspoň v tom má jasno :)

Jo to on má jasno i v jiných věcech. Tuhle koukal na zprávy, na nějakej pohřeb nebo co.Pak mě šel obejmout a říká mi-maminko až budeš mrtvá, tak já budu taky smutnej víš.
No není to krásný? :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.11.13 09:30

@Anna766 to je zlatíčko, nechceš mi ho půjčit??? :)

• Citovat
  • Upravit
148291
19.11.13 11:08
@MarkétkaBeruška píše:
@Anna766 to je zlatíčko, nechceš mi ho půjčit??? :)

Jo je to moje láska. Dcera měla bejt kluk to je potvora! On měl být holčička, je to zlatíčko. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.11.13 11:13
@Anna766 píše:
Jo je to moje láska. Dcera měla bejt kluk to je potvora! On měl být holčička, je to zlatíčko. :hug: :srdce:

:) :srdce: to je nádhernéééé

• Citovat
  • Upravit
148291
19.11.13 11:23
@MarkétkaBeruška píše: :) :srdce: to je nádhernéééé

Mám problém s motorikou. Pořád mi padá něco z rukou.Tu kolíčky při věšení atd. Tuhle mi zas vyklouzlo cosi z ruky, Fíla to slyšel. Běží ke mě a volá-maminko počkej já ti to zvednu, když máš ty STARÝ ruce. :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.11.13 11:30

@Anna766 teda maminko… :)

• Citovat
  • Upravit
3307
19.11.13 20:19

Tak náš malý včera odpálkoval moji mamku.Je po operaci kotníku a nesmí chodit.Tak se ptá malého-že nemůže jít pomoct Mikulášovi natlačit dárek :lol:,že nesmí chodit a malý jí povídá-okamžitě bez uvažování:no a co, nevadí, půjde děda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.My se váleli smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
24.11.13 14:54
@Marka76 píše:
Tak náš malý včera odpálkoval moji mamku.Je po operaci kotníku a nesmí chodit.Tak se ptá malého-že nemůže jít pomoct Mikulášovi natlačit dárek :lol:,že nesmí chodit a malý jí povídá-okamžitě bez uvažování:no a co, nevadí, půjde děda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.My se váleli smíchy.

no mate to bez starosti vymyslel to za vas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky