Perličky našich dětiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
28.10.13 21:12
@ivana-domca píše:
on je pomalejší a strašně hodnej ;-) Zatím má jen blbý pripominky a snaží se odmlouvat, tak se vždycky domluvime na kompromisu :) Škola celkem dobrý, jen nesmím povolit pomyslný řetěz, to se pak snaží skákat mi po hlavě, ale to si líbit nenechám ;-)

delas dobre ty ho zmaknes a me odmlouva i dvouletak ale u stasich je to asi jiny trochu se m nepochopia na jakem kompromisu sedomlouvate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.10.13 21:19

@sedanka s dvouletakem se taky nedomluvim, ten má svojí hlavičku a prochází obdobím vzdoru, ale to je normální ;-) Jsou různý kompromisy vymyslime třeba výlet, já chci jet tam on tam, tak vybereme něco s čím budeme souhlasit oba, to samé co se týká pomoci doma, má svoje povinnosti, ty si musí plnit, občas na něco zapomene, tak musí přijít trest, snažím se ho brát už jako částečně dospělého a nechávám ho říct svůj názor ;-) Akorát mi leze na nervy s tou jeho vyridilkou :roll: Celý den nezavre pusu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 21:25

Souhlasim s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.10.13 07:44

Chodím na kontroly na diabetologii, a beru synka sebou, je to asi půl toku co tam semnou byl poprvé a v ordinaci to tam procházel, zastavil se u umyvadla a říkal, Pane doktore vy tu ale máte bordel,(měli špinavé umyvadlo) a doktor mu říkal, no ono to už nejde umýt, lijeme tam desinfekci a ono to tam zůstalo, (byl tam hnědý čurek) a kluk na to, ale ono by to šlo kdyby jste chtěli :mrgreen:
od té doby jsme tam byli asi ještě 3 x a vždycky říkal, ještě to nemáte umyté?
dneska tam jdem znovu tak jsem zase zvědavá. Vždycky když vidím jak k tomu umyvadlu míří tak zrudnu a čekám co zase bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
29.10.13 07:51

Já byla s malým na urologii, měl kýlu. Doktor mu povídá aby mu ho ukázal a náš malý si stoupl do pozoru a povídá-doktore ukaž ty já ukazoval když jsem byl malý. Ve mě by se krve nedořezal :oops:,sestřička dostala záchvat smíchu a doktor hleděl jak puk 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
29.10.13 08:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
29.10.13 14:56
@zanetka2712 píše:
Chodím na kontroly na diabetologii, a beru synka sebou, je to asi půl toku co tam semnou byl poprvé a v ordinaci to tam procházel, zastavil se u umyvadla a říkal, Pane doktore vy tu ale máte bordel,(měli špinavé umyvadlo) a doktor mu říkal, no ono to už nejde umýt, lijeme tam desinfekci a ono to tam zůstalo, (byl tam hnědý čurek) a kluk na to, ale ono by to šlo kdyby jste chtěli :mrgreen:
od té doby jsme tam byli asi ještě 3 x a vždycky říkal, ještě to nemáte umyté?
dneska tam jdem znovu tak jsem zase zvědavá. Vždycky když vidím jak k tomu umyvadlu míří tak zrudnu a čekám co zase bude :mrgreen:

to je borec ten nas se doktoru boji i kdyz jdu na kontrolu jen ja byla jsem na ultz a on ani necekl kdyz se ho doktor ptal jestli se tesi na mimco a on nic stal jak prikovanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
29.10.13 15:00
@Marka76 píše:
Já byla s malým na urologii, měl kýlu. Doktor mu povídá aby mu ho ukázal a náš malý si stoupl do pozoru a povídá-doktore ukaž ty já ukazoval když jsem byl malý. Ve mě by se krve nedořezal :oops:,sestřička dostala záchvat smíchu a doktor hleděl jak puk 8o

ty brdo nas se doktoru boji jen jednou mu rekl : vysel se na to pisani(psani) a raci mi dej tu inekci at muzu jit :) byly mu dva roky a neco a ja jsem se citila vic trapne nez doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.10.13 21:52

Marka76

hm tak tu situaci nezávidím ale řvu před počítačem smíchy :lol:
taky přidám jednu historku:
Když měla prostřední dcera skoro tři roky tak strašně ráda chodila každýmu umývat záda. Jednou se šla koupat moje mamka a ta moje cácorka se jako vždy přifařila že bude umývat záda a najednou kouká a říká babi tam ti něco plave! a po chvíli říká
chlup! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
31.10.13 10:01
@milášeček píše:
Marka76hm tak tu situaci nezávidím ale řvu před počítačem smíchy :lol:
taky přidám jednu historku:
Když měla prostřední dcera skoro tři roky tak strašně ráda chodila každýmu umývat záda. Jednou se šla koupat moje mamka a ta moje cácorka se jako vždy přifařila že bude umývat záda a najednou kouká a říká babi tam ti něco plave! a po chvíli říká
chlup! :mrgreen:

To já mám samé jednaké historky :mrgreen:.Kolikrát jen si vzpomět. Ještě jedna-
malý byl po operaci s kýlou. Když jsem si ho odvážela ze sálu přišel za mnou anesteziolog říct co a jak že bude ještě ospalý a malátný atd. Když jsme jeli na pokoj tak nás potkala na chodbě doktorka, říká mě on bude ještě spát za chvilku se na něho dojdu podívat. Po chvíli přišla že se mu podívá na tu ránu a tak a náš malý jí povídá-nic tam nemám, nic neukážu, nic mě nedělali idu dom. :oops: A začal se s ní dohadovat že o ničem neví, že mu nic nedělali, že na operaci nebyl a ide dom :lol: Já na infarkt-vůbec malátný nebyl, nic ho nebolelo-i když naštěstí. Ale taky bylo veselo. A to mě říkala doktorka že už je bavil na sále-ani nevím co naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
31.10.13 16:52

Tak to věřím to musíte mít doma veselo aspoň se nenudíte :mrgreen:

ale musím uznat že tak divoké to doma nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.13 18:58

Maminko, a jak se koupe dědeček, když má pindíka??? 8o 8o :lol: :lol: :lol: Řvala jsem smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.11.13 20:23
@Marka76 píše:
To já mám samé jednaké historky :mrgreen:.Kolikrát jen si vzpomět. Ještě jedna-
malý byl po operaci s kýlou. Když jsem si ho odvážela ze sálu přišel za mnou anesteziolog říct co a jak že bude ještě ospalý a malátný atd. Když jsme jeli na pokoj tak nás potkala na chodbě doktorka, říká mě on bude ještě spát za chvilku se na něho dojdu podívat. Po chvíli přišla že se mu podívá na tu ránu a tak a náš malý jí povídá-nic tam nemám, nic neukážu, nic mě nedělali idu dom. :oops: A začal se s ní dohadovat že o ničem neví, že mu nic nedělali, že na operaci nebyl a ide dom :lol: Já na infarkt-vůbec malátný nebyl, nic ho nebolelo-i když naštěstí. Ale taky bylo veselo. A to mě říkala doktorka že už je bavil na sále-ani nevím co naštěstí.

ja byla jako mala taky s kylou a jizva me bolela jako cert budte radi ze ho to nebolelo a ide dom :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
4.11.13 20:50

Přidám další. Malého vyvolala učitelka ve škole a on ji říká-já se nemusím učit. A ona se ho ptá proč a on ji povídá že někdo musí být i hloupý a že on se klidně obětuje :mrgreen: :oops:.Prý bude vozit taťkovi z lesa velkým kamionem dřevo a to může být i hloupý. Kamion uřídí-to byl rodičák :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.11.13 15:53

„Mami, jdi stavět lego, jo? Já za tebou přijdu, když ti to nepůjde.“

A pak ještě:

„Vilíku, nekecáš?“
„Ne.“
„A nelžeš?“
„Jo.“

• načítám...