Perličky našich dětiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
5.11.13 15:54

„Mami, umíš čůrat?“
„Umím…“
„A jak čůráš? Chloupkama?“

:oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
5.11.13 16:01
@Alušík píše:
Nám syn když byl malinký říkal, že jsme rodinka jako koníčci…taťka kůň, on hříbě a maminka konica :mrgreen:

u nás pro změnu: Tak tatínek je kůň, děťátko hříbátko a maminka? Dítě: „kůňařka“..já: „nene“ dítě: „no ta kůnice“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Daniela Klečková
9.11.13 18:39

Starší dcera ve 3 letech to má jasný

Když moje starší dcera měla asi 3 roky, pojmenovala naši rodinu docela jednoduše:mladší dcera - koťátko, ona - kočička, tatínek - kocour a maminka - stará mačka! :D

• Citovat
  • Upravit
Daniela Klečková
9.11.13 18:40

A teď už má 3 a půl ročního šikovného Radovánka a čeká každým dnem druhé a taky kluka. :D

• Citovat
  • Upravit
3307
9.11.13 22:16

Malý snědl dneska na dvoře bonbony a papírky naházel na zem.Tak mu brblu proč si je neuklidí :cert: a on mě-foukne větříček a bude to fuč :mrgreen:.Já myslela že mě trefí :cert: a ještě se usmíval jak měsíček na hnoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148285
10.11.13 00:45

Moje starší dcera když byla malá, tak byla fakt číslo. Vždycky se mě vyptala na intimní otázky, co jí zajímaly a pak poučovala moje rodiče.
Dlouho se nemohla dočkat sourozence, tak to zkoušela jinde. Ptá se dědy, mého táty. Dědo, umíš děti? Táta vytřeštil oči a říká-to víš že umím děti, mám strejdu a tvojí maminku. Dcera mu říká, tak mi udělej sestřičku, když to naši neumí! :mrgreen:
Jednou se ptala mojí mámy-babi, víš jakej je rozdíl mezi maminkou a tátou? Máma na to-to nevim jakej? No babi velkej! Mamka má velký prsa a tatínek chlupatý! :mrgreen:
Jednou přijel táta k nám a říká mi-já z tý vaší holky umřu! Už jí pořidte toho sourozence, nebo nedá pokoj! Tuhle mi říká-dědo, já už vím kde se berou děti. To si maminka s tátou lehnou do postele. Mě se zastavil dech, říká táta a ona pokračuje-a tam se domluví kde to mimino koupí. Asi v kauflandu, tam je to nejlevnější. :palec: Jednou přijela od nich a říká mi -mami ta babička je hloupá, ona mi říkala že děti nosí čáp. Jakto že neví že děti se narodí mamince z bříška? :mrgreen:
Perlička nakonec. Máma jí chtěla uspat ukolébavkou, zpívá, zpívá a holka jí po chvíli říká-babi budeš zpívat ještě dlouho? Já už chci spát víš! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
10.11.13 20:47
@Anna766 píše:
Moje starší dcera když byla malá, tak byla fakt číslo. Vždycky se mě vyptala na intimní otázky, co jí zajímaly a pak poučovala moje rodiče.
Dlouho se nemohla dočkat sourozence, tak to zkoušela jinde. Ptá se dědy, mého táty. Dědo, umíš děti? Táta vytřeštil oči a říká-to víš že umím děti, mám strejdu a tvojí maminku. Dcera mu říká, tak mi udělej sestřičku, když to naši neumí! :mrgreen:
Jednou se ptala mojí mámy-babi, víš jakej je rozdíl mezi maminkou a tátou? Máma na to-to nevim jakej? No babi velkej! Mamka má velký prsa a tatínek chlupatý! :mrgreen:
Jednou přijel táta k nám a říká mi-já z tý vaší holky umřu! Už jí pořidte toho sourozence, nebo nedá pokoj! Tuhle mi říká-dědo, já už vím kde se berou děti. To si maminka s tátou lehnou do postele. Mě se zastavil dech, říká táta a ona pokračuje-a tam se domluví kde to mimino koupí. Asi v kauflandu, tam je to nejlevnější. :palec: Jednou přijela od nich a říká mi -mami ta babička je hloupá, ona mi říkala že děti nosí čáp. Jakto že neví že děti se narodí mamince z bříška? :mrgreen:
Perlička nakonec. Máma jí chtěla uspat ukolébavkou, zpívá, zpívá a holka jí po chvíli říká-babi budeš zpívat ještě dlouho? Já už chci spát víš! :pankac:

Dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
10.11.13 21:05

Tak nejlepsi byl Pičikuk zatim :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148285
11.11.13 07:44
@Denis11 píše:
Tak nejlepsi byl Pičikuk zatim :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:

Jo :dance: ten je dodrej :palec:
Ty dětský přebrebty jsou boží. Holka přišla ze školky a ptá se mě-mami co je to burakán??Samozřejmě jsem přemýšlela. :think: Ona mmyslela co je to buzera. t. :mrgreen: Slyšela to od někoho a z domova to neznala, tak to popletla. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
11.11.13 14:16

@Anna766 jojo :mrgreen: škoda, že já už si to nepamatuju co moje holka říkala, ale vim že to taky byly perly.. u příštího si to musim zapisovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148285
11.11.13 15:08
@Denis11 píše:
@Anna766 jojo :mrgreen: škoda, že já už si to nepamatuju co moje holka říkala, ale vim že to taky byly perly.. u příštího si to musim zapisovat :D

No ono jí je taky už 18let.Ale já si to pamatuju.Taky byla 8 let jedináček, než jsem povila druhý. :mrgreen: Tak možná proto? :think:
Kluk měl taky perly, to byl trošku starší.
Např. Mami ona mi olizuje jazyk. Překlad-mami ona na mě vyplazuje jazyk.
Maminko tatínek je vykouřenej. :oops: :oops: Překlad-maminko tatínek už dokouřil. :mrgreen: :mrgreen:
To jsem tu už někde psala, tak se omlouvám předem za opakování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
11.11.13 20:01
Gratuluji moc, a Radovanek neni po mamince? nema ve vsem jasno?
@daniela Klečková píše:
A teď už má 3 a půl ročního šikovného Radovánka a čeká každým dnem druhé a taky kluka. :D

gratuluji mooc, a co radovanek? neni po mamince?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
11.11.13 20:05
@Anna766 píše:
Perlička nakonec. Máma jí chtěla uspat ukolébavkou, zpívá, zpívá a holka jí po chvíli říká-babi budeš zpívat ještě dlouho? Já už chci spát víš! :pankac:

to teda cumim, na tu poprskanu obrazovku od zachvatu smichu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
11.11.13 20:14

Dnes v albertu, prodavacka: chcete platit kartou?
ja: ano
tadeasek: ty nemas penize mamko?
ja: to vis ze mam, ale ted budu platit kartou jo?
prodavacka: muzete si zadt pin
tadik:neslet to mamk! nechces radit?
ja: ne tadi a povime s to v aute ted bud chvilinku ticho
prodavacka: chcete na ten nakup tasku
ja nez stacim odpovedet tak: tadik: deda rikal, ze to ty kulvy pozad zdlazujou tak nam nic nedavej
ja se omluvim a radsi uz du no trapas jako prase ted budem jezdit asi do tesca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148285
12.11.13 08:27
@sedanka píše:
Dnes v albertu, prodavacka: chcete platit kartou?
tadeasek: ty nemas penize mamko?
ja: to vis ze mam, ale ted budu platit kartou jo?
prodavacka: muzete si zadt pin
tadik:neslet to mamk! nechces radit?
ja: ne tadi a povime s to v aute ted bud chvilinku ticho
prodavacka: chcete na ten nakup tasku
ja nez stacim odpovedet tak: tadik: deda rikal, ze to ty kulvy pozad zdlazujou tak nam nic nedavej
ja se omluvim a radsi uz du no trapas jako prase ted budem jezdit asi do tesca

Tak to je boží, směju se nahlas. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí