Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Alušík píše:
Nám syn když byl malinký říkal, že jsme rodinka jako koníčci…taťka kůň, on hříbě a maminka konica
u nás pro změnu: Tak tatínek je kůň, děťátko hříbátko a maminka? Dítě: „kůňařka“..já: „nene“ dítě: „no ta kůnice“ ![]()
Když moje starší dcera měla asi 3 roky, pojmenovala naši rodinu docela jednoduše:mladší dcera - koťátko, ona - kočička, tatínek - kocour a maminka - stará mačka! ![]()
A teď už má 3 a půl ročního šikovného Radovánka a čeká každým dnem druhé a taky kluka. ![]()
Malý snědl dneska na dvoře bonbony a papírky naházel na zem.Tak mu brblu proč si je neuklidí
a on mě-foukne větříček a bude to fuč
.Já myslela že mě trefí
a ještě se usmíval jak měsíček na hnoji ![]()
Moje starší dcera když byla malá, tak byla fakt číslo. Vždycky se mě vyptala na intimní otázky, co jí zajímaly a pak poučovala moje rodiče.
Dlouho se nemohla dočkat sourozence, tak to zkoušela jinde. Ptá se dědy, mého táty. Dědo, umíš děti? Táta vytřeštil oči a říká-to víš že umím děti, mám strejdu a tvojí maminku. Dcera mu říká, tak mi udělej sestřičku, když to naši neumí! ![]()
Jednou se ptala mojí mámy-babi, víš jakej je rozdíl mezi maminkou a tátou? Máma na to-to nevim jakej? No babi velkej! Mamka má velký prsa a tatínek chlupatý! ![]()
Jednou přijel táta k nám a říká mi-já z tý vaší holky umřu! Už jí pořidte toho sourozence, nebo nedá pokoj! Tuhle mi říká-dědo, já už vím kde se berou děti. To si maminka s tátou lehnou do postele. Mě se zastavil dech, říká táta a ona pokračuje-a tam se domluví kde to mimino koupí. Asi v kauflandu, tam je to nejlevnější.
Jednou přijela od nich a říká mi -mami ta babička je hloupá, ona mi říkala že děti nosí čáp. Jakto že neví že děti se narodí mamince z bříška? ![]()
Perlička nakonec. Máma jí chtěla uspat ukolébavkou, zpívá, zpívá a holka jí po chvíli říká-babi budeš zpívat ještě dlouho? Já už chci spát víš! ![]()
@Anna766 píše:
Moje starší dcera když byla malá, tak byla fakt číslo. Vždycky se mě vyptala na intimní otázky, co jí zajímaly a pak poučovala moje rodiče.
Dlouho se nemohla dočkat sourozence, tak to zkoušela jinde. Ptá se dědy, mého táty. Dědo, umíš děti? Táta vytřeštil oči a říká-to víš že umím děti, mám strejdu a tvojí maminku. Dcera mu říká, tak mi udělej sestřičku, když to naši neumí!
Jednou se ptala mojí mámy-babi, víš jakej je rozdíl mezi maminkou a tátou? Máma na to-to nevim jakej? No babi velkej! Mamka má velký prsa a tatínek chlupatý!
Jednou přijel táta k nám a říká mi-já z tý vaší holky umřu! Už jí pořidte toho sourozence, nebo nedá pokoj! Tuhle mi říká-dědo, já už vím kde se berou děti. To si maminka s tátou lehnou do postele. Mě se zastavil dech, říká táta a ona pokračuje-a tam se domluví kde to mimino koupí. Asi v kauflandu, tam je to nejlevnější.Jednou přijela od nich a říká mi -mami ta babička je hloupá, ona mi říkala že děti nosí čáp. Jakto že neví že děti se narodí mamince z bříška?
Perlička nakonec. Máma jí chtěla uspat ukolébavkou, zpívá, zpívá a holka jí po chvíli říká-babi budeš zpívat ještě dlouho? Já už chci spát víš!
Dobrý
![]()
@Denis11 píše:
Tak nejlepsi byl Pičikuk zatim![]()
![]()
![]()
Jo
ten je dodrej ![]()
Ty dětský přebrebty jsou boží. Holka přišla ze školky a ptá se mě-mami co je to burakán??Samozřejmě jsem přemýšlela.
Ona mmyslela co je to buzera. t.
Slyšela to od někoho a z domova to neznala, tak to popletla. ![]()
@Anna766 jojo
škoda, že já už si to nepamatuju co moje holka říkala, ale vim že to taky byly perly.. u příštího si to musim zapisovat ![]()
@Denis11 píše:
@Anna766 jojoškoda, že já už si to nepamatuju co moje holka říkala, ale vim že to taky byly perly.. u příštího si to musim zapisovat
No ono jí je taky už 18let.Ale já si to pamatuju.Taky byla 8 let jedináček, než jsem povila druhý.
Tak možná proto? ![]()
Kluk měl taky perly, to byl trošku starší.
Např. Mami ona mi olizuje jazyk. Překlad-mami ona na mě vyplazuje jazyk.
Maminko tatínek je vykouřenej.
Překlad-maminko tatínek už dokouřil.
![]()
To jsem tu už někde psala, tak se omlouvám předem za opakování.
@daniela Klečková píše:
A teď už má 3 a půl ročního šikovného Radovánka a čeká každým dnem druhé a taky kluka.
gratuluji mooc, a co radovanek? neni po mamince?
@Anna766 píše:
Dlouho se nemohla dočkat sourozence, tak to zkoušela jinde. Ptá se dědy, mého táty. Dědo, umíš děti? Táta vytřeštil oči a říká-to víš že umím děti, mám strejdu a tvojí maminku. Dcera mu říká, tak mi udělej sestřičku, když to naši neumí!
Jednou se ptala mojí mámy-babi, víš jakej je rozdíl mezi maminkou a tátou? Máma na to-to nevim jakej? No babi velkej! Mamka má velký prsa a tatínek chlupatý!
Jednou přijel táta k nám a říká mi-já z tý vaší holky umřu! Už jí pořidte toho sourozence, nebo nedá pokoj! Tuhle mi říká-dědo, já už vím kde se berou děti. To si maminka s tátou lehnou do postele. Mě se zastavil dech, říká táta a ona pokračuje-a tam se domluví kde to mimino koupí. Asi v kauflandu, tam je to nejlevnější.Jednou přijela od nich a říká mi -mami ta babička je hloupá, ona mi říkala že děti nosí čáp. Jakto že neví že děti se narodí mamince z bříška?
Perlička nakonec. Máma jí chtěla uspat ukolébavkou, zpívá, zpívá a holka jí po chvíli říká-babi budeš zpívat ještě dlouho? Já už chci spát víš!
to teda cumim, na tu poprskanu obrazovku od zachvatu smichu
Dnes v albertu, prodavacka: chcete platit kartou?
ja: ano
tadeasek: ty nemas penize mamko?
ja: to vis ze mam, ale ted budu platit kartou jo?
prodavacka: muzete si zadt pin
tadik:neslet to mamk! nechces radit?
ja: ne tadi a povime s to v aute ted bud chvilinku ticho
prodavacka: chcete na ten nakup tasku
ja nez stacim odpovedet tak: tadik: deda rikal, ze to ty kulvy pozad zdlazujou tak nam nic nedavej
ja se omluvim a radsi uz du no trapas jako prase ted budem jezdit asi do tesca
@sedanka píše:
Dnes v albertu, prodavacka: chcete platit kartou?
tadeasek: ty nemas penize mamko?
ja: to vis ze mam, ale ted budu platit kartou jo?
prodavacka: muzete si zadt pin
tadik:neslet to mamk! nechces radit?
ja: ne tadi a povime s to v aute ted bud chvilinku ticho
prodavacka: chcete na ten nakup tasku
ja nez stacim odpovedet tak: tadik: deda rikal, ze to ty kulvy pozad zdlazujou tak nam nic nedavej
ja se omluvim a radsi uz du no trapas jako prase ted budem jezdit asi do tesca
Tak to je boží, směju se nahlas. ![]()