Nejvtipnější diskuze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8996
23.10.13 15:03

Nejvtipnější diskuse

Ahoj. Včera jsem dostávala záchvaty smíchu při čtení diskuze o červených boxerkách natažených přes černé - tzv. doubletrencling. Říkám si že čas od času se zde objevují skutečné perly a docela tráda bych se pobavila i nad staršíma diskuzema. Pamatujete si nějaké obzvlášť vtipné diskuze? Budu ráda za vaše tipy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
23.10.13 15:06

Kdysi tu byla nějaká na téma „Myje si váš muž přirození po WC“ (přesný název už nevím) a tam teda byly perly :palec:, kam se hrabe doubletrencling :mrgreen:. Bohužel ji pak admini smazali :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.10.13 15:07

Joo. Treba ta z dneska o bezdetnych dobrovolne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 15:07

@Lynette dnešní ranní diskuze, kurňa, jak se to jmenovalo :think: jó.. něco na způsob, co říkáme na to, když jsou ženy bezdětné nebo tak něco.. No vynikající. Škoda, že už je to fuč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.10.13 15:08

@martina.se Fuč? Jak jako fuč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
23.10.13 15:09

@martina.se kurna já to propásla, to mám z toho, že se občas věnuju dětem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5768
23.10.13 15:11

Oni vždycky ty nejlepší diskuse vymažou…škoda… tuhle jsem se bavila nad diskusí Měnění trenýrků a Měnění oblečení…no, už jsou pryč…

Příspěvek upraven 23.10.13 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.10.13 15:12
@martina.se píše:
@Lynette dnešní ranní diskuze, kurňa, jak se to jmenovalo :think: jó.. něco na způsob, co říkáme na to, když jsou ženy bezdětné nebo tak něco.. No vynikající. Škoda, že už je to fuč :mrgreen:

proc uz je fuc? sakra, proc se tady porad neco maze.. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Lynette píše:
@martina.se Fuč? Jak jako fuč?

smazáno.. ale fakt škoda toho, tam se to perlama přímo hemžilo :mrgreen:
@joaska znáš to, kdo pozdě chodí :P… Já díky tomu taky dneska udělala kulový, ale to se nedalo odejít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
@joaska píše:
@martina.se kurna já to propásla, to mám z toho, že se občas věnuju dětem :mrgreen:

chacha a ja z toho, ze bohuzel ziji za oceanem a mam 7 hodin casovy posun :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Taminka píše:
proc uz je fuc? sakra, proc se tady porad neco maze.. :pocitac: :pocitac: :pocitac:
údajně na žádost zakladatelky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 15:15
@Taminka píše:
chacha a ja z toho, ze bohuzel ziji za oceanem a mam 7 hodin casovy posun :roll:

jo ták :lol: tak to je nanic :mrgreen: Ale je fakt, že většina fajných diskuzí je tu večer, tohle bylo ranní překvapení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
@martina.se píše:
@Lynette dnešní ranní diskuze, kurňa, jak se to jmenovalo :think: jó.. něco na způsob, co říkáme na to, když jsou ženy bezdětné nebo tak něco.. No vynikající. Škoda, že už je to fuč :mrgreen:

sakra, ja stihla jen prvni stranu, jsem to pak chtela docist :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@martina.se píše:

ksakru jednou se jdu dospat s dítětem a přijdu o takovou perlu :cert:

• Citovat
  • Upravit
72725
23.10.13 15:20

@Lucake @lucenka nějaká puboška se nudila doma při nemoci.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie