Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj. Včera jsem dostávala záchvaty smíchu při čtení diskuze o červených boxerkách natažených přes černé - tzv. doubletrencling. Říkám si že čas od času se zde objevují skutečné perly a docela tráda bych se pobavila i nad staršíma diskuzema. Pamatujete si nějaké obzvlášť vtipné diskuze? Budu ráda za vaše tipy. ![]()
Kdysi tu byla nějaká na téma „Myje si váš muž přirození po WC“ (přesný název už nevím) a tam teda byly perly
, kam se hrabe doubletrencling
. Bohužel ji pak admini smazali
.
@Lynette dnešní ranní diskuze, kurňa, jak se to jmenovalo
jó.. něco na způsob, co říkáme na to, když jsou ženy bezdětné nebo tak něco.. No vynikající. Škoda, že už je to fuč ![]()
@martina.se kurna já to propásla, to mám z toho, že se občas věnuju dětem ![]()
Oni vždycky ty nejlepší diskuse vymažou…škoda… tuhle jsem se bavila nad diskusí Měnění trenýrků a Měnění oblečení…no, už jsou pryč…
Příspěvek upraven 23.10.13 v 15:12
@martina.se píše:
@Lynette dnešní ranní diskuze, kurňa, jak se to jmenovalojó.. něco na způsob, co říkáme na to, když jsou ženy bezdětné nebo tak něco.. No vynikající. Škoda, že už je to fuč
proc uz je fuc? sakra, proc se tady porad neco maze..
![]()
@Lynette píše:
@martina.se Fuč? Jak jako fuč?
smazáno.. ale fakt škoda toho, tam se to perlama přímo hemžilo ![]()
@joaska znáš to, kdo pozdě chodí
… Já díky tomu taky dneska udělala kulový, ale to se nedalo odejít ![]()
@joaska píše:
@martina.se kurna já to propásla, to mám z toho, že se občas věnuju dětem
chacha a ja z toho, ze bohuzel ziji za oceanem a mam 7 hodin casovy posun ![]()
@Taminka píše:údajně na žádost zakladatelky
proc uz je fuc? sakra, proc se tady porad neco maze..![]()
![]()
@Taminka píše:
chacha a ja z toho, ze bohuzel ziji za oceanem a mam 7 hodin casovy posun
jo ták
tak to je nanic
Ale je fakt, že většina fajných diskuzí je tu večer, tohle bylo ranní překvapení ![]()
@martina.se píše:
@Lynette dnešní ranní diskuze, kurňa, jak se to jmenovalojó.. něco na způsob, co říkáme na to, když jsou ženy bezdětné nebo tak něco.. No vynikající. Škoda, že už je to fuč
sakra, ja stihla jen prvni stranu, jsem to pak chtela docist ![]()
@martina.se píše:
ksakru jednou se jdu dospat s dítětem a přijdu o takovou perlu ![]()