Nejvtipnější diskuze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
23.10.13 20:26

Ty trapasy, to je fakt sranda :mrgreen: Se tady řežu smíchy. Ta jak prděla po fazolích se zavázanýma očima a u stolu sedělo 12 lidí jako překvapení, tak to byl mazec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.10.13 21:07

Mě pobavila o tom, že slečně asi krade přítel peníze z účtu.. za pár dní od té samé slečny, jestli si mají pořídit dítko po čtvrt roce chození.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
23.10.13 22:03

Mě dnesko rozesmálo : je možné vyvařit odměrku od nutrilonu, spadla mi na zem, máme pejska. :lol: Odpověd : pokud nespadla do ho.na, není to potřeba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
23.10.13 22:13

Mě naposledy pobavil Pan František…už ho teda blokla adminka… :,( Měl výživnou debatu ohledně domácího násilí na ženách a jeho nutnosti…fakt boží…ale co musím uznat, je rychlost adminů…takhle rychle smazanou diskuzi jsem tu ještě nezažila… 8o…Je ho škoda, kluka jednoho ušatýho… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
24.10.13 06:28

@Jitka1976 na mk mažou tedy o poznání rychleji do františk ajsme stihly i přispívat ;)

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
24.10.13 07:51
@Timinka píše:
@Jitka1976 na mk mažou tedy o poznání rychleji do františk ajsme stihly i přispívat ;)

No to já taky…ale než jsem si stihla editovat pravopisnou chybu, bylo to fuč… 8o :mrgreen: a MK je případ sám pro sebe, tam mě blokli po dvou nevinných dotazech… 8o 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak