Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já si pamatuju hodně dobrou diskuzi o natrhnutí konečníku:)
@Lynette Jo
Mám zde dvě nejoblíbenější diskuse a to:
Práskla mi voda (porod online
)
a Jak se utíráte po malé? - toho jsem doslova brečela smíchy
![]()
@Berousik píše:
@Lynette JoMám zde dvě nejoblíbenější diskuse a to:
Práskla mi voda (porod online![]()
)
a Jak se utíráte po malé? - toho jsem doslova brečela smíchy![]()
@Sasanka30 nedělám ![]()
Dotaz:
„Jak se utíráte po melé?“
Po debatě se sousedkou by mě zajímalo, jak a jak „moc“ se po malé utíráte, abyste neměly pocit špíny a počůranosti? Osobně se utírám zepředu dozadu a nadvakrát – tedy jednou, pak papír přeložím a vezmu to podruhé, když je potřeba, tak použiju ještě vlhčenej ubrousek, který se dá spláchnout do WC. Prý je to málo, tož já nevím"
a ty komentáře k tomu nemají chybu. Dej si to vyhledávače, furt to tu je
![]()
Tak Jak se utíráte po malé, to by mě teda zajímaly ty odpovědi
(lopuchem?)
@martina.se sakra, já jsem si to zrovna chtěla odpoledne dočíst
ráno jsem stihla jen první stránku a tak vtipně se to rozvíjelo, ale měla jsem dost práce, tak mám teda smůlu
sakra
@Berousik píše:
@Sasanka30 nedělám
Dotaz:
Po debatě se sousedkou by mě zajímalo, jak a jak „moc“ se po malé utíráte, abyste neměly pocit špíny a počůranosti? Osobně se utírám zepředu dozadu a nadvakrát – tedy jednou, pak papír přeložím a vezmu to podruhé, když je potřeba, tak použiju ještě vlhčenej ubrousek, který se dá spláchnout do WC. Prý je to málo, tož já nevím"a ty komentáře k tomu nemají chybu. Dej si to vyhledávače, furt to tu je![]()
![]()
Tak to je krutý
jdu na to děkuju
![]()
@Hadí ocásek No samozřejmě měly ženské ze zakladatelky pr*del. Jedna psala, že ona to radši bere rovnou savem
![]()
@Berousik píše:
@Lynette JoMám zde dvě nejoblíbenější diskuse a to:
Práskla mi voda (porod online![]()
)
a Jak se utíráte po malé? - toho jsem doslova brečela smíchy![]()
@Berousik píše:
@Hadí ocásek No samozřejmě měly ženské ze zakladatelky pr*del. Jedna psala, že ona to radši bere rovnou savem![]()
![]()
![]()
![]()
savem
![]()
@Berousik píše:
https://www.emimino.cz/…mele-143429/
no twl
tak to je taky masakr ![]()
@Berousik píše:
@Sasanka30 nedělám
Dotaz:
Po debatě se sousedkou by mě zajímalo, jak a jak „moc“ se po malé utíráte, abyste neměly pocit špíny a počůranosti? Osobně se utírám zepředu dozadu a nadvakrát – tedy jednou, pak papír přeložím a vezmu to podruhé, když je potřeba, tak použiju ještě vlhčenej ubrousek, který se dá spláchnout do WC. Prý je to málo, tož já nevím"a ty komentáře k tomu nemají chybu. Dej si to vyhledávače, furt to tu je![]()
![]()
@Berousik díkes za odkaz, já to zkoušela přes ten vyhledávač ale nějak mi to nechtělo nic najít. ![]()