Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tříletá dcera na dotaz mého bratra, jestli ho má ráda : Nebuď trapnej strejdo!
![]()
Nebo na mě, když se jí něco nelíbí: Ty jedna mrvaňá!
![]()
Zaslechnuto v šaline: Mami, víš který Pokémon je nejlepší? Ten žlutý, ten Pičakuk… Holčička se trochu netrefila. Měl to být Pikaču. Ale pobavila půl šaliny
.
Náš prcek ještě nemluví, ale když mu byli tři měsíce, dostal záchvat smíchu v okamžiku kdy přišel tatínek do pokoje nahatý.
(pozn. tatínek je vybaven standardně až nadstandardně
)
Nám syn když byl malinký říkal, že jsme rodinka jako koníčci…taťka kůň, on hříbě a maminka konica ![]()
@meringa píše:
Tříletá dcera na dotaz mého bratra, jestli ho má ráda : Nebuď trapnej strejdo!![]()
Nebo na mě, když se jí něco nelíbí: Ty jedna mrvaňá!![]()
ty jo co strejda ten sklapl ne?
@Megic píše:
Zaslechnuto v šaline: Mami, víš který Pokémon je nejlepší? Ten žlutý, ten Pičakuk… Holčička se trochu netrefila. Měl to být Pikaču. Ale pobavila půl šaliny.
to verim nas syn bavil v autobuse ale uz se mi to nechce znovu psat uz jsem do teto diskuse o mem synkovi v buse napsala
@Alušík píše:
Nám syn když byl malinký říkal, že jsme rodinka jako koníčci…taťka kůň, on hříbě a maminka konica
kde na to ty deti chodi ![]()
Mě pobavil měsíční synek. Utirala jsem ho na prebalovaku po koupani, najednou začal curat a nacural si do pusy ![]()
@ivana-domca píše:
Mě pobavil měsíční synek. Utirala jsem ho na prebalovaku po koupani, najednou začal curat a nacural si do pusy
chudak
jak se tvaril
@ivana-domca píše:
@sedanka vytrestil oči a začal plakat
no teda nedokazu si predstavi, spousta maminek psalo, ze jejich deti nemluvi, tak je nepobavi a tvoje mesicni ditko dela divy
@sedanka píše:
ty jo co strejda ten sklapl ne?
Koukal jako vrána
A vyčítavě se na mě podíval s tím, že ještě včera tvrdila, že jí bude chybět ![]()
Náš dnešní: Tchýně se mě opět ptá - tak co, kdy bude konečně DRUHÉ??? Pětiletý synek na ni vytřeští oči - cože, snad až po polívce nééé?!? ![]()
@iwush píše:
Náš dnešní: Tchýně se mě opět ptá - tak co, kdy bude konečně DRUHÉ??? Pětiletý synek na ni vytřeští oči - cože, snad až po polívce nééé?!?
to jo taky dobry no
@meringa píše:
Koukal jako vránaA vyčítavě se na mě podíval s tím, že ještě včera tvrdila, že jí bude chybět
se nedivim taky bych