Získání úvěru na MD

Anonymní
10.6.10 09:01

Získání úvěru na MD

Zajímalo by mě, zda je možné získat úvěr v případě, že jsem na mateřské dovolené a pobírám rodičovský příspěvek ve výši 11 400 Kč (jsem na dvouleté variantě). Dá mi takto nějaká bank úvěr? Stačilo by 70 000 Kč, mám úvěrové karty, nemám na splácení a tímto bych si splátku výrazně snížila. Máte s tímto zkušenost? Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
10.6.10 09:04

pokud ti ji sami nenabidnou na zaklade uctu u nich,asi nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.10 09:15

Ahoj, já si brala u MBank, mám u nich ale účet, 25tisíc a dali mi to v pohodě i při 3leté variantě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.10 09:19

Fakt? Tak já u mBank mám asi dva měsíce zřízený účet, zrušila jsem GE kvůli poplatkům a přešla jsem. Tak to by mi ho mohli dát také.

Prosím tě a co vše k tomu potřebuji? Děkuji za info

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.10 10:26

Dobře to zvaž. Spláchnout 1 úvěr dalším mi přijde dost nerozumné :nevim: . Z čeho pak budeš splácet ten 70 tis. úvěr, když teď nemáš na splátky 1 úvěru :?:
Nechci kázat, ale tady ty případy mě vždycky nadzvednou ze židle, jak jsou lidi nerozumní :cry:

• Citovat
  • Upravit
5074
10.6.10 10:27

Ahoj,já jsem taky žádala o úvěr u své banky, účet mám u nich asi už 5-6 let a když slyšeli,že jsme na matařské dovolené,tak mi ho odmítli dát..byla jsme se ptát i v ostatních bankách a slyšela jsem to samé, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.6.10 10:46

Ono záleží na tom, jestli jsi sama nebo máš manžela s platem… Já jsem taky na MD a spolu s manželem jsme dostali úvěr ze stavebka bez problémů a v mnohem větší výši. Také záleží, zda máš či nemáš čím ručit. Měla by ses zeptat v konkrétní bance. Ale jak píší holky výše, lepit jeden úvěr druhým je risk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.10 11:25

Vím, že je to risk. Partner má právě ty úvěrové karty, bohužel nevydělává zrovna nejvíc, takže mu další nedají. A úvěrem bysme snížili splácení asi tak o 1/2, proto o tom uvažujeme. Jenže jemu nedají, tak zbývám já, ale na MD to stejně zřejmě neklapne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.10 11:27

Můžu se zeptat, z čeho budete pak splácet tento nový úvěr :?:
Není schůdnější vyřešit tento 1 úvěr, např. žádostí o snížení splátek, či odklad…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.10 11:43

Karty splatíme a zrušíme (je to lákadlo) a budem platit pouze nový úvěr, splátka bude poloviční a to splatit dovedem. Navíc si troufám tvrdit, že u půjčky je menší úrok (neříkám, že malý) než u karet. Bohužel snížení splátek ani nic podobného nám nebylo schváleno.

• Citovat
  • Upravit
23847
10.6.10 11:51
Anonymní píše:
Karty splatíme a zrušíme (je to lákadlo) a budem platit pouze nový úvěr, splátka bude poloviční a to splatit dovedem. Navíc si troufám tvrdit, že u půjčky je menší úrok (neříkám, že malý) než u karet. Bohužel snížení splátek ani nic podobného nám nebylo schváleno.

Já ti to schvaluju :palec: - přesně - úvěrové karty jsou shit, radši bych si ruku urazila, než si nějakou pořídila. Jestli dostaneš úvěr s lepšími úroky a nižšími splátkami, je to rozhodně lepší než furt splácet karty - sice mívají nějakou dobu hájení, ale pak ty úroky jsou šílené (zas ale lepší jak lichváři :wink: ) a hlavně to pořád hlídat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.10 12:31

Tady anonymní s půjčkou od MBank… nepotřebuješ k tomu nic kromě OP a schůzky na kiosku. Žádný doklad o rodičáku ani o platu manžela. Jinak spoelčná domácnost s manželem byla podmínkou. Ještě dodám, že v tý době jsme už měli 2 děti. Ale rozhodně jak píšou holky, určitě bych si to nebrala na splacení jiných úvěrů, to si dobře propočítejte. Na zaplacení kreditky, budiž. Ale podle toho, co si psala… že jsi ma MD, manžel nevydělává moc a máte už hodně splátek a chcete celkem vysokou částku, tak nevím, nevím. Nikoho totiž nezajímá, že chcete splatit úvěrem úvěr. Ale držím palce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel