Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj my máme pro prcka od ČESKÝ SPOŘKY - JUNIOR INVEST..je to spořící a zároveň je v tom i pojištěnej proti urazu a tak,,
my mame u komercky, ale jen proto, ze tam mame ucty, ted jsme sli i do toho ING, ale jen sme vyplnili online formular, jeste nic nedoslo.
Tak nevím, manžel, dokud je nemusel vybrat, dal úspory do ING, za dobý úrok, ale nevím za jak dlouho to zkrouhli. Dnes nám to nevadí, protože tam nic není. Až začnu vydělávat, taky se po něčem poohlédnout.
werunka89 píše:
Ahoj my máme pro prcka od ČESKÝ SPOŘKY - JUNIOR INVEST..je to spořící a zároveň je v tom i pojištěnej proti urazu a tak,,
To není spořící účet......
Moje finanční poradkyně mi před dvěma lety vybrala ING, tehdy tam měli nejlepší úrok, letos šli o nějaké desetiny dolů, takže nevím přesně. Zkušenosti s ING mám dobré. ![]()
podívej se na aktuální úroky jaký nabízejí a za jakých podmínek, bohužel teď všichni šli dolů, máme ING, bývalo to tam výhodný, teď už to není žádnej zázrak…pak se ukázal wustenrot, ale ti to teď nedávno taky zkrouhli, pokud tam ty peníze neuvážeš na delší dobu, takže jsme zůstali u ING…bohužel tady v Česku s náma ty banky pěkně vy…jí, nevýhodný podmínky + poplatky za všechno možný, včetně toho, že jim dáš k dispozici tvoje peníze
Ano, spořící účty dnes už skoro neporáží inflaci, takže se k nějakému delšímu uložení peněz příliš nehodí.
Pro investory, kteří chtějí mít jistotu, že nepůjdou ve výnosu do mínusu, tedy se obávají investic do akciií, komodit a nemovitostí - byť toto v dlouhodobém horizontu přináší zajímavý efekt, se hodí takzvané „garantované fondy“. Což v praxi znamená, že je zde garance neprodělku - a na druhou stranu šance své peníze rozmnožit (cca 8% p.a.) v určitých případech i při poklesu podkladových aktiv ![]()
Na výběr spořícího účtu je super nezávislý finanční poradce. Ony totiž banky mají s poradci nasmlouvané lepší podmínky a %. Nám naše poradkyně doporučila ING, ale jak říkám, s lepšími podmínkami.
Jsem od Ostravy, kdo by chtěl na ni kontakt, písněte: sramcikova@volny.cz
notburga89 píše:
Na výběr spořícího účtu je super nezávislý finanční poradce. Ony totiž banky mají s poradci nasmlouvané lepší podmínky a %. Nám naše poradkyně doporučila ING, ale jak říkám, s lepšími podmínkami.
Jsem od Ostravy, kdo by chtěl na ni kontakt, písněte: sramcikova@volny.cz
a můžu se zeptat jaký lepší podmínky? nebo to je jen reklama? ![]()
Doporučíte výhodný spořící účet se kterým máte zkušennosti??Podle testu by mělo být nejlepší ING KONTO,máte zkušennosti,jaké?Děkuji.