Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
@Attila8, v domácí pekárně bych ho nepekla, tenhle pečeme ve formě (třeba na biskupský chlebíček) v troubě a dopékáme bez formy. Tohle těsto ti pekárna ani nevymíchá, je tuhé, my ho neděláme ani v robotu, ale ručně.
@Attila8 delam v pekarne. Ale mam teda specialni i na celozitny chleb (Panasonic), ma i specialni michadlo na zitny chleb.
DObré ráno
, Ženy jaký chleb kupujete? a případně kde:) ![]()
Normální chléb mě nafukuje, děkuji ![]()
Kupuji často jenom žitný a buď u nás v malé prodejně a nebo koláčkův žitný chléb a ten prodávají v různých prodejnách, hlavně zdravých výživách, atd. Podívej se na net ![]()
@Deniska13.8.1998 píše:
DObré ráno, Ženy jaký chleb kupujete? a případně kde:)
Normální chléb mě nafukuje, děkuji
Kupuji v Globusu žitný chleba, ale nejčastěji si doma pečeme žitný kváskový chleba.
@Deniska13.8.1998 Teď mají nově v Lidlu takový žitný bochánky, jsou moc dobrý ![]()
@Deniska13.8.1998 No, mě teda žitný nafukuje taky, možná ještě více…
@Deniska13.8.1998 ja mela tenhle problem s druhorozenou, nesnesla me mliko, kdyz jsem snedla chleb. Menila jsem na zitny a nic moc zmena. Doktorka mi pak rekla, ze v pekarenskych moukach jsou ruzne pridavne latky, ktere tohle casto delaji a abych se peciva vzdala, nebo sama pekla doma. Protoze se peciva vzdat nehodlam, tak jsem koupila svou prvni pekarnu. No a bylo po problemu. Nejdriv jsem si i mouku sama mlela, pak jsem presla postupne na bio mouku z jednoho maleho mlyna a zacala pect kvaskove (drozdi je take casty problem). Je to uz deset let a porad pecu doma, z obchodu uz mi to nechutna. Takze dalsi moznost, pect sama.