Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky všechny moc zdravím
Takže zítra konečně první termín a malá zatím nevypadá, že by se jí chtělo
Dneska jsem byla na kontrole a bylo mi řečeno, že jsem otevřená na dva prsty což u prvorodiček nebývá časté, ale jinak vše bylo v pořádku. Minulí týden pro mě byla naprosá novinka, že nesmím ležet na zádech, protože kdykoliv si na ně lehnu tak bych do dvou minut snad omledla nebo nevím udělá se mi hned strašně špatně
Ale jinak je vše v pořádku a já se můžu těšit jen na ti naši maličkou princeznu.. No a ten nejhlavnější problém bude zjřejmě strach z porodu. Poslední dobou se mi o něm i zdá, neumím si to ani představit jak to bude vypadat i když jsem četla všechno možné i Vaše deníčky, ale i přes to všechno se prostě strašně bojím, nepříjdu si jako hrdinka, která zlvádá bolest levou zadní jsem strašnej cíťa
Jak se toho strachu zbavit nebo ho aspon trošku potlačit když je zatím zbytečný a nic se neděje… ![]()
Ahojky
jéé tak ty se máš, že už máš termín..já si ještě chvíli počkám..těšim se až to bude zamnou..malé už se nemůžu dočkat,ale mám taky strach z porodu..
taky mám načteno kdo ví kde co,ale stejně nikdo neví, ajk to bude probíhat právě u něj že? ![]()
tak ti držim palečky at ti to dobře dopadne a máš to co nejdřív za sebou ![]()
Máš moc hezkou fotečku z 3D..nám se málá nechtěla moc ukázat..
ahoj Veru:-)
No já mám termín dneska a taky to nevypadá že by se mělo něco dít, Elišče se prostě nechce ven ![]()
Ty jsi aspoň otevřená ale já prý vůbec…takže v pondělí na kontrolu a pokud se nic nebude dít tak prý mi pomůžou…
To čekání je nekonečné ![]()
I já mám obavu z porodu a vlastně si nedokážu představit jaké to bude… prostě najednou tady budeme 3 a né 2…
Ale snažím se na tyhle věci vůbec nemyslet, a zabavit se něčím jiným ikdyž to jde těžko ![]()
Přeji rychlý bezbolestný porod a hlavně zdraví Tobě i maličké ![]()
Ahoj holky. Já mám termín v neděli a taky to nevypadá, že by se něco dělo
A to jsem byla ve 34tt na udržení týden ve špitále a teď se jí potvůrce nechce ven
už se hrozně tešim
Z porodu strach nemám..možná zmenim názor, až začnou bolesti, ale nějak na to nemyslím..nějak ven musí
Přeju Vám, ať to máte všechno bez problémů ![]()
Ahoj holky. Já mám termín v neděli a taky to nevypadá, že by se něco dělo
A to jsem byla ve 34tt na udržení týden ve špitále a teď se jí potvůrce nechce ven
už se hrozně tešim
Z porodu strach nemám..možná zmenim názor, až začnou bolesti, ale nějak na to nemyslím..nějak ven musí
Přeju Vám, ať to máte všechno bez problémů ![]()
Já když to takhle čtu, tak je hezký vědět, že na tohle čekání a říkání si kdy co a jak příjde nejsem sama
I když co se týká porodu, tomu se určitě nevyhnu, ale co bych pro naší princeznu neudělala. Strašně moc se na ní těším a představa že tu s námi může být už každou chvíli je krásná a zároven děsivá z toho co se bude dít jaká budu maminka a jak to bude probíhat, ale věřím, že z tohohle máme strach všichni
Moc Vám děkuji