Zítra se vdávám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12577
21.6.18 11:42

Zítra se vdávám

Milé dámy, diskuze spíše pro odlehčení a (snad!) pobavení :-) Svatbu jsme už dvakrát zrušili, letos jsme se do toho obuli a opravdu se už bereme :D Zbývá jeden den, už není úniku :lol: Na jednu stranu se těšíme, na druhou to už chceme mít za sebou. Nemám moc ráda být středem pozornosti, krom toho se má zrovna zítra razantně ochladit :zed: až do 21.6. to byl suchý a horký červen, zítra se to rozčísne a pěkně nám zaprší - obřad máme pod širým nebem bez možnosti střechy :D Na druhou stranu mě se teĎ nejvíce ukázalo, jak skvělý kamarády a rodinu máme, všichni pomáhají ať už činy nebo jen milým slovem :-) To je hrozně fajn a na celé věci nesmírně pozitivní :-)
Diskuzi nezakládám proto, abych se pochlubila, nýbrž proto, abych vás požádala o zlepšení mé nálady - máte nějaké vtipné historky ze svateb? Trapasy :D Nádherné zážitky (těch snad bude víc) :srdce: :srdce: Už 3. den jsem fakt hodně nervózní a zatím se to stupňuje, dneska od rána žaludek na vodě… :poblion:
Těším se na vaše postřehy a vtipné komentáře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
21.6.18 11:49

@bjetuschka Já si svatbu moc užila. Nicméně rad mám několik. Pokud budete mít vlastní svatební pochod na CD nebo tak, tak předem proškol obsluhu, ať to umí spustit. :) U mě takhle nastávající málem nedojel včes, protože předání hudby na místě trvalo dobu.

A potom praktickou. Dojdi si na záchod než se oblečeš do šatů a mco toho nepij, protože pak člověk potřebuje asistenci i na onom místě :) Já se právě kvůli tomu moc nenapila .) No a s jídlem je to podobné, protože šaty zase nechceš umazat. Takže všichni se cpali a pili a já se na ně spíš koukala :) Takže jsem byla vděčná, že jsme dommluvili na večer převlečení.
A zkontroluj podvazek, jestli máš. Někteří svatebčani ho chtějí vidět.

Při házení kytice bacha na důrazné kamarádky :) Některé pro ni jdou i za cenu pošlapání těch ostatních :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.6.18 12:01

Kamarádka si “vydupala” svatbu na parníku, pronajali takový ten malý dřevěný co vozí turisty u Karlova mostu, dojeli až do Davle, kde se na vodě konal obřad… vtipné bylo, ze nadvakrát - jednou v katastru obce aby to bylo platné a podruhé pro nás svatebcany, kteří jsme se shromáždili u nedalekého kiosku kam jsme všichni z chatových oblasti chodili… chlapci z parníku se posílili alkoholem a ukradli nám nevěstu na parník a rozhodli se s ni projet. Do smíchu ji tedy moc nebylo, říkala, ze se docela bála, pět chlapů a ona sama jako nevěsta … vyrazili jsme po břehu za nima a ještě štěstí, ze zahnuli na Sázavu, kde se v bahně zasekli :mrgreen: dodneška se tím baví důchodci rybáři když viděli partu lidi co se brodi k parníku a rvou z paluby nevěstu do te špinavé zeleno-hnědé Sázavy, ještě ze bylo tak malo vody :mrgreen: no vzali jsme si ji zpátky a pařilo se až do rána, nejlepší svatba na které jsem byla ;)
Pokud by Vám opravdu pršelo, ber to tak ze prší štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
21.6.18 12:04

@bjetuschka ahoj, to je pěkné téma. Já ti zase mohu říct, že jsme to měli obráceně. Když jsem si před svatbou jela vyzvednout šaty, pršelo i dovrchu. Bylo to děsivé. Už jsme přemýšleli nad různými možnostmi focení svatby a tak…pršelo bez přestávky. A když jsme se vzbudili ve svatební den, bylo nádherně azuro. Ale povím ti, že i kdyby pršelo, nebyla bych smutná. I takový den má kouzelnou atmosféru a fotky za deště mají krásné kouzlo. může se užít spousta legrace.
A druhá věc, když jsem si šaty vybírala byla jsem těhotná trochu s břichem. A když jsem si pro šaty jela, paní málem omdlela, prý ježíši vy jste obrovská, to neoblíkneme. Tak to jsem měla vážně fedry. Ale nakonec to dobře dopadlo, korzet se stáhl a na fotkách ani není poznat že jsem v tom. a večer jsem si vzala bílé pohodlné luxusní splývavé šaty, aby miminko mělo dost místa a já dost pohodlí.
a tobě @bjetuschka jen poradím jednu věc. Užij si každičkou minutu vašeho dne D. Strašně to uteče. Je to tak pomíjivé jako štědrý den. Chystáš, sháníš, nervuješ a pak najednou šup a všechno je pryč. Toto mi poradila jedna paní a já si to vzala k srdci a myslím, že hlavně díky tomu miluju každou vzpomínku na naši svatbu. I když byla malá, obyčejná, byla krásná, poklidná a já i manžel jsme si to krásně užili. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
21.6.18 12:05

S tím počasím jsme to měli úplně stejné - parno na padnutí, večer přišla bouřka a od noci pršelo, no spíše hooodně pršelo :D … po obřadu jako mávnutím kouzelného proutku přestalo pršet a my jsme se mohli fotit venku. A ten vzdoušek :D nakonec příjemné osvěžení - lepší než se péct ve vlastní šťávě ve svatebních šatech. Přeji krásnou svatbu a hlavně …užíjte si to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
21.6.18 12:10

upřímnou soustrast :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30809
21.6.18 12:11

@bjetuschka dej si ráno panáka prosti stresu :-) a nezapomen se najíst a napít taky TY - já třeba na svatbě za celý den měla jen jeden řízek a pár lžic svatební polévky :zed: :zed:
A sežen si někoho, kdo bude celý den dávat informace a organizovat lidi, at to nemusíš dělat ty - třeba svědka, nebo kámošku, někoho kdo má prořízlou pusu - lidi se pořád ptají, co a kdy bude a pořád s tím chodí otravovat ženicha/nevěstu, podle toho z čí strany jsou :-)
Užij si to, bude to super :palec: Perfektní mejdan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
21.6.18 12:18

Já zatím zážitek nemám, čeká mě to v sobotu, nicméně za sebe mohu říci, že jsem za ochlazení ráda…Se svým sklonem ve vedrech omdlívat bych nejspíš sebou u oltáře na přímým slunku sekla.. Užij si svatbu, ať se vydaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
21.6.18 12:27

@aiera Fakt tuhle sobotu? A kde to máte? Klidně napiš do zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
21.6.18 12:28

@bjetuschka
Ano :) . Napíšu zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
21.6.18 12:31

Den pred nasi svatbou se zatahlo, bourky. Vsechno jsme meli venku :zed: druhy den do obeda se prehnala bourka, vsechno se muselo znovu nazdobit. Po obede se prehnala dalsi bourka a to tak velka, ze jsme museli drzet party stany. Jinak by uletely. A vis co, byla to legrace velika. Mame uzasne fotky, kdy nam vlajou vlasy, kolem stena padajici vody a drzime stany :mrgreen: brali jsme to tak, ze nam prsi stesti. A asi to tak bylo. Za par dni oslavime 12 vyroci. za sebe bych vyloucila ze svatby tchyni. Protoze co ta tam predvadela :roll: zitra preji peknou svatbu a hodne stesti a tolerance v manzelstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.6.18 12:34

Oddávající starosta se jal se vší vážností pronášet řeč, po úvodním přivítání se do toho obul a povídá: „Jedno staré orientální přísloví praví, že lidé jsou jako jídelní hůlky…“ a co bylo pak už nevím, protože jsme se všichni svatebčani rozesmáli - jsme Hůlkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577

Jinak všem děkuji za povzbuzení a rady. :-) Na ten záchod jsem nedávno taky myslela, doufám, že zrovna zítra nedostanu MS, to by mi dámy, co mi budou asistovat na wc, asi moc nepoděkovaly :oops:
Ten parník mě rozsekal :-)
Já mám dneska volno, v práci už nesem a místo procházky v slunečném počasí čekám na poštu na balík, ve kterém nám má přijít čokofontána. Tahle legrace je můj nápad a myslela jsem si, bůhví jak není geniální. No… takže jsou s tím samé problémy, nejdřív nám to měli poslat minulý týden, pak to posunuli na pondělí 18., pak že to pošlou v úterý (to mi ta nádhera psala i potvrzení, že to poslala) a v úterý ve 20 h. večer telefon, že to nestihla podat na poště… :srdce: Takže čekám, jestli to přijde dnes a když ne, tak si ještě večer půjdu stoupnout do fronty na poštu :-)
A to mě ještě včera moje paní na nehty vyděsila tím, že se ta fontána často ucpává a když to pak personál špatně vyčistí, tak to stříká všude okolo :srdce: :srdce: :srdce: Možná nakonec předčím i historku s parníkem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Hahaaa :) hodně štěstíí a ještě víc lásky :srdce: :srdce: :srdce: a hezké počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.6.18 12:47
@bjetuschka píše:
Jinak všem děkuji za povzbuzení a rady. :-) Na ten záchod jsem nedávno taky myslela, doufám, že zrovna zítra nedostanu MS, to by mi dámy, co mi budou asistovat na wc, asi moc nepoděkovaly :oops:
Ten parník mě rozsekal :-)
Já mám dneska volno, v práci už nesem a místo procházky v slunečném počasí čekám na poštu na balík, ve kterém nám má přijít čokofontána. Tahle legrace je můj nápad a myslela jsem si, bůhví jak není geniální. No… takže jsou s tím samé problémy, nejdřív nám to měli poslat minulý týden, pak to posunuli na pondělí 18., pak že to pošlou v úterý (to mi ta nádhera psala i potvrzení, že to poslala) a v úterý ve 20 h. večer telefon, že to nestihla podat na poště… :srdce: Takže čekám, jestli to přijde dnes a když ne, tak si ještě večer půjdu stoupnout do fronty na poštu :-)
A to mě ještě včera moje paní na nehty vyděsila tím, že se ta fontána často ucpává a když to pak personál špatně vyčistí, tak to stříká všude okolo :srdce: :srdce: :srdce: Možná nakonec předčím i historku s parníkem :D :D

Ježíš takový ananas, jahody a hrozno jako špíz v čokoládě :pankac: k fontáně postav tchýni kdyby náhodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný