Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé dámy, diskuze spíše pro odlehčení a (snad!) pobavení
Svatbu jsme už dvakrát zrušili, letos jsme se do toho obuli a opravdu se už bereme
Zbývá jeden den, už není úniku
Na jednu stranu se těšíme, na druhou to už chceme mít za sebou. Nemám moc ráda být středem pozornosti, krom toho se má zrovna zítra razantně ochladit
až do 21.6. to byl suchý a horký červen, zítra se to rozčísne a pěkně nám zaprší - obřad máme pod širým nebem bez možnosti střechy
Na druhou stranu mě se teĎ nejvíce ukázalo, jak skvělý kamarády a rodinu máme, všichni pomáhají ať už činy nebo jen milým slovem
To je hrozně fajn a na celé věci nesmírně pozitivní ![]()
Diskuzi nezakládám proto, abych se pochlubila, nýbrž proto, abych vás požádala o zlepšení mé nálady - máte nějaké vtipné historky ze svateb? Trapasy
Nádherné zážitky (těch snad bude víc)
Už 3. den jsem fakt hodně nervózní a zatím se to stupňuje, dneska od rána žaludek na vodě… ![]()
Těším se na vaše postřehy a vtipné komentáře
![]()
@bjetuschka Já si svatbu moc užila. Nicméně rad mám několik. Pokud budete mít vlastní svatební pochod na CD nebo tak, tak předem proškol obsluhu, ať to umí spustit.
U mě takhle nastávající málem nedojel včes, protože předání hudby na místě trvalo dobu.
A potom praktickou. Dojdi si na záchod než se oblečeš do šatů a mco toho nepij, protože pak člověk potřebuje asistenci i na onom místě
Já se právě kvůli tomu moc nenapila .) No a s jídlem je to podobné, protože šaty zase nechceš umazat. Takže všichni se cpali a pili a já se na ně spíš koukala
Takže jsem byla vděčná, že jsme dommluvili na večer převlečení.
A zkontroluj podvazek, jestli máš. Někteří svatebčani ho chtějí vidět.
Při házení kytice bacha na důrazné kamarádky
Některé pro ni jdou i za cenu pošlapání těch ostatních ![]()
Kamarádka si “vydupala” svatbu na parníku, pronajali takový ten malý dřevěný co vozí turisty u Karlova mostu, dojeli až do Davle, kde se na vodě konal obřad… vtipné bylo, ze nadvakrát - jednou v katastru obce aby to bylo platné a podruhé pro nás svatebcany, kteří jsme se shromáždili u nedalekého kiosku kam jsme všichni z chatových oblasti chodili… chlapci z parníku se posílili alkoholem a ukradli nám nevěstu na parník a rozhodli se s ni projet. Do smíchu ji tedy moc nebylo, říkala, ze se docela bála, pět chlapů a ona sama jako nevěsta … vyrazili jsme po břehu za nima a ještě štěstí, ze zahnuli na Sázavu, kde se v bahně zasekli
dodneška se tím baví důchodci rybáři když viděli partu lidi co se brodi k parníku a rvou z paluby nevěstu do te špinavé zeleno-hnědé Sázavy, ještě ze bylo tak malo vody
no vzali jsme si ji zpátky a pařilo se až do rána, nejlepší svatba na které jsem byla ![]()
Pokud by Vám opravdu pršelo, ber to tak ze prší štěstí ![]()
@bjetuschka ahoj, to je pěkné téma. Já ti zase mohu říct, že jsme to měli obráceně. Když jsem si před svatbou jela vyzvednout šaty, pršelo i dovrchu. Bylo to děsivé. Už jsme přemýšleli nad různými možnostmi focení svatby a tak…pršelo bez přestávky. A když jsme se vzbudili ve svatební den, bylo nádherně azuro. Ale povím ti, že i kdyby pršelo, nebyla bych smutná. I takový den má kouzelnou atmosféru a fotky za deště mají krásné kouzlo. může se užít spousta legrace.
A druhá věc, když jsem si šaty vybírala byla jsem těhotná trochu s břichem. A když jsem si pro šaty jela, paní málem omdlela, prý ježíši vy jste obrovská, to neoblíkneme. Tak to jsem měla vážně fedry. Ale nakonec to dobře dopadlo, korzet se stáhl a na fotkách ani není poznat že jsem v tom. a večer jsem si vzala bílé pohodlné luxusní splývavé šaty, aby miminko mělo dost místa a já dost pohodlí.
a tobě @bjetuschka jen poradím jednu věc. Užij si každičkou minutu vašeho dne D. Strašně to uteče. Je to tak pomíjivé jako štědrý den. Chystáš, sháníš, nervuješ a pak najednou šup a všechno je pryč. Toto mi poradila jedna paní a já si to vzala k srdci a myslím, že hlavně díky tomu miluju každou vzpomínku na naši svatbu. I když byla malá, obyčejná, byla krásná, poklidná a já i manžel jsme si to krásně užili.
![]()
S tím počasím jsme to měli úplně stejné - parno na padnutí, večer přišla bouřka a od noci pršelo, no spíše hooodně pršelo
… po obřadu jako mávnutím kouzelného proutku přestalo pršet a my jsme se mohli fotit venku. A ten vzdoušek
nakonec příjemné osvěžení - lepší než se péct ve vlastní šťávě ve svatebních šatech. Přeji krásnou svatbu a hlavně …užíjte si to ![]()
@bjetuschka dej si ráno panáka prosti stresu
a nezapomen se najíst a napít taky TY - já třeba na svatbě za celý den měla jen jeden řízek a pár lžic svatební polévky
![]()
A sežen si někoho, kdo bude celý den dávat informace a organizovat lidi, at to nemusíš dělat ty - třeba svědka, nebo kámošku, někoho kdo má prořízlou pusu - lidi se pořád ptají, co a kdy bude a pořád s tím chodí otravovat ženicha/nevěstu, podle toho z čí strany jsou ![]()
Užij si to, bude to super
Perfektní mejdan ![]()
Já zatím zážitek nemám, čeká mě to v sobotu, nicméně za sebe mohu říci, že jsem za ochlazení ráda…Se svým sklonem ve vedrech omdlívat bych nejspíš sebou u oltáře na přímým slunku sekla.. Užij si svatbu, ať se vydaří ![]()
@aiera Fakt tuhle sobotu? A kde to máte? Klidně napiš do zprávy ![]()
Den pred nasi svatbou se zatahlo, bourky. Vsechno jsme meli venku
druhy den do obeda se prehnala bourka, vsechno se muselo znovu nazdobit. Po obede se prehnala dalsi bourka a to tak velka, ze jsme museli drzet party stany. Jinak by uletely. A vis co, byla to legrace velika. Mame uzasne fotky, kdy nam vlajou vlasy, kolem stena padajici vody a drzime stany
brali jsme to tak, ze nam prsi stesti. A asi to tak bylo. Za par dni oslavime 12 vyroci. za sebe bych vyloucila ze svatby tchyni. Protoze co ta tam predvadela
zitra preji peknou svatbu a hodne stesti a tolerance v manzelstvi
Oddávající starosta se jal se vší vážností pronášet řeč, po úvodním přivítání se do toho obul a povídá: „Jedno staré orientální přísloví praví, že lidé jsou jako jídelní hůlky…“ a co bylo pak už nevím, protože jsme se všichni svatebčani rozesmáli - jsme Hůlkovi.
Jinak všem děkuji za povzbuzení a rady.
Na ten záchod jsem nedávno taky myslela, doufám, že zrovna zítra nedostanu MS, to by mi dámy, co mi budou asistovat na wc, asi moc nepoděkovaly ![]()
Ten parník mě rozsekal ![]()
Já mám dneska volno, v práci už nesem a místo procházky v slunečném počasí čekám na poštu na balík, ve kterém nám má přijít čokofontána. Tahle legrace je můj nápad a myslela jsem si, bůhví jak není geniální. No… takže jsou s tím samé problémy, nejdřív nám to měli poslat minulý týden, pak to posunuli na pondělí 18., pak že to pošlou v úterý (to mi ta nádhera psala i potvrzení, že to poslala) a v úterý ve 20 h. večer telefon, že to nestihla podat na poště…
Takže čekám, jestli to přijde dnes a když ne, tak si ještě večer půjdu stoupnout do fronty na poštu ![]()
A to mě ještě včera moje paní na nehty vyděsila tím, že se ta fontána často ucpává a když to pak personál špatně vyčistí, tak to stříká všude okolo
Možná nakonec předčím i historku s parníkem
![]()
@bjetuschka píše:
Jinak všem děkuji za povzbuzení a rady.Na ten záchod jsem nedávno taky myslela, doufám, že zrovna zítra nedostanu MS, to by mi dámy, co mi budou asistovat na wc, asi moc nepoděkovaly
Ten parník mě rozsekal
Já mám dneska volno, v práci už nesem a místo procházky v slunečném počasí čekám na poštu na balík, ve kterém nám má přijít čokofontána. Tahle legrace je můj nápad a myslela jsem si, bůhví jak není geniální. No… takže jsou s tím samé problémy, nejdřív nám to měli poslat minulý týden, pak to posunuli na pondělí 18., pak že to pošlou v úterý (to mi ta nádhera psala i potvrzení, že to poslala) a v úterý ve 20 h. večer telefon, že to nestihla podat na poště…Takže čekám, jestli to přijde dnes a když ne, tak si ještě večer půjdu stoupnout do fronty na poštu
A to mě ještě včera moje paní na nehty vyděsila tím, že se ta fontána často ucpává a když to pak personál špatně vyčistí, tak to stříká všude okolo![]()
![]()
Možná nakonec předčím i historku s parníkem
![]()
Ježíš takový ananas, jahody a hrozno jako špíz v čokoládě
k fontáně postav tchýni kdyby náhodou ![]()