Oslava - plastové nádobí nebo ne?

228
20.6.18 08:37

Oslava - plastove nadobi nebo ne?

Ahoj, v ssobotu maj nasi zlatou svatbu. Bude to formou zahradni rodinne party. Nic honosne. Bude nas do 20 lidi. Nevim jestli poridit plastove nadobi nebo dat klasicke, posbirat z bytu, co mame. Treba pit kafe z plastu mi prijde divny, ne? Jak byste to udelali? Jinak stul bude pekne nazdobeny. Udelat vedle extra stul s nadobim a jidlem? Nebo dat nadobi uz na stul, kde se ji??? Pomooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
20.6.18 08:39

pokud je to garden party tak klidně můžou být plastové nebo nějaké umělohmotné talířky, na kafe bych dala hrníčky, snad jich tolik nebude, v tom vedru, proč pít kávu…
ale já celkově na grilovačky atd dávám jednorázové věci, ať to pak můžu jednoduše vyhodit… to asi naštvu nějaké eko bio batikované ženy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5501
20.6.18 08:40

Plast bych pro 20 lidí nekupovala, použila bych porcelán. Nemáte-li ho dost, dá se půjčit, nevyjde to zas tak draze a stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672

Rozhodně klasika, 20 lidí není nijak moc, míváme na chatě na akcích i 60 lidí a taky nepoužíváme plastové a není to nijak na sílu. Čisté nádobí bych naskládala na jeden stůl, stůl bokem označit cedulkou „na odkládání špinavého nádobí“. Myslím, že to bude úplně v pohodě, co do estetiky rozhodně výše, než plastové kelímky a tácky.

Nemám ráda záplavy jednorázového plastu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735

měli jsme oslavu pro šedesát lidí a nádobí klasický, představ si načančaný stůl a dobré jídlo a zabiješ to plastem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
20.6.18 08:41

Ja bych na vedlejsi stul naskladala normalni nadobi. Plastove nesnasim. Na stul, kde budete sedet, bych dala jen sklenicky na piti pripadne pribory. A karafu s vodou treba. Ostatni bych nechala vedle, at neprekazi. Kazdy si pak vezme, co bude chtit nebo potrebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
20.6.18 08:42

@vtipna posbirala bych keramické, skleněné. Prijit na oslavu, kde budu pít a jíst z plastu , fuj. Max. papírové tacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
20.6.18 08:44

@vtipna Ani plastove ani papirove. Na prostou grilovacku ano, ale na zlatou svatbu fakt ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
20.6.18 08:45

Za me rozhodne ne, uz jen kvuli odpadkum. Kavu jedine z hrnecku, vubec nevadi, ze bude vice druhu nadobi, je lepsi jist z porcelanu. Maximalne bych pouzila par papirovych talirku na nejake jednohubky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.6.18 08:50

Nesnáším plastový nádobí, to je totální degradace jídla. Koupila jsem v bazaru starý porcelánový servis a mám ho jen na grilovačky. Rozbitý kousky doplňuju opět z bazarů.

• Citovat
  • Upravit
35438
20.6.18 08:56

20 lidí není moc. Takže bych dala normální nádobí. A domluvila se třeba s kamarádkou, že mi sadu půjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.6.18 08:57

Na zahradu dávám na pití sklenky a hrnky, ale nádobí kupuju papírové. Teda to zdobené né ten šedý papír. Je to praktické. Já to teda používám hlavně na grilování. Záleží co budete podávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
20.6.18 09:38

Nás je na běžnou rodinnou oslavu narozenin 18, o plastovém nádobí jsem nikdy neuvažovala, a to máme většinou také venkovní grilovačku. Kdyžtak bych si nádobí půjčila, myje myčka a v případě potřeby opláchnu. Jíst z papíru a plastu a pro mě hnus. O odpadu nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
20.6.18 09:47
@vtipna píše:
Ahoj, v ssobotu maj nasi zlatou svatbu. Bude to formou zahradni rodinne party. Nic honosne. Bude nas do 20 lidi. Nevim jestli poridit plastove nadobi nebo dat klasicke, posbirat z bytu, co mame. Treba pit kafe z plastu mi prijde divny, ne? Jak byste to udelali? Jinak stul bude pekne nazdobeny. Udelat vedle extra stul s nadobim a jidlem? Nebo dat nadobi uz na stul, kde se ji??? Pomooooc

domaci nebo kdyz uz, tak papirove - mysli na prirodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.6.18 10:37

Tak to dame z porcelanu, je fakt, ze to neni zase tolik nadobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný