Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, dělala jste některá k narozeninám nebo třeba ke svatbě oslavenci krabici s obálkami, ve kterých je drobnost a na nich nápis Otevři mě, když… např. potřebuješ štěstí a v ní čtyřlístek? Pokud ano, máte nějakou inspiraci? Chtěli bychom to vyrobit pro kolegyňku z práce, která se bude vdávat. Moc děkuju ![]()
flaška vína popř. jiného oblíbeného alkoholu - otevři mě, když se pohádáte
Pokud je vás víc, tak bych vymyslela velkou krabici. Do ní dala menší krabice s dárkama. Otevři mě když budeš smutná sama doma - láhev vína. Když budeš chtít romantiku - nějakej filmy, slaďárnu na dvd. Štěstí třeba ten čtyřlístek. Když budeš naštvaná na manžela - boxovací rukavice ![]()
@Pudloslava píše:
ibuprofen - když Tě bolí hlava
Nebo kondomy? ![]()
Když nemůžeš spát - balíček bylinkového čaje na dobrý spánek.
Delala jsem pro chlapa a melo to obrovsky uspech
Kdyz si nervni..bublinkova folie, kdyz se nemuzes rozhodnout..karticka pro a proti, kdyz na tebe neco leze..paralen a pytlik caje, kdyz se chces podivat na neco krasneho..male zrcatko, pro stesti..ctyrlistek, kdyz chces skladat puzzle..pytlicek se strouhankou, kdyz budes mit hlad..polivku do hrnecku, kdyz nevis kam s tim..papirovej ubrousek
A plno dalsich, mela jsem ve finale asi 50 obalek. Uz je to dva roky tak si to moc nepomatuji. ![]()
@Míša213 píše:
Kdyz mas prujem..cerny uhli a kousek toaletaku
myslíš že kousek bude stačit? ![]()
když potřebuješ relax - svíčka a čokoláda
chceš být krásná - malování
venku prší - deštník
máš hlad - poukaz do restaurace
když se nudíš - Rubikova kostka, kniha
se potřebuješ odreagovat - pastelky+mandaly
je ti smutno - album s fotkami
tě honí mlsná - sladkosti
nevíš, co rychle uvařit - jídlo v pytlíku, plechovce
venku svítí slunce - opalovací krém
potřebuješ povzbuzení, radu - kartičku s telefonním číslem
to mě teď tak napadlo…
Pani, to je super napad. Brzy bude mit manzel kulate narozeniny a ja si porad lamu hlavu s darkem. Tohle je originalni! Zakladatelko diky ![]()