Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@pistacie no hele s tou tchýní - ani nevíš, že to sedí jak prd… na hrnec ![]()
@pistacie píše:
Ježíš takový ananas, jahody a hrozno jako špíz v čokoláděk fontáně postav tchýni kdyby náhodou
hezky pěkně zkušeně
![]()
My měli na svatbě přejezd z obřadu na hostinu asi 30 km. Jelo se přes moji rodnou ves, čehož chtěla využít moje mamka, aby se doma přezula či co to vlastně chtěla. Takže místo, aby jeli ve svatební koloně, vyrazili „dřív“ před kolonou. No, tak nějak to dopadlo, že kolona vyrazila cca. 5 nebo 10 min po nich. U nás ve vsi jsme se pak všichni sešli na semaforech (báječné letní rekonstrukce silnic a kyvadlové provozy po celé léto
) a najednou koukáme, jak auto s rodiči kamsi odbočuje, zastavuje a náš tatínek se hrne z auta ke stánku se zmrzlinou
Ano, opravdu cestou na naši rautovou a skutečně bohatou svatební hostinu ho popadla neovladatelná potřeba koupit si točenou zmrzlinu. Než si tuto veledůležitou záležitost vyřídil, blikla na semaforu zelená, projela celá svatební kolona a jim skočila další červená. Mimochodem, ty intervaly docela stály za to, minimálně 10 min. Chuděru mamku to tak vynervovalo, že už se ani doma stavovat nechtěla, ač to bylo po cestě, a celou hostinu chtěla strávit v podpatcích, na které vůbec není zvyklá…Na místě hostiny byly samozřejmě plánované takové ty libůstky jako rozbíjení talíře, zametání střepů apod. S tím se samozřejmě čekalo asi půl hodiny na rodiče nevěsty - podotýkám, že bylo asi 15 °C a neskutečně foukalo. Někteří hosté z toho úplně nadšení nebyli, ale na druhou stranu teď po roce se nad tím každý už jenom zasměje ![]()
Ja na svoji svatbu vzpominam taky rada, nic jswm neresila, 14 dnu pred svatbou jsem mela zarizeny pouze saty, nic vic
nervozni jsem nebyla ani trosicku, fakt vubec, emoce me dobehly az kdyz me muj deda vedl spalirem k oltari. Tam uz to byla zase legrace
odmitl me vydat zenichovi
na svatbe nas bylo 8 a nadherne jsme si to uzili. Hodne stesti do manzelstvi ![]()
Měla jsem svatbu pod širým nebem. Přijel k nám starosta. Lidí tam bylo při obřadu mnoho, asi 70. No a můj syn si při obřadu rozbil koleno. Sklidnila ho teta. Ale co nastalo pak… Přiběhl můj 60 kilo vážicí pes, podplazil se pod stolem, který měl starosta k dispozici a začal starostovi přes kvádro očuchávat koule. Těsně před tím, než jsme měli říct „ano“. ![]()
Byla jsem na dvou. Jedna byla velmi krásná, obřad romantický a následně hodně zábavy. Druhá… mno hrůza hned od začátku, nevěsta měla zpoždění 50minut, prý si zapomněla doma boty
ještě, že za nimi už nikdo neměl obřad. Hostina další katastrofa - kdo si co přinesl, tak si snědl, já a chlap jsme měli bagetu z benzínky. Dort byl jen pro rodiče, nevěstu a ženicha. ALE chlastu měli, že by mohli rozdávat. Taky jsme šli domů v půl sedmé, protože se všichni zhulakali a jen se hádali a pili, no otřes.
Napíšu Ti svou zkušenost se svatbou.
Nebudu to moc rozmazávat – jasně že zapršelo, úplná průtrž mračen. A já tam stála jak bůh pomsty. Všichni kolem mě chodili a utěšovali a říkali to okřídlené: „Déšť přináší štěstí.“
A pak se mihla desetiletá sestřenka a řekla: „ A není toho štěstí až moc?“
To mě rozsekalo a užila jsem svatební veselí až dokonce.
Hodně štěstí v manželském životě .
A …
„Je třeba být si trochu podobní, abychom si rozuměli, ale trochu rozdílní, abychom se milovali.“ Jean-Jacques Rousseau
Hodně štěstí a pořádně v noci zvalchuj novomanžela, ať si ten váš památnej den pamatuje do smrti ![]()
Včera už jsem měla nějaké zařizování, tak si další várku čtu až teď, tak jste mě zase pobavily - a znovu děkuji za milá slova ![]()
Tak od 4.30 jsem vzhůru
![]()
A čokofontána dorazila ![]()
Snad nebude stříkat
![]()
Ahoj eMaminy! Tak vás zdravím jako mladá paní! Jen jsem chtěla dát echo, jak to dopadlo, když jste mě tady tak perfektně podržely!
Svatba byla naprosto úžasná a dokonalá a krásná a dojemná a vtipná a… a… prostě jsem šťastná, vše vyšlo dokonale.
I na tu přiblblou fontánu byl hezký pohled, jak se tam tak točila a děti měly na tvářičkách hnědý fousky a svítily jim očička ![]()
Co se týče obávaného počasí, tak na obřad bylo polojasno (sem tam sluníčko, sem tam dramatická mračna - těším se na fotky
), rozpršelo se až když jsme seděli hezky v teple na hostině
Po oběšdě jsme se jeli fotit a to zase hned pršet přestalo, jen lehoulince mrholilo asi 5 minut, jinak pohoda. Ale to už mi teda byla zima (šaty měly holý záda) a hlavně mi v nich bylo špatně (měly výztuž přes břicho, aby byla pěkná silueta), takže když jsem se pak kvečeru převlékla, mohla jsem už parádně zapařit. ![]()
Bylo to skvělý hlavně díky naší úžasné rodině a kamarádům, kteří si to užili s námi, spousta z nich pomáhala (to se všechno dozvídám až teď zpětně), prostě paráda. ![]()
A vám ještě jednou děkuji za vřelá slova, když mi bylo úzko.
![]()
Gratuluju mladá paní
tak super ze Vám to tak krásně vyšlo
já budu asi až do smrti “stará slečna” ![]()
Ahoj, zrovna jsem se chystala napsat, jak jsi to zvládla
. Tak to je super, moc moc ti gratuluji a přeji ti, ať jsi stejně jako v ten svatební den, šťastná i všechny dny, týdny, měsíce a roky následující
![]()
Za ochlazení buď ráda, my jsme se brali při 23 stupních a byli jsme vděční, ten adrenalin dělá divy. Nám pršelo proudem ještě pět minut před obřadem, švagrovi nateklo do kláves, na které nám chtěl při obřadu hrát, tak se obřad o 10 minut odložil, ale já byla ráda, protože mi dorazila pozdě vizážistka a v celou, kdy měl začínat obřad, mě družičky teprve začaly rvát do napůl zašněrovaných korzetových šatů a já v nich uvízla a nemohla tam ani zpět…no nějak jsme zachránili make-up i účes, šaty trochu umazané, ale to se schovalo, jako kouzlem přestalo pršet a já si svatbu moooc užila…i přesto, že nám speciální bublifuk vyhodil elektřinu, takže švagr chudák, který tak pečlivě cvičil, aby nám na klávesy zahrál a ještě je stěhoval pod střechu, měl smůlu…a pak vyhodila bouřka v jednu chvíli elektřinu v celém městečku…ale zpívali jsme sami a bylo to super. Rada je, abys už nic v den svatby neorganizovala, zapoj svědky a svatebčany a užívej si i drobné kiksy…jsou z nich nejlepší historky. My se jimi teď zpětně výborně bavíme. Hodně štěstí a užijte si to!