Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je tady nekdo, kdo zítra bude testovat? Nechci v tom byt sama 😄 můžeme se navzájem podpořit😊
No já budu zítra určitě testovat svojí trpělivost. Nevím, jak dlouho zvládnu předstírat, že moje kolegyně není kráva.
@Babadook píše:
Ahoj, je tady nekdo, kdo zítra bude testovat? Nechci v tom byt sama 😄 můžeme se navzájem podpořit😊
Já jsem se na covid testovala teď, naštěstí negativní
Takže zas jen další hnusná viróza ![]()
Zítra budu testovat, jak rychle se dostanu ze Svitav do Pardubic…..
@Babadook píše:
Diskuzí je tu dost. Stačí hledat.
Nene…tak tohle je další level od diskuzi "HOLKY, VIDÍTE DUCHA? ![]()
@MatildaMatilda píše:
Nene…tak tohle je další level od diskuzi "HOLKY, VIDÍTE DUCHA?
Tohle mi prijde v pohode. Prave aby snazilkovanim neprudila stare cynicke emiminare, hledá podobne poskozene.
Zakladatelko, pridej se do nejake rozjete diskuze ci skupiny, tam to muzes sdilet a řešit a nikdo jinej tam imho neleze ![]()
Já netestuju, ale dítě testuje moje nervy. Prujem, teploty, jist skoro nechce. Lítá jak blázen, ale ignoruje i čokoládu
@Janli píše:
Zítra budu testovat, jak rychle se dostanu ze Svitav do Pardubic…..
Vzhledem k výlukám, pokud jedeš vlakem, tak 3 hodiny. ![]()
@Havlova píše:
Vzhledem k výlukám, pokud jedeš vlakem, tak 3 hodiny.
No, jsi cvok? Vlakem? Já se potřebuju vrátit ještě letos…. ![]()
@Janli píše:
No, jsi cvok? Vlakem? Já se potřebuju vrátit ještě letos….
Autem to typuju skoro stejně.
Kope se v Litomyšli a u Zámrsku.
Ahoj holky, dneska ráno na testu opět slabý duch a celý den bolesti břicha. Takhle mě břicho nebolí ani při MS, bolelo mě v podbříšku a cítila jsem divný tlak kolem pupíku. Odpoledne kolem 4 dorazil hnědý výtok, ten mám většinou pouze na konci MS. Výtok už teď skoro vůbec nemám a ani nekrvácím. Nevíte o co mohlo jít? ![]()
Mám test opakovat zase zítra ráno? ![]()
A já myslela, že se bude testovat ten vibrátor či co to nabízejí. Jsem zklamaná, že je to zas jen poscaný papír ![]()
@trojskahelena píše:
A já myslela, že se bude testovat ten vibrátor či co to nabízejí. Jsem zklamaná, že je to zas jen poscaný papír