Zítra testuju!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
5.5.22 21:22
@Miminko2022 píše:
Ahoj holky, dneska ráno na testu opět slabý duch a celý den bolesti břicha. Takhle mě břicho nebolí ani při MS, bolelo mě v podbříšku a cítila jsem divný tlak kolem pupíku. Odpoledne kolem 4 dorazil hnědý výtok, ten mám většinou pouze na konci MS. Výtok už teď skoro vůbec nemám a ani nekrvácím. Nevíte o co mohlo jít? :think:
Mám test opakovat zase zítra ráno? :D

Prosím tě to, že máš hnědý výtok na konci menses, neznamená, že nemůže být i na začátku. Někdy je to prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.5.22 21:39
@trojskahelena píše:
A já myslela, že se bude testovat ten vibrátor či co to nabízejí. Jsem zklamaná, že je to zas jen poscaný papír :mrgreen:
Člověče, asi už vím, jak si budu krátit cestu….. :mrgreen:
@Havlova píše:
Autem to typuju skoro stejně. :mrgreen: Kope se v Litomyšli a u Zámrsku.

Litomyšl je cajk a pak se budu modlit…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
248
5.5.22 21:55

@Babadook také zítra 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
6.5.22 07:51

Tady je to poslední dobou jak u blbých :roll:
Zakladatelko nezapomeň sem zítra dát po. caný test s dotazem jestli je tam duch :roll:
Já se snad ani nedivím, že má tolik žen pozíže s otěhotněním, když vidím kolik z nich dokáže blbnout podobným způsobem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.5.22 16:42

Hlásím výsledek testu……cesta plynulá, bez zdržení, největší vopruz byl průjezd Svitav….. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
135
6.5.22 19:17

@Babadook cauky, já jsem dneska testovala, mám 6 dní zpoždění a test negativní 🙈 z keců ostatních si nic nedělej, evidentně se hodně nudí když čtou pro ně nezajímavé témata a zapojují se 😊 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí