Ovitrell 12 dní po a duch na testu

30
4.5.22 21:19

Ovitrell 12 dní po a duch na testu

Ahoj, mám 12 dní po píchnutí Ovitrell. Bolí mě podbřišek a šíleně bradavky. Dnes jsem nevydržela (mám 2 dny do menstruace) a našla jsem na Intime Pregnancy čuracím testu velmi slaboučkého ducha. Mám se radovat, nebo myslíte, že to může být ještě Ovitrell a odchází z těla? Test jsem dělala kolem 19:00 večer, žádný další teď neplánuji udělat, abych nebyla totálně na dně, maximálně, kdyby nepřišla do víkendu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
4.5.22 21:33

Nikdo ti nerekne. Za prve- tyhle plastovy testy duchy delaj, ta druhy, muze to mit furt z leku a nemusi. Vetsinou jsem ho 12. den v tele uz nemela, ale jednoj se mi stalo, ze jeste 13. den byl falesne pozitivni. Musis vydrzet. A kup si papirkovy testy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
4.5.22 22:24

Můj duch 12 DC už nebyl ovitrellový ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.5.22 23:08
@jetovemě píše:
Ahoj, mám 12 dní po píchnutí Ovitrell. Bolí mě podbřišek a šíleně bradavky. Dnes jsem nevydržela (mám 2 dny do menstruace) a našla jsem na Intime Pregnancy čuracím testu velmi slaboučkého ducha. Mám se radovat, nebo myslíte, že to může být ještě Ovitrell a odchází z těla? Test jsem dělala kolem 19:00 večer, žádný další teď neplánuji udělat, abych nebyla totálně na dně, maximálně, kdyby nepřišla do víkendu MS.

Já měla ovitrelle bohužel i 12dni po píchnutí furt v moči.. slabě ale dítě to nebylo.. doufám, že u Tebe to bude jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.5.22 11:45
@DandátkoP píše:
Nikdo ti nerekne. Za prve- tyhle plastovy testy duchy delaj, ta druhy, muze to mit furt z leku a nemusi. Vetsinou jsem ho 12. den v tele uz nemela, ale jednoj se mi stalo, ze jeste 13. den byl falesne pozitivni. Musis vydrzet. A kup si papirkovy testy. :)

Děkuju :) koupím si papírkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.5.22 11:46
@Skaiqy píše:
Já měla ovitrelle bohužel i 12dni po píchnutí furt v moči.. slabě ale dítě to nebylo.. doufám, že u Tebe to bude jinak..

Uvidím :) teď nechci testovat, jedině jestli nepřijde o víkend MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.5.22 10:39

Tak jsem dnes testovala Pepino, namaceci papírek 10 a je tam zase duch na jednom, ale na druhém umělohmotném Pepino namacecim nic. Hnedka z ranní moči. Takže nevím, jestli je to stále falešná naděje, nebo nic. Menstruaci jsem ještě nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.5.22 11:08

@jetovemě a dneska ses teda nejak 14 dpo jestli dobre pocitam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.5.22 11:38
@DandátkoP píše:
@jetovemě a dneska ses teda nejak 14 dpo jestli dobre pocitam?

Ano :) ale asi to bylo skutečně jenom ovitrell nebo tak, teď jsem začala špinit, takže počítám, že dojde MS normal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.5.22 15:14

@jetovemě jooo 14 dpo prave uz by mela bejt slaba carka, vetsinou byva. No a jestli uz spinis, tak je to asi jasny. :roll: Hodne stesti v dalsim mesici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí