Živé sny/rozeznání reality

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.5.22 06:18

Živé sny/rozeznání reality

Zdravím všechny, mám problém. Už pár dní se mi zdají opravdu divné sny které nedokážu rozpoznat od skutečnosti. V tom snu vždy vstanu z postele, jdu se například podívat jak spi dcera a ta má oči a pusu dokořán, tak volám přítele a on mi řekne že má jen hlad (blbost). Pak jsem si uvědomila že sním a vzbudila jsem se. Další sen, to stejné ale dcera měla zlomené rucicky a když přišel přítel řekl mi že to má už dlouho, že jsem jen nemocná a nepamatuji si to. :( opět jsem vzbudila a asi tak 10× dokola pokaždé něco jiného, i jsem třeba šla na zahrádku a povídala si se sousedkou a najednou zase jsem se probudila. Nebo se mi zdá že mám sex s přítelem a v tom snu klidně i mám orgasmus, ale většinou jen skoro. Je to opravdu živé a nerozeznam to od reality, mozna po nejake dobe v tom snu. Už se bojím usnout. Před týdnem jsem začala se změnou stravy a držím keto dietu, od té doby se mi to děje. Nevím jestli to má souvislost proto prosím než vyhledam odborníka, potkalo to taky někoho?? Vídám často i dědečka který tady bydlel a vzdycky je takovy smutny a v mlze a chodi po domě. Jsem z toho dost špatná. :( d
Dávám anonymně, nechci aby to někdo věděl 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
21.5.22 06:47

Přečti si o lucid dreaming :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
21.5.22 06:56

Tak se vrať k normální stravě a máš klid, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
21.5.22 07:08

Jedna věc, která může také vyvolat hrozné sny, je dehydratace. Dá se to přirovnat k tomu, že velmi dehydrovaný člověk může mít nepříjemné halucinace. Alkohol může být také viníkem, protože může vést k dehydrataci, o které stojí za to přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65033
21.5.22 07:43

Casto se v noci budim tim, ze jsem neco mela udelat a neudelala. Jsou to ptakoviny, treba mackat nejakou fiktivni krabicku, pravidelne vypisovat nejaky papir, krmit krecka, ktereho nemame a ten mi teda chcipl. Vypada to jako sranda, ale v tu chvili je to pro me velky stres, kolikraz se vzbudim s ulekem, tep vyleti do vysin, v prvni chvili hledam treba ten papir, nebo neco jineho, pak chvili trva, nez si uvedomim, ze to neni skutecnost. Je to pekny hnus, pritom to jsou v podstate nevinne sny, zadne hororove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.5.22 11:53

No vrať se zpátky k vyvážené stravě a dostatečnému energetickému příjmu a změnu postavy řeš tak že budeš jíst adekvátně a budeš se víc hýbat.

Evidentně ti holt mozek nefunguje tak jak má, když jíš máo a bez sacharidů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová