Živí mě manžel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
5.8.16 19:07

Živí mě manžel .. ?

Zdravím,
moc ráda bych věděla váš názor, kdy je žena celou dobu doma, nemají děti a do práce chodí jen manžel.. Co si o tom myslíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8851
5.8.16 19:10

Pokud vám stačí peníze, které vydělá manžel a pokud neberete dávky a ty jsi doma spokojená, nemůže ti nikdo nic vytknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.16 19:11

Ze je to jejich vec a cizich zbytecna starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865

Je mi to jedno, spíše nechápu, že té ženské ještě nehráblo…přece jen práce rozšiřuje obzory všemi směry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27610

Nenudíš se doma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
5.8.16 19:12

Že je to jen a jen na těch dvou. V manželství jsou všechny peníze společné a je jedno kdo je vydělal. Já jsem první 3 roky manželství taky byla doma, studovala jsem a pak jsem byla těhotná, příjem tedy úplně minimální (občas brigáda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
5.8.16 19:14

Co si o tom myslet? Nic, jen ze v tomto pripade tu zenu opravdu zivi manzel, zatimco zenu na md nebo rd dle meho manzel nezivi, tam se na financnim chodu domacnosti podili i zena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.8.16 19:18

Co si mám myslet? Pokud to oběma vyhovuje… Osobně nechápu tu ženu, že jí to tak vyhovuje. A je to pro ni velké riziko (pokud tedy není dědička impéria :mrgreen: ), že pokud se ve středním věku rozvedou, ona zůstane bez manželových peněz, nebude zvyklá chodit do práce, nebude mít odpracováno, praxi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
5.8.16 19:20

Co ta žena bude dělat, až bude mít věk na důchod? Taky jí bude živit manžel? A když jí manžel opustí, tak z čeho bude pak žít?

Myslím si, že nechat se uklidit do domácnosti a být plně závislá na manželovi je blbost :think:.

• Citovat
  • Upravit
68
5.8.16 19:22

@ka2ka Nejde o mě, já mám 3 děti a už větší, do prácě normálně chodím, jen znám pár takových případů a docela mě to zaráží a ráda bych si vyslechla i názor jiných ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.8.16 19:29
@Cassia píše:
Zdravím,
moc ráda bych věděla váš názor, kdy je žena celou dobu doma, nemají děti a do práce chodí jen manžel.. Co si o tom myslíte? :kytka:

Já bych to takto nechtěla…ale, to je věc každého, pokud to danému páru vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
5.8.16 19:29

@Cassia Myslím si, že je to věc jen těch dvou a nějaký důvod pro to mají. Pokud jim to oběma vyhovuje, tak proč ne. Spíš nechápu, proč tě to tak zaráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.16 19:32
@Kobea píše:
Co ta žena bude dělat, až bude mít věk na důchod? Taky jí bude živit manžel? A když jí manžel opustí, tak z čeho bude pak žít?Myslím si, že nechat se uklidit do domácnosti a být plně závislá na manželovi je blbost :think:.

Tak ono je otazkou, kdo je v te domacnosti. Pokud je to zena s IQ nula nic, pro kterou je to vlastne nejsnadnejsi a nejpohodlnejsi volba a muz vydela treba tricet tisic, tak je to samozrejme spatne a riti se do prusvihu, ktery muze byt devastacni. A nemusi jit jen o rozvod, staci uraz nebo dlouhodoba nemoc zivitele atd.
Ale osobne znam nekoliv velmi chytrych zen, ktere maji velmi dobre zajistene muze. Doma rozhodne nezakrnuji, protoze maji dostatek prostredku na cestovani nebo studium toho, co je opravdu zajima. I ony treba pomahaji muzi podnikat, pracuji jako dobrovolnice v nadacich atd. A kdyby je manzel opustil? Odejdou s casti majeku nebo vyzivnym. Proto nemusi mit ani strach, co bude v duchodu (coz je mmch tema pro sirsi spektrum dnesnich tricatniku).

Příspěvek upraven 05.08.16 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.8.16 19:34

@Cassia Pokud jsou v tomhle oba štastní, tak mě může být tom akorát prd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.8.16 19:34

…a pokud mám s tím problém já, tak je to jen a jen můj problém…jejich ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová