Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je tady někdo, kdo se živí jako laktační poradkyně, tedy má tuto práci na HPP? Ačkoli už přes tři roky podnikám, pořád cítím, že bych mohla dělat ještě něco. Toto je věc, o které přemýšlím už delší dobu. Jsem velkou zastánkyní kojení. Teď začínám sedmý rok kojení a prošla jsem si i řadou problémů s tím spojených. Jak jste začínaly a co vše je potřeba, když s tím chce někdo začít? Uvitám jakékoli rady a postřehy. Moc díky a hezký zbytek večera ![]()
Příspěvek upraven 16.07.14 v 21:03
A to se dá dělat na HPP? Já o tom taky uvažuju, tak jestli nevadí, že se vtírnu… ![]()
Neživím, neznám, ale taky mě to zajímá, tak budu sledovat, jestli nevadí ![]()
Hmm já bych takovou poradkyni uvítala, jen jsem na žádnou nenarazila ani jsem neslyšela, že by se tím někdo živil na HPP ![]()
Na HPP pracují jen sestri v nemocnici, slyšela jsem jen o laktačních co to dělají na ŽL
ŽL nevadí, jen prostě, jestli se tím dá normálně živit. Jasný, holky, třeba nám někdo poradí..
@LennaZS píše: ŽL nevadí, jen prostě, jestli se tím dá normálně živit. Jasný, holky, třeba nám někdo poradí..
ale chtělo by to upravit ten nadpis
Podívejte se na www.kojeni.cz nebo na laktační ligu..školí tam i nové poradkyně ![]()
@Antonie Bolavá píše:
ale chtělo by to upravit ten nadpis
jojo..ja cakala ze to bude :,,prostitutka",gogo tanecnice atp., ![]()
@miisenka píše:
jojo..ja cakala ze to bude :,,prostitutka",gogo tanecnice atp.,
já taky ![]()
@miisenka Go-go jsem dělala při studiu, ve vší počestnosti oblečená
teď už jsem jiná liga ![]()
@LennaZS píše:
@miisenka Go-go jsem dělala při studiu, ve vší počestnosti oblečenáteď už jsem jiná liga
laktacna.. ![]()
I já čekala, že to bude nějaký hambinec
ale podle zákonů reklamy, nic není lepšího než vzrušující titulek… jestli by se zakladatelka raději neživila jako marketérka?