Život o samotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.7.17 13:15

@VENIVINIVICI nechte si laskavě ty debilní kecy, moji rodiče zemřeli už před 7lety. To že jsem zůstala na dítě sama s tím nemá nic společného. Dejte mi vědět až někdo blízký umře vám, ráda vám napíšu ať si ty hemzy necháte do jiný pohádky.

• Citovat
  • Upravit
15140
5.7.17 13:22

A odkud jsi? třeba se najde kamarádka tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
5.7.17 17:04
@Anonymní píše:
@VENIVINIVICI nechte si laskavě ty debilní kecy, moji rodiče zemřeli už před 7lety. To že jsem zůstala na dítě sama s tím nemá nic společného. Dejte mi vědět až někdo blízký umře vám, ráda vám napíšu ať si ty hemzy necháte do jiný pohádky.

Ta sebelitost z tebe bohuzel uplne vyzaruje a tim ty chlapy, zensky na hristi, odrazujes. Te sve zoufalosti se musis zbavit, jinak zustanes sama. A vim o cem mluvim, aby jsi nemyslela, taky mi zemreli rodice, manzel… Zustala jsem se synem uplne sama, tvoje mala toho tatu alespon ma. Nikoho jsem nehledala, se svym stavem jsem se proste musela casem vyrovnat, smirit, protoze at chces nebo ne, zivot jde proste dal. Nevim kolik je male, ale doporucuji se co nejdrive vratit do prace. Prijdes na jine myslenky, najdes kamarady, nebo alespoň nejake zname, mala pozna nove deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.7.17 17:53

Zakladatelko z toho co píšeš skutečně vyzařuje jak moc toužíš nebýt sama. Byla jsme s dcerou taky sama. A chlapa jsem našla až když už jsem ho vlastně ani nechtěla.
Dřív jsem znala jednu maminku, která hrozně moc toužila si najít kamaradku, že všechny odrazovala.
Já mám s kamarádkami hlavně telefonický vztah. A s Jednou jednou si píšu maily.
Hodně pomůže až se vrátíš do práce. Jinak spíš zkusit hledat výhody na tom, že jsi sama. A zkusit nebýt tak moc „akční“ c seznamování.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová