Životopis po MD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.19 22:34

Životopis po MD

Ahoj, prosím o pomoc. Nevím si rady s životopisem, na internetu jsem toho našla spousty, ale vše je zaměřené,, jakou mate praxi". Nemám tam co napsat, v 19ti jsem dokončila učnák a otěhotněla, při studiích jsem chodila na brigádu jako servírka. Tudíž nápisu vzdělání -obor a rok, a do zaměstnání mohu napsat i brigádu? A kam s mateřskou? Dceři jsou 2 roky a chodí do dětské skupiny od ledna, takže mám jakoby ještě rok RD., vím ze se o mě nikdo nepretrhne ale budu snad i mít záchodky než sedět doma ???? Je to zmatený, ale snad někdo pořadí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
275
10.1.19 22:49

Do zaměstnání napsat i brigádu a mateřská/rodičák se nepíše nikde. Detaily na pohovoru i když na děti by se nikdo ptát neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.1.19 23:07

Já aktuálně zivotopis rozesilam, mám děti 2 a mám to přesně jak píše @Barakza jen tedy já jsem zamestnana na DPC ve své práci kde jsem dělala před prvním rodicakem a smlouva na HPP mi skončila. Aktuálně co koukám, tak hlad po pracovnikach je velký, jen uvidím jaké to bude ve skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 23:13

@Barakza děkuji já už bych tam dceru napsala :lol: i když jim to asi bude divné, kde jsem se 2 roky válela :lol: Ale dekuji

• Citovat
  • Upravit
7527
10.1.19 23:16
@Anonymní píše:
@Barakza děkuji já už bych tam dceru napsala :lol: i když jim to asi bude divné, kde jsem se 2 roky válela :lol: Ale dekuji

Maximálně se priprav na to, že vyřadí tvůj zivotopis v prvním výběru a pak se příprav na to, že se tě budou ptát co bylo ty dva roky v té pauze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 23:17

@medunka23 udělám tak jak píšete :) jen já tam budu mít asi jen kontakt a prázdnou A4 :lol: :lol: U nás práce je hodně, ale vím ze hodně koukaj na prcky :) školku mužem mít do půl 5, takže moc vymyslet nemohu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.19 23:21

@medunka23 asi kómat :lol: samozřejmě dceru zapírat nebudu, tak snad něco klapne :)

• Citovat
  • Upravit
11.1.19 00:37
@Anonymní píše:
@Barakza děkuji já už bych tam dceru napsala :lol: i když jim to asi bude divné, kde jsem se 2 roky válela :lol: Ale dekuji

Tak jsou pozice, kde ti ze mas zkusenost s peci o dite zapocitaj k dobru, ale moc jich asi nebude. Jakous takous nadeji, ze ti to prilepsi muzes mit u pozic, kde je naplni prace pece o nekoho, a pozaduje se osobni vyzralost, tam bych mozna vahala, jestli to nezminit. Na manualni nebo administrativni praci to asi fakt leda uskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.10.19 14:57

Zajímalo by me jestli si muzou na personalnim nejaky udaje v zivotopise třeba ověřit zjišťovat jestli ten dotycny tam opravdu ten a ten rok pracoval a nepripsal si tam něco navíc, pripadne zavolali i do předchozích zamestnani když se jim tam nebude třeba něco zdat atak. V zivotopise se pise od kdy do kdy jsem pracovala v urcite firme neo jim staci napsat jen v kterem roce aniz bych tam uvadela kolik mesicu jsem tam delala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
30.10.19 15:05
@iry007 píše:
Zajímalo by me jestli si muzou na personalnim nejaky udaje v zivotopise třeba ověřit zjišťovat jestli ten dotycny tam opravdu ten a ten rok pracoval a nepripsal si tam něco navíc, pripadne zavolali i do předchozích zamestnani když se jim tam nebude třeba něco zdat atak.

Můžou. Lhát se nemá a lež má krátké nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
31.10.19 19:43
@iry007 píše:
Zajímalo by me jestli si muzou na personalnim nejaky udaje v zivotopise třeba ověřit zjišťovat jestli ten dotycny tam opravdu ten a ten rok pracoval a nepripsal si tam něco navíc, pripadne zavolali i do předchozích zamestnani když se jim tam nebude třeba něco zdat atak. V zivotopise se pise od kdy do kdy jsem pracovala v urcite firme neo jim staci napsat jen v kterem roce aniz bych tam uvadela kolik mesicu jsem tam delala

Ano dělá se to téměř všude. Volá se většinou hlavně k poslednímu zaměstnavateli na reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat