Zizen - priznak tehotenstvi??

Sarik78
27.11.06 10:52

Zizen - priznak tehotenstvi??

Ahoj Holky! Asi 2 dny mam takovy tuseni, ze jsem tehotna. Zutra si budu delat test, ale neda mi to, abych se predtim nezeptala zkusenych Pokud ybch mela byt tehotna, bylo by to ted 4-5 tydnu. Naposledy jsem MS jeste mela, ted by me meal prijit za 7 dni, ale uz minulytyden jsem jeden den spinila, dalsi ne, predevsime zas, dnes uz zas. Jen na chvili a prejde to. Tedo vikednu jsem si vsimla, ze jsem uplne vyrizena - unavena. vcera jsem byli chvili na prochazce a ja se musela natahnout! A hlavne - mam silenou zizen!!!! Porad bych do sebe lila vodu. Nechci si vsugerovavat, ze to ma neco spolecnyho s tehu, jen jsem o tom proste cetla…Mela jste to taky nektera? Vubec si nejsem jista, jeslti to jsou treba tehu priznaky nebo ne. Poradi nekdo/podeli se o zkusenosti?
Diky predem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.1.07 14:05

Taky bych chtěla vědět, jestli žízeň může být projevem těhotenství. Včera jsem do sebe nalila dva a půl litru vody a to jindy vypiju sotva půl. Máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
8524
23.1.07 19:44

Já myslím, že je to možný. Já jsem vždycky pila hrozně málo a do práce jsem si pití nosila jenom v létě. Když jsem byla těhotná a ještě jsem to nevěděla, musela jsem si v práci kupovat pití každý den. Nepřikládala jsem tomu žádný význam. Až když už jsem věděla, že jsem těhotná, mě napadlo, že to asi souviselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí