Zkažené svátky

Anonymní
26.12.10 14:03

zkažené svátky

nevím kde začít..možná tím, že jsem příteli nedokázala odpustit nevěru a teď o svátcích to hrotím ještě víc…štědrý večer proběhl ještě v klidu, ale druhý den se situace vyhrotila až tak, že už ví o naší nevěře moje máma i jeho celá rodina. Dnes jsme měli jet k jeho rodičům, ale přítel mě vysadil doma a jel tam sám. Sedím sama doma a nejvíc mě mrzí že když volala jeho maminka vybalila jsem to i na ní. Už jsem se neudržela. Mám pocit, že to udělá znovu, připadá mi, že pro něj jsem nicka, troska co se pořád lituje ( musela jsem zvládat dvouměsíční nedonošené mimi sama přes měsíc když byl s ní) já si nemyslím, že bych byla taková chudinka.
Navíc mi v hádkách vyhrožuje, že mi dítě vezme, že je schopen se postarat o to, aby dokázal, že se o dítě nepostarám..pak se snažíme usmířit, ale za chvilku je to zase nanovo. Už nevím, jak dál, jsem zmatená, jsem opravdu špatná jen já? Měla bych to překousnout a jít dál? Navíc si mě nehodlá ani vzít, ale pak tvrdí že mu na mě moc záleží a že mě miluje.
Dnes už jsem mu řekla i že je debil a z..d!! Jsem sprostá a zlá, ale dítě si nenechám vzít. Nedokážu si ani představit, jak to zvládáme spolu sami nemám nic, vše je společné a bydlíme v pronajatém bytě, který platí on.
Má někdo nějakou radu? Co dál? Co s tím? Jinak přeju pohodové svátky alespoň vám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.12.10 14:16

Tak je jasné, že chybu udělal přítel, že ti byl nevěrný. Nicméně rozmáznout to takto po rodině, to jsi tomu moc nepomohla. Pro mě osobně by už v takové situaci nebylo návratu.
To, že ti vyhrožuje, že ti sebere dítě, vůbec neber v potaz, to jen hledá zranitelné místo a dítě je jednoznačný cíl.
Jestli mu dokážeš odpustit, to musíš vědět jen ty sama, ale pokud jsi to vytáhla ve chvíli, kdy už jste to měli podle všeho vyříkané, tak to očividně nezvládáš.
Můžete zkusit manželskou poradnu, ale občas i tam odborníci poradí rozchod, pokud už je partnerství natolik porušené, že ho nejde opravit,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.10 14:30

no to já vím, že jsem to neměla před jeho rodiči vůbec říkat, když je to trochu složitější…on ode mě v létě odešel, že už se mnou nemůže žít, že se mu prakticky hnusím..že se chovám jako chudinka lituju se…tak to oznámil i jeho rodičům. Nevěra vyplavala na povrch pořádně až teď, i když jsem samozřejmě tušila, že někoho má. Nejvíc mě štve, jak jsem se ponižovala v létě a prosila ho, ať se vrátí, že se změním, navštívila jsem i psych a jiné kurzy, aby v sobě probudila to lepší já!! To jsem ale nána pitomá!!
On pořád ne ne a zatím se tahal s jinou, kterou sbalil na výletě, kde byl bez nás.

• Citovat
  • Upravit
5548
26.12.10 14:42

Holky, to je mi moc líto, mužský jsou sv*ně. Ten můj flirtuje zatím na netu, ale člověk nemá nikdy jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.12.10 14:51

A chcete být ještě spolu ?
Jestli ty ano nevěru už nevytahuj a udělej za tím tlustou čáru .No neschopná se postarat o dítě nejsi ,nicka taky nejsi -tak mu to důrazně řekni a už se sním na toto téma nebav .Koneckonců ,kdyby jste se chtěli o dítě hádat ,můžeš si o něm navymýšlet taky cokoliv .To ,že si tě nevzal ber ve svůj prospěch ,jestli si myslí ,že tak k tobě nemá povinnosti tak ty k němu taky ne ,že .KOneckonců nikdy to není o svatbě ,ale o chování partnerů navzájem.
Začni se víc starat sama o sebe a mín o něj .
On tě možná opravdu miluje ,ale bohužel jsi pro něj nejsnadnější obět na ,které si může hojit svoje vlastní frustrace a mindráky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.10 15:42

Pavlo díky, myslela jsem si to, jen sjem to potřebovala ještě přečíst :-)zítra jdu ke kadeřnici a pozítří odjíždíme s dcerou na hory..já nevím, jestli má cenu spolu ještě být. Oba jsme si řekli moc hrozných věcí, zatáhli do toho rodinu…on ví, jak jsem na něm závislá, myslí si že zůstanu doma a budu na něj čekat.

• Citovat
  • Upravit
9859
26.12.10 16:17

To mě mrzí, že musíš řešit takovýhle strašný věci při malém miminku, když právě teĎ potřebuješ jeho oporu, ne to, že tě bude potápět. Mám dvouměsíční dcerku a nedovedu si představit, že bych neměla oporu mýho chlapa.

Nejsi nicka a chyba to tvoje neni. Já bych nevěru (trvající měsíc) neodpustila. Že člověk může třeba v opilosti ujet, to pochopim, ale dlouhodobější bokovka…to fakt ne. Ale to jsem já, ty musíš sama vědět, jestli to dokážeš překonat. Bude to těžký. :-(

To, že jsi to vytroubila po rodině, to jsi teda truběna, ale chápu, že jsi to potřebovala někomu říct…to už se hold odestát nedá.

hlavně se nenech ponižovat, nebo snad zastrašit, že ti dítě vezme. To je totiž kravina. Dítě by ti vzali jen v případě, že by si získal důkazy o tom, že jsi třeba alkoholička, nebo že dítě hrubě zanedbáváš. Takže se fakt neboj. Nic z toho nepředloží, protože nemá z čeho. A Soudci nejsou blbci.

Fakt jsem se nad tím rozčílila, protože on je ten, co by se měl omlouvat a šoupat nohama, a ne že ještě bude vyskakovat.

Poradit neumim. já bych odešla. Ale neznám celou tu situace, proto těžko radit.

Drž se holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.12.10 17:17
Anonymní píše:
Pavlo díky, myslela jsem si to, jen sjem to potřebovala ještě přečíst :-)zítra jdu ke kadeřnici a pozítří odjíždíme s dcerou na hory..já nevím, jestli má cenu spolu ještě být. Oba jsme si řekli moc hrozných věcí, zatáhli do toho rodinu…on ví, jak jsem na něm závislá, myslí si že zůstanu doma a budu na něj čekat.

no tak to je dobrý začátek ,držím pěsti .A neboj ona ta závislost na něm nebude trvat na věky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
26.12.10 17:21

Tak v první řadě bych si položila otázku, zda chci být s člověkem, který mě nechal na holičkách, když jsem ho nejvíc potřebovala ( musela jsem zvládat dvouměsíční nedonošené mimi sama přes měsíc když byl s ní). Za další, seš s nim jen proto, že se obáváš, že to sama po finanční stránce nezvládneš nebo proto, že ho máš ráda? A odpovědi ti zřejmě hodně napoví.
A pokud dojdeš k závěru, že s nim být nechceš, co rodiče - nepomohli by alespoň v začátcích? Jinak by sis musela najít co nejlevnější pronájem bytu, oběhnout sociálku atd. Ženská toho vydrží strašně moc. Já jsem také zůstala ze dne na den sama se synem, musím se dřív vrátit do práce, mezi tím jsem si našla brigádu na doma (pakárna, ale pár korun to hodí). A výhružek, že ti sebere dítě - cha cha, ubohé keci spousty chlapů, kteří pak mají problém pohlídat jednou za 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
26.12.10 21:43

Známé, že muži vědí o dítěti pouze v čase rozchodů a pak, jakoby ani žádné neměli.
Přimlouvám se za požádání o pomoc rodinu a poohlížej se po levném bydlení a informuj se na sociálce. Štěstí přeje připraveným, aby kdyby… Vytroubení všem, z toho si nic nedělej, hold hormony vykonaly své a nikdo ti to nemůže mít za zlé. Kdyby se neprovinil, nic by si nikdy nevytroubila.
Držím ti palce a přeji hodně sil a štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.10 22:31

Díky za podporu…jen nechápu že žijete s někým o kom si myslíte něco, co nakonec nevíte jestli je pravda. Znovu uvěřit je těžké. Kdyby byl alespoň zticha a neurážel dál, když chce svou rodinu zpět…poprosila jsem ho, ať dnes domů nechodí..a vida! Je mi fajn, přečetla jsem knížku, koukám na čarodějky a vedle mě pospává dítko..dnes bych neměnila, ale co zítra…chjo ty mezilidské vztahy :-(

• Citovat
  • Upravit
Jenika
26.12.10 23:20

Myslím, že to nejsou zkažené vánoce, ale celý vztah je prostě k ničemu. Ukaž, že nejseš nicka, a umíš se o sebe postarat sama i když to nebude lehké. Ale člověk, který tě takhle uráží a ještě se ukazuje jako špatný otec, který tě nepodržel v těžkých chvílích porodu, tak pryč od něho!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.10 15:14

Život s partnerem je složitý i normálně.A žít s chlapem,který tě nemiluje a neváží si tě je peklo.I pro dítě.Nemá cenu si něco nalhávat,prostě to zabal a jdi o dům dál.Na každého někde čeká štěstí..Asi je s tebou kvůli malé a ne kvůli tobě,jinak by se nechoval jak kre..n.Nikoho nelze do lásky nutit,ani kurzy ani novym učesem.Jak jste spolu začali?

• Citovat
  • Upravit
bamba
27.12.10 15:15

Holka,je to chudák,který svou neschopnost háže na druhé.Je si tebou moc jistej a v tom to je.Ukaž mu,že není jediný na světě a že i bez něj se dá žít.Nemyslím tím,aby sis hned našla chlapa,ale prostě žij si svůj život a nenech se manipulovat ubožákem,kterej si na tobě dokazuje,jakej je king.On je jen ubohý ho+no u cesty a svým chováním ho dělá i z tebe.
Já bych s takovým chlapem nebyla,zahnul jednou,udělá to znovu.Asi ho milenka vykopla,když se vrátil po měsíci.Uklouznout může každej,ale to,co udělal on neberu jako uklouznutí.Je si moc jistej,že bez něj si neporadíš(bydlení…)ukaž mu,že jo.

• Citovat
  • Upravit
121
28.12.10 22:28

Je to hnus…Na nás se taky zploditel vykašlal, když malá byla nedonošená v inkubátoru. Bylo to kvůli ženský. Ze začátku mi bylo příšerně, myslela jsem, že to nezvládnu, chtěla jsem ho zpátky…, ale teď s odstupem 9 měsíců tímto člověkem silně opovrhuju a jsem ráda, že s ním nejsem. Člověk, který je schopen tohle udělat v nejtěžším období je bezcharakterní hajzl. Nestojí mi ani za pozdrav. Těžko se radí, vůbec se ti nedivím, že jsi to ventilovala dál…, ale podle mě chlap, který to jednou udělal, to udělá znovu. Držím palce. Jediným lékem je čas..... mně nic jiného nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí