Rozvodový advokát - Ostrava

95
26.12.10 13:01

Rozvodový advokát -OSTRAVA

Ahoj holky prosím některá z Vás nemá zkušenost s nějakým advokátem nejlépe z Ostravy, Opavy? Potřebovala bych to pro známou, hádky, nekomunikace, nasilí atd., takže už toho má dost a chce se rozvést proto mě poprosila, jestli o někom nevím, já měla jen jednu advokátku u přiznání otcovství a ta si brala za napsaný papír 10tis. rozvod mi napsal právník přes email, takže nemám osobní zkušenost, proto prosím jestli o někom nevíte popř. i cenu za něj, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5140
31.12.10 00:53

Ahojky zrovna to taky řeším, právníka jsem vyzkoušela tak pokud máš stále zájem tak napiš SZ nechci to psát takhle všem do éteru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danamarie2
30.5.11 20:36

Rozvod

Ahoj,zabrousila jsem na diskusi na téma „rozvodový právník“,prosím o radu. Děkuji. Dana. :-(

• Citovat
  • Upravit
26.6.18 20:47

Rozvod = advokát

Zdravím ženy, máte některá tip na rozvodového advokáta? Nejlépe z Ostravy. Děti nemáme, ale problémů s (bohužel) ještě stávajícím manželem mám dost.

Děkuji za tipy a postřehy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
26.6.18 22:39

@Zdenička.22 pan Holek nebo pani Pelechova,spis bych doporucila ji ;) oba delaji rodinne pravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 22:41

@saphire děkuji :palec: máte s nimi vlastní zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
27.6.18 06:59

@Zdenička.22 jsou v Ostrave celkem znami, ja se rozvadela jinde, ovsem pracovne se s jejich jmeny potkavam nejcasteji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 09:17

Přidávám se. O panu Holkovi jsem také slyšela (pro zakladatelku), nicméně pokud přijde někdo s aktuálním tipem na právníka, který jde přes mrtvoly v rodinném právu a zejména rozdělení péče o děti, ať to tu prosím dá. I kdyby byl sebedražší.
Z důvodu nutnosti soukromí prosím anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
7041
27.6.18 15:27
@Anonymní píše:
Přidávám se. O panu Holkovi jsem také slyšela (pro zakladatelku), nicméně pokud přijde někdo s aktuálním tipem na právníka, který jde přes mrtvoly v rodinném právu a zejména rozdělení péče o děti, ať to tu prosím dá. I kdyby byl sebedražší.
Z důvodu nutnosti soukromí prosím anonym nebo smazat.

Pani Pelechova je sice rozumna zenska ale za sve klienty se poprat umi kdyz je potreba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí