Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky prosím některá z Vás nemá zkušenost s nějakým advokátem nejlépe z Ostravy, Opavy? Potřebovala bych to pro známou, hádky, nekomunikace, nasilí atd., takže už toho má dost a chce se rozvést proto mě poprosila, jestli o někom nevím, já měla jen jednu advokátku u přiznání otcovství a ta si brala za napsaný papír 10tis. rozvod mi napsal právník přes email, takže nemám osobní zkušenost, proto prosím jestli o někom nevíte popř. i cenu za něj, moc děkuji
Ahojky zrovna to taky řeším, právníka jsem vyzkoušela tak pokud máš stále zájem tak napiš SZ nechci to psát takhle všem do éteru
Ahoj,zabrousila jsem na diskusi na téma „rozvodový právník“,prosím o radu. Děkuji. Dana. ![]()
Zdravím ženy, máte některá tip na rozvodového advokáta? Nejlépe z Ostravy. Děti nemáme, ale problémů s (bohužel) ještě stávajícím manželem mám dost.
Děkuji za tipy a postřehy ![]()
@Zdenička.22 pan Holek nebo pani Pelechova,spis bych doporucila ji
oba delaji rodinne pravo
@Zdenička.22 jsou v Ostrave celkem znami, ja se rozvadela jinde, ovsem pracovne se s jejich jmeny potkavam nejcasteji ![]()
Přidávám se. O panu Holkovi jsem také slyšela (pro zakladatelku), nicméně pokud přijde někdo s aktuálním tipem na právníka, který jde přes mrtvoly v rodinném právu a zejména rozdělení péče o děti, ať to tu prosím dá. I kdyby byl sebedražší.
Z důvodu nutnosti soukromí prosím anonym nebo smazat.
@Anonymní píše:
Přidávám se. O panu Holkovi jsem také slyšela (pro zakladatelku), nicméně pokud přijde někdo s aktuálním tipem na právníka, který jde přes mrtvoly v rodinném právu a zejména rozdělení péče o děti, ať to tu prosím dá. I kdyby byl sebedražší.
Z důvodu nutnosti soukromí prosím anonym nebo smazat.
Pani Pelechova je sice rozumna zenska ale za sve klienty se poprat umi kdyz je potreba ![]()