Zkažený příkrm Hami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
643
20.11.16 22:38

Zkažený příkrm hami

Zdravim, v polovine října jsem na internetu koupila ovocne presnidavky Hami. Začali jsme dávat až teď, takže až teď jsem zjistila, že na originálním platu po 6 kusech skleniček, jsou 3 uvnitř zcela tekuté (konzistence džusu). Jednu z těch tekutých skleniček jsem otevřela a obsah je zkvašený… víčko normálně klaplo, sklenička je nepoškozená. Netekuté jsou v pořádku, nezkvašené. Je to Hami bio meruňka/banán. Ostatní příchutě v zásilce jsou v pořádku.
Si říkám, jak je to možný? Podle mne tohle musí být už od výrobce? Nedovedu si představit, co by s tím kdo musel dělat, aby se stalo tohle??
Přemýšlím, že to radši někam nahlásím-vždyť je to pro děti… Jenže kam? Obávám se, že když to budu reklamovat v eshopu, vrátí mi pár korun a to bude tak všechno. Podle mne je ale potřeba ověřit, jestli není někde problém na výrobní lince 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9642
20.11.16 22:45

A co to zkusit řešit s výrobcem? Zavolat/napsat jim číslo šarže a popsat problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.11.16 23:02

Taky bych kontaktovala výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
20.11.16 23:06

Znama mela taky zkazenou sklenicku, nafotila a poslala fotky vyrobci. Ti se omluvili a poslali ji velkou krabici s prikrmy jako omluvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
21.11.16 07:30

@angelivanka84 a co znamená doma dělane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.11.16 08:01

Nekdo mi rikal, ze Hami nemelo dobre vysledky v D-testech. Nej vysledky mely Alnatura, Bavylove, Bio Dm a Hipp. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.11.16 11:07

Tak jsem volala výrobci, zítra si pro skleničky přijede jejich obchodní zástupce a budou je zkoumat. Prý to asi bude tím, že se skleničkama někdo buchnul a porušilo se vakuum. Pak by sice nemělo víčko při otevření klapnout, nicméně výjimečně se prý může stát že i tak klapne… Tak jsem zvědavá. Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21494
21.11.16 18:48
@angelivanka84 píše:
V životě bych dítěti nedala nic kupované.
Jen doma dělané. Vím z čeho to dělám.
Teď si to asi můžeš strčit, víš kam… zkusila bych kontaktovat výrobce, ale nevím no.
Tyhle sra…čky nekupujeme :nevim:

prosím tě, ty asi málo spíš, že tak útočíš kvůli maličkosti a úplně bezdůvodně… :think:

@makarka hele, to je zajímavé, s tím bouchnutím. To jsem zvědavá, jestli ti řeknou výsledek zkoumání. Jinak ovocné Hami jsem dětem taky občas kupovala. Oni pak měli radši Hipp, ale to lezlo trošku víc do peněz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.11.16 19:09

@nozu taky jsem ráda kupovala Hipp, jezdili jsme pro ně do Německa, bylo to trochu levnější. Pak jsem měla ráda taky Bebivitu. Ovocné i masozeleninové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.12.16 09:17

@nozu tak se ozvali, mikrobiologické testy prý vyšly v pořádku, výrobek je zdravotně nezávadný, nicméně přiznávají abnormální konzistenci a chuť, což prý může být způsobeno špatným zamícháním ingrediencí při výrobě
vzali to jako reklamaci a poslali kurýrem náhradní skleničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko