Zkažený příkrm Hami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zkažený příkrm hami
Zdravim, v polovine října jsem na internetu koupila ovocne presnidavky Hami. Začali jsme dávat až teď, takže až teď jsem zjistila, že na originálním platu po 6 kusech skleniček, jsou 3 uvnitř zcela tekuté (konzistence džusu). Jednu z těch tekutých skleniček jsem otevřela a obsah je zkvašený… víčko normálně klaplo, sklenička je nepoškozená. Netekuté jsou v pořádku, nezkvašené. Je to Hami bio meruňka/banán. Ostatní příchutě v zásilce jsou v pořádku.
Si říkám, jak je to možný? Podle mne tohle musí být už od výrobce? Nedovedu si představit, co by s tím kdo musel dělat, aby se stalo tohle??
Přemýšlím, že to radši někam nahlásím-vždyť je to pro děti… Jenže kam? Obávám se, že když to budu reklamovat v eshopu, vrátí mi pár korun a to bude tak všechno. Podle mne je ale potřeba ověřit, jestli není někde problém na výrobní lince ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co to zkusit řešit s výrobcem? Zavolat/napsat jim číslo šarže a popsat problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znama mela taky zkazenou sklenicku, nafotila a poslala fotky vyrobci. Ti se omluvili a poslali ji velkou krabici s prikrmy jako omluvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekdo mi rikal, ze Hami nemelo dobre vysledky v D-testech. Nej vysledky mely Alnatura, Bavylove, Bio Dm a Hipp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem volala výrobci, zítra si pro skleničky přijede jejich obchodní zástupce a budou je zkoumat. Prý to asi bude tím, že se skleničkama někdo buchnul a porušilo se vakuum. Pak by sice nemělo víčko při otevření klapnout, nicméně výjimečně se prý může stát že i tak klapne… Tak jsem zvědavá. Díky za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angelivanka84 píše:
V životě bych dítěti nedala nic kupované.
Jen doma dělané. Vím z čeho to dělám.
Teď si to asi můžeš strčit, víš kam… zkusila bych kontaktovat výrobce, ale nevím no.
Tyhle sra…čky nekupujeme
prosím tě, ty asi málo spíš, že tak útočíš kvůli maličkosti a úplně bezdůvodně… ![]()
@makarka hele, to je zajímavé, s tím bouchnutím. To jsem zvědavá, jestli ti řeknou výsledek zkoumání. Jinak ovocné Hami jsem dětem taky občas kupovala. Oni pak měli radši Hipp, ale to lezlo trošku víc do peněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu taky jsem ráda kupovala Hipp, jezdili jsme pro ně do Německa, bylo to trochu levnější. Pak jsem měla ráda taky Bebivitu. Ovocné i masozeleninové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu tak se ozvali, mikrobiologické testy prý vyšly v pořádku, výrobek je zdravotně nezávadný, nicméně přiznávají abnormální konzistenci a chuť, což prý může být způsobeno špatným zamícháním ingrediencí při výrobě
vzali to jako reklamaci a poslali kurýrem náhradní skleničky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit