Příkrm od Hami - plný nějakých chlupů?!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příkrm od Hami plný nějakých chlupů?!
Zdravím maminky,
jsem zděšená. Zrovna jsem se chystala dát oběd malému, jelikož spěcháme, tak sem tam dám skleničku od Hami BIO (s tím průhledným obalem) květákový nákyp s krůtou od 10. měsíce.
Přendala jsem do misky, a jak jsem to nabírala z té skleničky lžičkou, spatřila jsem nějaké táhnoucí se vlákna, prostě to vypadalo jak krátké vlasy/chlupy
myslela jsem, že to je z té zeleniny, ale květák tohle přece nemá! A ne, nebylo to maso! Začala jsem se v tom hrabat a bylo jich víc a víc, je mi na nic a odrazuje mě to v kupování dalších příkrmů ![]()
Nevíte, kam se s tímto problémem obrátit? Jestli výrobci, nebo?
Vyhodila jsem to do koše, nebo to mám nafotit? Nevím, jestli by to šlo vidět, byly to chlupy tak 0,5 cm dlouh, ale na oko hned zřetelné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja jich taky par koupila v DM je meli za 29,– neber to, ale byli tam nejaky vlakna, kusy nejakych stonku, vsimla jsem si toho pak, mrneti jsem dala 1 lzicku, vyplivla to, tak to letelo do kose. Zkus to vyfotit a postnout na jejich fb? Jinak prestat kupovat, vzit jinou znacku, ja uz nic jinyho nez bebevita a babylove kupovat nebudu, mam je vyzkousene a chutnaji i me
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji prikrmy zrovna od Hami s malou přestávkou 3 roky a zadny problem jsem nikdy nemela, bez fotky nevim co by to mohlo byt, co treba tvuj vlas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nafoť a pošli výrobci k vyjádření. Buď je to z nějaké suroviny, kterou obsahuje příkrm nebo je upozorníš na problém, prověří to a tobě poskytnou kompenzaci ve formě dárků. Udělala jsem to už dvakrát, jednou jsem narazila na kus plastu v jistém mléčném výrobku, kde se pak stahovala dotyčná šarže a po druhé u dětského příkrmu měl výrobce nesoulad v datu spotřeby přímo na obalu a na krycím obalu, přičemž přímo na výrobku bylo datum prošlé.
- Citovat
- Upravit
Odkud jste? Máme tady kontakty na hygienu, posílali jsme jim tam plesnivé okurky z Alberta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výrobce to nezajímá, musí se s tím obrátit na českou potrávinářskou inspekci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annapavelkovaml píše:
@Poison Eve jo to se mi stalo u ovocnych kapsicek sunarka krabička ok ale na samotných kapsickach 2 měsíce prosle a to to nebylo ani v akci
Já si tedy stěžovala přímo u výrobce, příčinu tenkrát nezjistili, poslali mi vyjádření na dvě A4 a hromadu dárků (jídlo a kosmetika pro malého).
- Citovat
- Upravit
@chipsa píše:
Výrobce to nezajímá, musí se s tím obrátit na českou potrávinářskou inspekci.
Proč by ho to nemělo zajímat? Mám už po dvakrát zkušenost s tím, že přímo výrobce se mou reklamací zabýval ![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Eve píše:
Já si tedy stěžovala přímo u výrobce, příčinu tenkrát nezjistili, poslali mi vyjádření na dvě A4 a hromadu dárků (jídlo a kosmetika pro malého).
No právě, problém zamáznou blbostmi, ale dokud to nemá inspekce tak se problém řešit nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annapavelkovaml dobre, musel to byt kozich z rozemlete kocky, co tam namixovali misto kruty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa To nemusí být též dogmaticky pravda, u mne v případě jednoho výrobku stáhli danou šarži
, to druhé spíš inklinovalo k tomu, co píšeš ![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Eve píše:
@chipsa To nemusí být též dogmaticky pravda, u mne v případě jednoho výrobku stáhli danou šarži, to druhé spíš inklinovalo k tomu, co píšeš
Pokaždé, když jsme šli do obchodu třeba s plesnivými salámy nebo starým masem, tak nám cpali jídlo, aby to umlčeli
Když jsme našli mola v chlebu, tak chlap donesl domů plnou tašku buchet a pečiva. Jinak v případě plesnivých okurek v Albertě neudělali vůbec nic, jen mávli rukou, že je to chyba výrobce. Tak jsme to nahlásili na inspekci a už se tím zabývají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Pokaždé, když jsme šli do obchodu třeba s plesnivými salámy nebo starým masem, tak nám cpali jídlo, aby to umlčeliKdyž jsme našli mola v chlebu, tak chlap donesl domů plnou tašku buchet a pečiva. Jinak v případě plesnivých okurek v Albertě neudělali vůbec nic, jen mávli rukou, že je to chyba výrobce. Tak jsme to nahlásili na inspekci a už se tím zabývají.
Tak to chápu
. Já šla za výrobcem, nikoliv prodejcem. Každopádně, díky za tip, kam s podobnými problémy, občas šlověk valí oči, co kde na prodejně najde ![]()
- Citovat
- Upravit