Příkrm od Hami - plný nějakých chlupů?!

1364
18.11.16 11:37

Příkrm od Hami plný nějakých chlupů?!

Zdravím maminky,

jsem zděšená. Zrovna jsem se chystala dát oběd malému, jelikož spěcháme, tak sem tam dám skleničku od Hami BIO (s tím průhledným obalem) květákový nákyp s krůtou od 10. měsíce.
Přendala jsem do misky, a jak jsem to nabírala z té skleničky lžičkou, spatřila jsem nějaké táhnoucí se vlákna, prostě to vypadalo jak krátké vlasy/chlupy :poblion: myslela jsem, že to je z té zeleniny, ale květák tohle přece nemá! A ne, nebylo to maso! Začala jsem se v tom hrabat a bylo jich víc a víc, je mi na nic a odrazuje mě to v kupování dalších příkrmů :zed:
Nevíte, kam se s tímto problémem obrátit? Jestli výrobci, nebo?
Vyhodila jsem to do koše, nebo to mám nafotit? Nevím, jestli by to šlo vidět, byly to chlupy tak 0,5 cm dlouh, ale na oko hned zřetelné. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
962
18.11.16 11:43

Ja jich taky par koupila v DM je meli za 29,– neber to, ale byli tam nejaky vlakna, kusy nejakych stonku, vsimla jsem si toho pak, mrneti jsem dala 1 lzicku, vyplivla to, tak to letelo do kose. Zkus to vyfotit a postnout na jejich fb? Jinak prestat kupovat, vzit jinou znacku, ja uz nic jinyho nez bebevita a babylove kupovat nebudu, mam je vyzkousene a chutnaji i me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
18.11.16 11:54

Kupuji prikrmy zrovna od Hami s malou přestávkou 3 roky a zadny problem jsem nikdy nemela, bez fotky nevim co by to mohlo byt, co treba tvuj vlas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.11.16 11:55

Nafoť a pošli výrobci k vyjádření. Buď je to z nějaké suroviny, kterou obsahuje příkrm nebo je upozorníš na problém, prověří to a tobě poskytnou kompenzaci ve formě dárků. Udělala jsem to už dvakrát, jednou jsem narazila na kus plastu v jistém mléčném výrobku, kde se pak stahovala dotyčná šarže a po druhé u dětského příkrmu měl výrobce nesoulad v datu spotřeby přímo na obalu a na krycím obalu, přičemž přímo na výrobku bylo datum prošlé.

• Citovat
  • Upravit
13331
18.11.16 11:57

Odkud jste? Máme tady kontakty na hygienu, posílali jsme jim tam plesnivé okurky z Alberta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
18.11.16 12:01

Výrobce to nezajímá, musí se s tím obrátit na českou potrávinářskou inspekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
18.11.16 12:02

@Annapavelkovaml prendavala to do misky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.11.16 12:02
@Annapavelkovaml píše:
@Poison Eve jo to se mi stalo u ovocnych kapsicek sunarka krabička ok ale na samotných kapsickach 2 měsíce prosle a to to nebylo ani v akci :cert:

Já si tedy stěžovala přímo u výrobce, příčinu tenkrát nezjistili, poslali mi vyjádření na dvě A4 a hromadu dárků (jídlo a kosmetika pro malého).

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
18.11.16 12:03
@chipsa píše:
Výrobce to nezajímá, musí se s tím obrátit na českou potrávinářskou inspekci.

Proč by ho to nemělo zajímat? Mám už po dvakrát zkušenost s tím, že přímo výrobce se mou reklamací zabýval ;)

• Citovat
  • Upravit
13331
18.11.16 12:03
@Poison Eve píše:
Já si tedy stěžovala přímo u výrobce, příčinu tenkrát nezjistili, poslali mi vyjádření na dvě A4 a hromadu dárků (jídlo a kosmetika pro malého).

No právě, problém zamáznou blbostmi, ale dokud to nemá inspekce tak se problém řešit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
18.11.16 12:05

Sem se posílají stížnosti, podle místa bydliště

http://www.szpi.gov.cz/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
18.11.16 12:07

@Annapavelkovaml dobre, musel to byt kozich z rozemlete kocky, co tam namixovali misto kruty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.11.16 12:10

@chipsa To nemusí být též dogmaticky pravda, u mne v případě jednoho výrobku stáhli danou šarži :nevim:, to druhé spíš inklinovalo k tomu, co píšeš ;)

• Citovat
  • Upravit
13331
18.11.16 12:13
@Poison Eve píše:
@chipsa To nemusí být též dogmaticky pravda, u mne v případě jednoho výrobku stáhli danou šarži :nevim:, to druhé spíš inklinovalo k tomu, co píšeš ;)

Pokaždé, když jsme šli do obchodu třeba s plesnivými salámy nebo starým masem, tak nám cpali jídlo, aby to umlčeli :lol: Když jsme našli mola v chlebu, tak chlap donesl domů plnou tašku buchet a pečiva. Jinak v případě plesnivých okurek v Albertě neudělali vůbec nic, jen mávli rukou, že je to chyba výrobce. Tak jsme to nahlásili na inspekci a už se tím zabývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.11.16 12:20
@chipsa píše:
Pokaždé, když jsme šli do obchodu třeba s plesnivými salámy nebo starým masem, tak nám cpali jídlo, aby to umlčeli :lol: Když jsme našli mola v chlebu, tak chlap donesl domů plnou tašku buchet a pečiva. Jinak v případě plesnivých okurek v Albertě neudělali vůbec nic, jen mávli rukou, že je to chyba výrobce. Tak jsme to nahlásili na inspekci a už se tím zabývají.

Tak to chápu :lol:. Já šla za výrobcem, nikoliv prodejcem. Každopádně, díky za tip, kam s podobnými problémy, občas šlověk valí oči, co kde na prodejně najde :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko